Şimdi Ara

BULUNTU KONTÖR YÜKLEYİCİ KART HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontör kart alıp satma işiyle uğraşan ve mevzuat hakkında bilgisi olanlara bir şey danışmak istiyorum.
    Ben bir GSM operatörünün 100 lük 50 tane kontör kartını buldum.3 haftadır elimde ve sahibi çıkmadı. Bu kartları paraya çevirmek istiyorum ama başım belaya girer diye korkuyorum. Hani sahibi çıkmadı ama kartlarımı kaybettim diye savcılığa falan başvurmuş olabilir... Veya bu kartları birileri çaldıda kaçarken mi düşürdü falan diye düşünüyorum. Bir yere satmaya kalksam başım belaya girer mi?

• sattığın kişinin başına bişi gelirse seni bulursa kötü.

şebeke hangi kartın hangi no ya yüklendiğini bulabilir.

mesela, benim kuzen worldcard üyesi. bi ara bedava kntr veriyolardı fatura tutarına göre. akıllının biri de kuzen in extre leri açıp kntr leri yüklemiş. kuzen başvurdu türksel e , kntr lerin yüklendii numara belirlendi...
  • onu bende tahmin edebiliyorum ama kaybolan yada çalınan kontör kartlarının seri numaraları birileri tarafından biliniyor olabilir mi?

Ve ayrıca satmak isteyeceğim telefoncunun bana yaklaşımı nasıl olur???
  • satmak isteyeceğin telefoncu onları almaz. onu baştan bil.

kaybolan kontör kartlarının seri numaralarını kaybeden kişinin bilmesi çok çok düşük bir ihtimal. ayrıca bir de gazeteye ilan vermesi gerekiyor yanılmıyorsam şu şu şu kartlar kayıptır, hükümsüzdür falan gibi.

bence afiyetle yiyebilirsin o kontörleri sahibini bulamıyorsan eğer...
  • Bence de yükle gitsin :)
  • elbette bu da bir alternatif ama yüklemem için yeni bir hat almam gerekiyor :)
    Hani diyorum ki hazır yaz da gelmişken paraya çevirip güzel bi tatil yapsam !!!
  • bence satman zor ama bitanesini bana verebilirsin :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ya bir iki tanesini şifresini ver bize
  • hacı harbiden yaa..yap bi hayır
    şaka yapıyorum tabi.bence kullanma..yırt at gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexboy -- 17 Haziran 2005, 22:33:45 >
  • kim ugrasıcak bence onların seri numaralarıyla bence yükle.
    hattım yok dedin o zaman cok iyi tanıdıgn telefoncuya gidip satarsın..
  • eğer kartlar bi abone merkezine falan aitse büyük ihtimalle kaydı alınmıştır. yanlışmıyım?
  • istedigin tel prog unu atim sana mail bana birinin sifresini sole
  • Arkadaşlar her isteyene kontör şifresi göndersem heralde ben avucumu yalarım :)
    Ha; kartları piyasanın %20 altına toptan almak isteyen olursa ben burdayım
  • iii de aman dikkat et ele gune soleme... kartlarin calinti oldgunu yada olmadigini kanitliyamazsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SibeRZarbo

Arkadaşlar her isteyene kontör şifresi göndersem heralde ben avucumu yalarım :)
    Ha; kartları piyasanın %20 altına toptan almak isteyen olursa ben burdayım

dostum o paradan sana hayır gelmez.belediye ye anons yaptır.
  • abi benim turkcell numrasını yazcam özelden telsimide ve aveayıda yazcam bana sms ile 1-2 tanesinin şifrelerini yaz :)
  • neden çakallık ypıp bşkasının malına gz dikion.gt hngi operetöre aitse wer onlarra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

eğer kartlar bi abone merkezine falan aitse büyük ihtimalle kaydı alınmıştır. yanlışmıyım?

+1 Abone merkezlerine giden kartların kaydı alınır.
  • + haydan gelen huya gider... benden söylemesi ben 500 lira bulurum harcarsam eğer hep 2-3 milyon çıkardı cebimden küçükken.. yani kısacası senden çıkar o
  • Kesinlikle, hakkın ile kazanmadığın şeyi kullanmak iyi birşey değil. İlerde burnundan fitil fitil gelir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.