Şimdi Ara

BULUNTU KONTÖR YÜKLEYİCİ KART HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kıskanmayın adamı, çalın sizin de olsun
  • Uleyn bende seni arıyodum. Benim kartlar onlar
  • hayır gelmez o paradan ya ....
  • Valla seçim senin ama aslında zor karar?
  • abi o para yenirmi hiç be. boğazından nasıl geçecek. o kontörleri sen düşürmüş olsaydın yana yana aramazmıydın. bence kendini onun yerine koy. mutlaka kontör satışı yapan birine ait. şimdi adam o kontörlerin parasını çıkarmak için 700-800 tane kart satması lazım. yazık düşürene. yazık bulupta harcama telaşına düşene. belki 500 milyon kazandın ama ilerde çok fazla kaybedeceksin. bundan emin ol. insanlık ölmüş.
  • Arkadaşlar bırakın insanlık dersi vermeyi. Ben Taksi şoförlüğü yapıyorum ve arabamda unutulan eşyaların, malların haddi hesabı yok. Hepsinin tek tek sahibi bulup teslim ettim ama her defasında bir teşekkürü bile çok gördü insanlar. Sahibini bulamadıklarımı odaya teslim ettim. Oda yöneticilerinin hepsi kayıp eşyalardan köşe oldular.
    Adam Bond çanta unuttu arabamda, içinde tahsilatı yapılmamış tirilyonluk senetler var. Kelli felli grand tuvalet bi adamdı. Çantayı durağa dönünce farkettim. Taksimetreyi açıp adamı bıraktığım pavyona geri gittim ve teslim ettim. Adamdan tek istediğim, taksi ücretiydi. Ne eşkiyalığım kaldı, ne soygunculuğum. Dayak yemediğime şükür ettim.
    Bunun gibi daha ne olaylar var bende. Hepsini derlesem kitap olur.
    Bırakın insanlık edebiyatını.
    Ben inasandım, şimdi akıllandım.

Dip not: 3 haftadır yerel gazeteleri radyoları takip ediyorum, böyle bir kayıptan yada çalıntıdan bahsedilmedi. Belliki kaybeden/çaldıran kişi/kurum önemsemiyor.
    Ayrıca arkadaşın biri GSM operatörüne teslim et diyor; Ustat onlar elinden çıkartmış kartları, yıllık cirolarına çoktan eklemişler nesini teslim edeyim. Kurumlara güven var mı. Teslim ettiğim yetkilinin çatır çatır yemeyeceğini kim garanti edebilir? Burası TÜRKİYE

• kardeş yükle gitsin
  • YÜKLE. HİÇ UĞRAŞMA SATMAKLA.
  • Kontör kartlarının hangi bayiye ya da kime verildiğine ait bir data GSM operatörü tarafından tutulmamaktadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SibeRZarbo

Arkadaşlar bırakın insanlık dersi vermeyi. Ben Taksi şoförlüğü yapıyorum ve arabamda unutulan eşyaların, malların haddi hesabı yok. Hepsinin tek tek sahibi bulup teslim ettim ama her defasında bir teşekkürü bile çok gördü insanlar. Sahibini bulamadıklarımı odaya teslim ettim. Oda yöneticilerinin hepsi kayıp eşyalardan köşe oldular.
    Adam Bond çanta unuttu arabamda, içinde tahsilatı yapılmamış tirilyonluk senetler var. Kelli felli grand tuvalet bi adamdı. Çantayı durağa dönünce farkettim. Taksimetreyi açıp adamı bıraktığım pavyona geri gittim ve teslim ettim. Adamdan tek istediğim, taksi ücretiydi. Ne eşkiyalığım kaldı, ne soygunculuğum. Dayak yemediğime şükür ettim.

Dip not: 3 haftadır yerel gazeteleri radyoları takip ediyorum, böyle bir kayıptan yada çalıntıdan bahsedilmedi. Belliki kaybeden/çaldıran kişi/kurum önemsemiyor.
    Ayrıca arkadaşın biri GSM operatörüne teslim et diyor; Ustat onlar elinden çıkartmış kartları, yıllık cirolarına çoktan eklemişler nesini teslim edeyim. Kurumlara güven var mı. Teslim ettiğim yetkilinin çatır çatır yemeyeceğini kim garanti edebilir? Burası TÜRKİYE

hata yapmışım. benim neyime insanlık dersi vermek. sen onları sat ve çatır çatır ye. keşke senetleride yeseydin. geri vermekle hata etmişin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

quote:

Orjinalden alıntı: SibeRZarbo

Arkadaşlar bırakın insanlık dersi vermeyi. Ben Taksi şoförlüğü yapıyorum ve arabamda unutulan eşyaların, malların haddi hesabı yok. Hepsinin tek tek sahibi bulup teslim ettim ama her defasında bir teşekkürü bile çok gördü insanlar. Sahibini bulamadıklarımı odaya teslim ettim. Oda yöneticilerinin hepsi kayıp eşyalardan köşe oldular.

hata yapmışım. benim neyime insanlık dersi vermek. sen onları sat ve çatır çatır ye. keşke senetleride yeseydin. geri vermekle hata etmişin.

Ha şunu bileydin.

• o paradan hayır gelmez.
  • 1- Arkadaşım bulmuş olduğun kartların sahibini arıyorum diyorsun. Birisi gidip benim kartlarım çalındı diye gazeteye çıkmaz

2- Cep tel. bayilerine gelen tüm kartların mutlaka seri noları kayıt altındadır. Bayi bunları kayıp ettiği anda ilgili GSM şirketine bildirir. Bunlardan birini yüklediğin anda sobelenirsin

3- Bu olayı bilen hiçbir cep. tel bayiyi kartları almaz. Ama bir kek bulursan bilmem

4- Taksiciyim diyorsun, iyilik yaptım başıma çok olay geldi teşekkür edilmedi diyorsun, Allah bilsin yeter, onlar teşekkür etmesede taksi paranı vermesede sizin gönlünüz rahat olur.

5- Kesinlikle o paradan hayır gelmez!

6- Sonuç Sobelenmek istemiyor ve vicdanen rahatsız olmak istemiyorsan onları ilgili GSM operatörüne teslim et onlar sahibini bulur merak etme!

• quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

1- Arkadaşım bulmuş olduğun kartların sahibini arıyorum diyorsun. Birisi gidip benim kartlarım çalındı diye gazeteye çıkmaz

2- Cep tel. bayilerine gelen tüm kartların mutlaka seri noları kayıt altındadır. Bayi bunları kayıp ettiği anda ilgili GSM şirketine bildirir. Bunlardan birini yüklediğin anda sobelenirsin

3- Bu olayı bilen hiçbir cep. tel bayiyi kartları almaz. Ama bir kek bulursan bilmem

4- Taksiciyim diyorsun, iyilik yaptım başıma çok olay geldi teşekkür edilmedi diyorsun, Allah bilsin yeter, onlar teşekkür etmesede taksi paranı vermesede sizin gönlünüz rahat olur.

5- Kesinlikle o paradan hayır gelmez!

6- Sonuç Sobelenmek istemiyor ve vicdanen rahatsız olmak istemiyorsan onları ilgili GSM operatörüne teslim et onlar sahibini bulur merak etme!

çok güzel söylemişsin ama boşuna çabalama. karşında nasihat almak istemeyen, önerilere açık olmayan, kendi bildiğini okuyan bi tip var. ne söylesek fayda etmez. boşveeeeer.

• bence kullanma yırt gitsin senin olmayan şey ileride çıkar senden. haram/helal meselsi.

benimde ogrenim kredisi hesabıma 5,848,180 ytl(evet 5 milyar sekiz yüz kırsekiz milyon yüzseksen bin) yatmıştı. hemde ustunden 20 gun geçmesine ragmen arayan soran olmadı. yani parayı istesem yerdim. ama yukarda allah var. hemen gittim ziraat bankasına dedim boyle boyle baktikki erzurumda bi donersermayenişn parası. ger aldilar. ha onlar yedimi parayı orası beni ilgilendirmez. allah korusun o kontorlerle yapacagin tatile giderken araba kaza geçirir bi sen ölürsün :d
    sır kapısı gibi ama benim fikrim hep bu yöndedir. biri sana vermedikçe harcayamazsın. ötesi haramdır.

harcama yırt gitsin.

ha bu dünyanın ötesi var. sen yap teşekkür etmesinler yine yap yine etmesinler.

şimdi sen o kadar iyilik yaptim ama karşılıgını alamadım artık yiyecem demen yaptiginin gunah olmadigi anlamina gelmez. keyfinm bilir. ben degil 50 tane 50,000 tane olsa yemem .

• quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

bence kullanma yırt gitsin senin olmayan şey ileride çıkar senden. haram/helal meselsi.

benimde ogrenim kredisi hesabıma 5,848,180 ytl(evet 5 milyar sekiz yüz kırsekiz milyon yüzseksen bin) yatmıştı. hemde ustunden 20 gun geçmesine ragmen arayan soran olmadı. yani parayı istesem yerdim. ama yukarda allah var. hemen gittim ziraat bankasına dedim boyle boyle baktikki erzurumda bi donersermayenişn parası. ger aldilar. ha onlar yedimi parayı orası beni ilgilendirmez. allah korusun o kontorlerle yapacagin tatile giderken araba kaza geçirir bi sen ölürsün :d
    sır kapısı gibi ama benim fikrim hep bu yöndedir. biri sana vermedikçe harcayamazsın. ötesi haramdır.

harcama yırt gitsin.

şimdi sen o kadar iyilik yaptim ama karşılıgını alamadım artık yiyecem demen yaptiginin gunah olmadigi anlamina gelmez. keyfinm bilir. ben degil 50 tane 50,000 tane olsa yemem .

+10000000000000000000000000000000000000000000000000

keşke herkes senin gibi düşünse. helali haramı düşünse. bu dünyada kimse kimsenin canını yakmazdı. ama nerdeeeee.

• HARAM PARA BOŞVER,

AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ.

O GSM OPERATÖRÜNE TEL AÇ DURUMU ANLAT,DÜRÜSTLÜĞÜNDEN DOLAYI BELKİ ÖDÜL VERİRLER.
  • +1
    senin gibi insanların olduğunu görmek ne güzel..

quote:

bence kullanma yırt gitsin senin olmayan şey ileride çıkar senden. haram/helal meselsi.

harcama yırt gitsin.

• quote:

harcama yırt gitsin.

helal olsun sana be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.