Şimdi Ara

Bully Scholarship Edition (NTSC U ve PAL ÇIKTI!) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
0
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackgod

PS2 port bir oyun nasıl 30fps olarak yapılabilir? En baştan oyun yapmayla aynı şey. Bu oyun ise PS2'da kaçıranlar için bir fırsat. Tabi 30fps-60fps ile doğdu yurdum insanı kusura bakmayın

allah allah,anlatamıyorum galiba. Tekrar söylüyorum,bu grafiklerden çok daha iyi bir oyun olan Cod4 60 fps ise, bu oyun neden 30 fps den daha düşük çalışıyor?? Ayrıca ps2 den port oyunlar 60 fps olamaz gibi bir kanun mu çıktı?? Tomb Raider Legend ın xbox 360 versiyonu da bir ps2 portudur. Hatırlatırım. Demekki 60 fps iyi bir port olabiliyormuş.Bully nin yapımcı Antialiasing,kaliteli kaplamalar ve gölgelendirme eklemeyi biliyor,ama ya optimizasyon yapmadan çıkartıyor oyunu, ya da oyun bozuk bir şekilde.

Dipnot: Bully nin Wii versiyonu frame rate de daha akıcıymış.

• dostlar frame rate ps2 de de rezaletti 360da oynamadım ama xbox versiyonunda da frame rate sorunu varsa yuh artık rokstara direk para tırtıklamak için çıkarmışlar demekki 360 versiyonunu.

bu arada oyundaki çökmeler ve performans sorunları için yama geliyormuş , live kullanıcıları için güzel haber.
    http://www.gamespot.com/news/6187355.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0http://www.gamespot.com/news/6187355.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• rockstar bütün gelecek planlarını gta4 ustune kurmusken bu oyuna gereklı onem vermedıgı normal.alttarafı bir oyun,büyütmeye değmez,bu oyunla rockstar ne uzar ne kısalır.
    ama gta4le bayagı bır uzar
  • quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

dostlar frame rate ps2 de de rezaletti 360da oynamadım ama xbox versiyonunda da frame rate sorunu varsa yuh artık rokstara direk para tırtıklamak için çıkarmışlar demekki 360 versiyonunu.

bu arada oyundaki çökmeler ve performans sorunları için yama geliyormuş , live kullanıcıları için güzel haber.
    http://www.gamespot.com/news/6187355.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0http://www.gamespot.com/news/6187355.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

offf,ilk kez makinam banlı olduğu için gerçekten üzüldüm

• oyunda loading süreleri cok fazla
  • oyunun ntsc sini aldım sorunsuz çalıştı ama ps2 de oynadığım ilk oyula aynı karakterler bile aynı hatta bi kaç bölümde aynı nedenini bilen var mı
  • oyunu bugün aldım 5. görevde donma yaptı bendede
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

oyunun ntsc sini aldım sorunsuz çalıştı ama ps2 de oynadığım ilk oyula aynı karakterler bile aynı hatta bi kaç bölümde aynı nedenini bilen var mı

Scholarship Edition is more than a straight port, as it will add eight new missions to the game, as well as new items, clothing, achievements for 360, and four new classes (biology, geography, math, and music).

demişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: silex

quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

oyunun ntsc sini aldım sorunsuz çalıştı ama ps2 de oynadığım ilk oyula aynı karakterler bile aynı hatta bi kaç bölümde aynı nedenini bilen var mı

Scholarship Edition is more than a straight port, as it will add eight new missions to the game, as well as new items, clothing, achievements for 360, and four new classes (biology, geography, math, and music).

demişler

ooohh demek farklıymış

• -8 tane ps2 den farklı yeni görevler
    -Yeni farklı amaçlarda kullanılan eşyalar
    -Yeni kıyafetler
    -dört yeni sınıf (Biyoloji, coğrafya, matematik, ve müzik).
  • Oyunda bol save yaparak ilerlememiz gerekiyor Nerde donacağı belli olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

oyunu bugün aldım 5. görevde donma yaptı bendede

Donma sorunu çok yaygın Bully Xbox 360 versiyonunda hatta Rockstar ozur diledi bu konuda
  • Bu Oyunu Ps2'de Oynamıştım , Gta İle Kıyaslamamak Lazım , Ayrıca İyi Bir Oyun Değil 1-2 Saat Oynadıktan Sonra İnsanı Bayıyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

-8 tane ps2 den farklı yeni görevler
    -Yeni farklı amaçlarda kullanılan eşyalar
    -Yeni kıyafetler
    -dört yeni sınıf (Biyoloji, coğrafya, matematik, ve müzik).

biyoloji 1. dersinde kurbağa nın organlarını çıkarıcaz yapamadım süre yetmedi
  • Artık sövücem nerede kaldı ntsc j.Bu oyunun ntsc j si çıkmaz ise binalarını basıcam RS ın.Bu oyunun ntsc j si çıkacak o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolshoi Booze -- 10 Mart 2008; 2:44:19 >
  • Oyundaki sorunlar yüzünden Dağıtımcı Firmayı suçlamayın arkadaşlar. Rockstar bir dağıtıcı firmadır. Oyunun geliştiricisi Mad Doc Software. Ha GTA 4 için bir halt yerlerse suçlarsınız. Çünkü o oyunu Rockstar Games geliştiriyor. Dağıtımcı ise Take Two. Yani GTA 4 ile Bully'nin yapımcıları farklı

Ha bir de oyun çok güzel. Ne portu olursa olsun, herşey grafik demek değildir. Bu tarz bir oyun daha önce çıkmadı. O yüzden eşsiz ve birkaç sorunu dışında, eğlenceli bir oyun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bencede farklı bir oyun yapısı var ilerle,kes,biç oyunları gibi değil yaptığınız her şey sizin ilerdeki okul hayatınızı ve popiliterliğinizi etkiliyor;
    kaldıki sırf tarzından dolayı bile alınabilir.

nıot:ps2'de oynayanlar hariç.
  • Şimdiye kadar hiç bu tarz bir oyun oynamamıştım.GTA'nın okul versiyonu dememiz yerinde olur
    PS2'de oynayıp bitirdiğimden Xbox ta da madem pek fark yok bu oyunu almayacağım.Ama oynamamış arkadaşlara kesinlikle edinmelerini tavsiye edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Oyundaki sorunlar yüzünden Dağıtımcı Firmayı suçlamayın arkadaşlar. Rockstar bir dağıtıcı firmadır. Oyunun geliştiricisi Mad Doc Software. Ha GTA 4 için bir halt yerlerse suçlarsınız. Çünkü o oyunu Rockstar Games geliştiriyor. Dağıtımcı ise Take Two. Yani GTA 4 ile Bully'nin yapımcıları farklı

Ha bir de oyun çok güzel. Ne portu olursa olsun, herşey grafik demek değildir. Bu tarz bir oyun daha önce çıkmadı. O yüzden eşsiz ve birkaç sorunu dışında, eğlenceli bir oyun.

Yanlış olmasın, oyunun yapımcısı Rockstar Vancouver. Mad Doc. software WII ve 360 portunu yapan firma Yine de Rockstar' a kızılmaması konusunda haklısın
    Tam olarak emin değilim ama Gta 4' ü yapan da dağıtan da Rockstar firması, Take Two sanırım sponsor...

• Oyunu oynadım grafik olarak hiçbirşey beklemeyin resmen PS2'yi Xbox'ıma sığdırmışlar..Fakat oynanabilirlik açısından güzel ve gerçekten çok eğlenceli bir oyun zaten benim karakterimi yansıtıyor.Bu arada oyunda kasma problemi var ve çoğu kişi yaşıyormuş bunu bende dahil umarım update çıkartırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 14 Mart 2008; 2:28:10 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.