Gelcem diyip cuma günü olduğunu bilipte gelmeyenlere zaten hiç bişey demiyorum artık.Bi buluşma olur gelceksen gelceksindir gelmiceksen gelmiceksindir gelmiceksen nie ismini yazdırıyon allahtan geldik bulamadık muhabbet olmadı bu sefer oda olsaydı tam delirmelik artık yani
resim yok mu agalar. diğer bulusmaya bende gelecem. bu hafta gelmem imkansızdı.. ama çok eglenmişsinizdir eminim
haftaya felan yapalım bi bulusmaya içelim güzelleşelim vallahi
bugüne kadar bilen bilir İzmir grubunda 3,4 tane buluşma ayarladım çok gelcem deyip gelmicem diyen oldu buluşmalara çok bok atan oldu ama gerçekten içinde gelme isteyi olanlar bana pmden ulaşıp telefon numaramı aldı biraz insanları suçlamadan önce kendinizdede suç arayın
çaylak bi ressam, ustasına gitmiş demiş ki ben nsl usta olcam bu işte, ustası demiş ki "bana yapabildiğin en güzel tabloyu yap".. adam haftalarca uğraşmış bi tablo yapmış.. ustasına göstermiş.. ustası "şimdi bunu yanında bir kutu boya ve bir fırçayla meydana bırak yanına da not yaz, beğenmediğiniz yerleri işaretleyin diye" demiş.. adam gitmiş meydana bırakmış, akşam gelmiş bi bakmış heryer karalı tablo gözükmüyor çok üzülmüş.. ustasına gitmiş tabloyu göstermiş.. Usta yine "yapabildiğin en güzel tabloyu yap" demiş.. adam uğraşmış haftalarca güzel bir tablo yapmış.. ustasına göstermiş, "al bu tabloyu meydana bırak yanına bir kutu boya bırak ve şu notu yaz demiş (beğenmediğiniz yerleri düzeltin)" adam ustasının dediklerini yapmış.. Akşam bi gelmiş tablo aynı bıraktığı gibi kimse ellememiş.. Ustasına koşmuş demiş ki "ustacım artık bende bir usta oldum bak kimse tablomu düzeltmemiş" Ustası da "bak evlat kusur bulmak kolaydır, ama kimse o kusuru düzeltemez buna yanaşamaz o daha büyük kusurdur" demiş..
Kusur aramak ne kadar kolay demi.. msj da heryerde 25 Nİsan Cuma yazıyor.. Üst tarafı değiştirmedim diye sorun oluyor.. 18 kişi isim yazıyor 10 kişi geliyor 2 arabada, bu seferde aracı olmayan gelmesin mi arabaları mı buluşturuyosunuz deniyor.. Çoğunluk cuma diyor, cumaya alınıyor 1gün sonra konu değiştiriliyor "gelceklere PM atsaydınız" deniliyor.. Gelceklere PM ne işe yarıcak ki, madem bu adam PM okumak için foruma girebiliyor.. KOSKOCAAAAAAAA ÜST KONU YU GÖREMİYOR MU..
Tamam olmuş bitmiş kavgaya gerek yok bir daha ayarlarız inşallah daha kalabalık daha geniş kapsamlı birşeyler yaparız mangal tarzı bişiler
arkadaşlar balcova ekonominin karsısında dagın eteginde manyak bi yer var. gece ışıklandırma verilior.. oturaklar fln. bulusmayı hafta sonu yapalım mı orada? közlü mangallı içkili kolalı.. süper olur gerçekten..
benim içmem lazım hem yandaş arıyorum
resim varsa resimde ekleyinki bidehaki bulusmada bizde katılalım
resim kim çekti ki?? kimsenin yanında makina yoktu o yüzden çekemedik.. telefonla bikaç foto çekmişti galiba izmir_coast o bi ara eklerse seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
resim kim çekti ki?? kimsenin yanında makina yoktu o yüzden çekemedik.. telefonla bikaç foto çekmişti galiba izmir_coast o bi ara eklerse seviniriz
ben deilim hacı 0130 çekti
quote:
Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT
quote:
Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
ben deilim hacı 0130 çekti
araba da senin değil zaten sen niye yaşıyon ki yaww resmi başkası çeksin araba senin değil.. herşeyi karıştırıyorum ya süperim bu aralar
ulan bu herifle benzemiyozda nie karistiriyonuz anlamiyom ... fotoyu ben cekmedim ki qcu benimkiyle cekmis ama yok foto falan... Golf benim olum bak yanlislik olmasin ...
quote:
Orjinalden alıntı: 0130
ulan bu herifle benzemiyozda nie karistiriyonuz anlamiyom ... fotoyu ben cekmedim ki qcu benimkiyle cekmis ama yok foto falan... Golf benim olum bak yanlislik olmasin ...
hadi lan golf bnm
quote:
Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT
quote:
Orjinalden alıntı: 0130