Şimdi Ara

Bully Scholarship Edition (NTSC U ve PAL ÇIKTI!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackgod

Birkaç ders dışında PS2 versiyonundan farkı yok. Görseller biraz daha düzeltilmiş o kadar. Ben tekrar oynamama rağmen sıkılmadım. GTA4 gelene kadar idare eder

Bu kötü işte ama PS2'si olmayıp XBOX360'ı olan için büyük bir nimet. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Xbox 360 & Wii & PS2 grafik karşılaştırması

http://www.gametrailers.com/player/31474.html
  • Donma takılma olmadı bende fakat oyunu hiç beğenmedim. Rezil grafikler hiç rahat olmayan oynanış. İtici bir oyun her yönden. DVD ye yazdığıma pişmanım şahsen.
  • Bu açıklamalardan sonra oyunun ntsc-j ye çıkmamasına çok fazla üzülmedim.Çıksa bile dvd ye yazık olacak
  • sizinde boş dvd leriniz ne kıymetliymiş be arkadaş.
  • O zaman bu oyun için DL DVD almaya deymez DL DVD'yi bırak Wii için bile çekilmez bu oyun PS2 portuysa işe bak XBOX360'a böyle kalitesiz grafikli oyunda çıkarttılar ya eyvahlar olsun.
  • Raistlin beğenmediyse bu oyunu o zaman nie bu oyun ntsc-J ye cıkmadı dıye dusunmeme gerek kalmadı meğer fırma bıze iyilik etmiş GTA tarzına bıterım ama her gta clonuna da atlamam gözu kapalı,bir saints row,bir crackdown aah ah nerde devam oyunlarınız NERDE
    benım de şahsen boş dl-dvdlerım çok kıymetlıdır,cunku belesın belesını ararım,çok pıntıyımdır
  • Bu oyun GTA nın neden oyun içi videolarının hala yayınlanmadığı nedeniyle doğan şüphelerimi güçlendirdi. Oyunda öyle aptal bir şey var ki, kamerayı döndürüyoruz ama elemanın yürüyüşü kameraya ayak uydurmuyor. Mesela ileri gidiyoruz, giderken kamerayı arkadan öne alıyoruz yani elemanı önden görüyoruz ama hala üstümüze doğru yürümeye devam ediyor Kamera nereye bakıyorsa oraya yürüsene be adam! Ne geliyon üstüme!

Hiç alıştığımız türden değil yani bu.

Rockstardan böyle özürlü bir hatayı beklemezdim, yazık olmuş. Ve şüphemde bu işte, ya GTA da da aynısı olursa? 5 dakika içinde kırarım şahsen dvd yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mart 2008; 19:11:31 >

• sizde de frame rate çok mu düşük bu oyunda?? 15-20 civarı gibi??
    bu kadar rezil grafikli bir oyunda bir de frame rate ile karşılaştım ya. makinayı mı oyunu mu çöpe atayım bilmiyorum
  • Army of Two oynadıktan sonra makinayı öpebilirsiniz atmak bi kenara.

Frame rate de rezil seviyede.
  • gta4 konusunda şuphenız olmasın bır sanat eseri geliyor diyebılırız.fırma buyuk ıhtımalle gta4e yogunlastıgından umursamamıs bully ı
    ben sımdı lınk verem de moralınız duzelsın
    http://www.gameplayer.com.au/Home/FEATURES/FEATURE/tabid/1488/Default.aspx?CID=b03f832e-e4e2-4da2-b42b-0c74c2d7ca9e
    ayrıca bır ılave not gta4 xbox360da ps3e gore performans bazında daha ıyı olacağı lafları dolasırken hıc uzulmeyın xboxınızın kıymetını bılın ve cıhazınıza guvenın

• oyun 8.5 puan almıştı ignden,bence oynanmaya değer.
  • hadi grafiği geçtim, bu frame rate ile 8,5 puan nasıl almış,aklım almıyor
  • Arkadaşlar PS2 port bir oyunda neyin detayını arıyorsunuz? Bu oyunu da böyle kabullenip keyfini çıkarın. GTA4 gelene kadar idare eder kim ne derse desin.
  • nedense forum da bazı arkadaşların söyledikleri kanun kabul edilip ona göre oyun oynanıyor.
    çöp olan bütün oyunlar, lost, turning point, culdcept saga, fifa street, kane&lynch vs... sadece malum şahıslar beğendi ve övüldü diye millet bu oyunlara yumulup, bully gibi bir klasik sırf ps2 portu olduğu için ve frame sorunları olduğu için kötü oluyo.
    tabi ki tercih meselesidir, ama ne bu oyunu es geçin nede bu forumda milletin abarrttığı çöplere klasik oyunları değişmeyin derim ben.
    herkese iyi oyunlar...
    ayrıca oyun hakkında her türlü detayı bulabileceğiniz harika bir site;
    http://www.candiedskull.com/bully/

• Arkadaşlar merlininkazanında okuduğum kadarıyla bu oyun sadece Xbox 360 versiyonunda, oyunun bazı bölümünde donmalar oluyormuş çok kişinin başına gelmiş ve de oyun yapımcıları şaşkın durumdalarmış oyun donup kalıyormuş öyle okudum isterseniz bakın haberler bölümünde ilginç bir durum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Mart 2008; 13:28:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

nedense forum da bazı arkadaşların söyledikleri kanun kabul edilip ona göre oyun oynanıyor.
    çöp olan bütün oyunlar, lost, turning point, culdcept saga, fifa street, kane&lynch vs... sadece malum şahıslar beğendi ve övüldü diye millet bu oyunlara yumulup, bully gibi bir klasik sırf ps2 portu olduğu için ve frame sorunları olduğu için kötü oluyo.
    tabi ki tercih meselesidir, ama ne bu oyunu es geçin nede bu forumda milletin abarrttığı çöplere klasik oyunları değişmeyin derim ben.
    herkese iyi oyunlar...
    ayrıca oyun hakkında her türlü detayı bulabileceğiniz harika bir site;
    http://www.candiedskull.com/bully/

yahu, bu bully denen oyundan kimse üstün grafikler beklemiyor. evvel zaman önce bu oyunun ps2 portu olacağı söylendiği zaman bunu çoğu kişi kabullenmişti. Nedeni ise, zamanında ps i olmayan insanların (benim gibi) bu konusu çok orjinal olan oyunu merak etmesi.
    Grafik konusunu düşündüğümüz zaman, bully nin grafikleri kötü bile olsa insan en azından xbox360 ın gücünden frame rate yönünde bir avantaj sağlanabileceğini düşünüyor. Şahsen ben bu oyunu 60 fps olarak bekliyordum. Çünkü grafikler vasat, frame rate in yüksek olması gerekirdi. Ama gelin görün ki oyun stabil 30 fps bile değil.Yer yer aşırı derecede frame rate düşünüyor,ve bazı yerlerde donuyor. Problem oyunun sorunlu olması. Rockstar ın bu yüzden başının ağrıdığı haberlerini birçok sitede görebilirsiniz. Oyun en azından sabit 30 fps bile olsaydı, ben bu oyunu yine de bitirene kadar oynardım. Ama bu şekilde,bu oyun çöpten ziyade,bozuk bir oyun. Bozuk oyun da çöpe atılır..

• PS2 port bir oyun nasıl 30fps olarak yapılabilir? En baştan oyun yapmayla aynı şey. Bu oyun ise PS2'da kaçıranlar için bir fırsat. Tabi 30fps-60fps ile doğdu yurdum insanı kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Xbox 360 & Wii & PS2 grafik karşılaştırması

http://www.gametrailers.com/player/31474.html

İlginç olan Wii nin grafikleri Ps2
    nin aynısı !HİÇ BİR FARK YOK!

Nasıl next gen konsol bu ya ,Sanki game cube a yeni bi kontrol sistemi yapıp oyunlarıda ona göre çıkarsalar ,daha iyi olurdu.Yeni konsol çıkartmalrına gerek yoktu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 8 Mart 2008; 14:31:23 >

• Yani belki oynattırır kendisini diye tekrar tekrar denedim ama çok yapmacık. Acayip kötü görünüyor her şey. Bilmiyorum o kadar güzel grafikli oyunlara alıştık diye mi ama kusmamak için zor tutar insan kendini bu grafik için. Ayrıca dediğim oynanış "bug"ı diyeyim (kamera, yön olayı) ben ona, çok soğutuyor insanı oyundan. PS2 de de mi böyleydi acaba?

Frame rate çok sorun değil hadi yine görmezden gelebiliriz o kadar abartı düşmüyor ama o oynanış ve o grafik, animasyonlar varken nasıl oynanır bu oyun bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Mart 2008; 14:37:45 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.