Şimdi Ara

Bülent Ersoy dinler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hiç dinlemezdim,fakat eskiden beri içimde Türk Sanat Müziğine ilgi var.Şimdi online olarak 1-2 parçasını dinliyorum,çok hoşuma gitti.Sonra sordum kendime,neden artık böyle şarkılar yok?Ya arabesk var,ya pop.Tabi TRT elinden geleni yapıyor fakat yine de bu tarz arada kaybolup gidiyor...

www.fizy.com adresine girip dinleyebilirsiniz

• Çok sık olmasa da dinliyorum.
  • nadiren dinliyorum
  • ossuruk.gif
  • biz ayrılamayız ı dinlerim çok güzel
  • yaş kaç amca
  • İlgimi çekmiyor malesef ama ne bileyim aslında bikaç güzel şarkısı var tabi o sayı bana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi gidin ve bir Bület Ersoy şarkısı daha dinleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

yaş kaç amca

21
  • Dinlerim özellikle kestirdim ama pişmanım parçasını tüm bülentcilere yolluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik
    ossuruk.gif

Muhaha.gif
  • Dinlememekte yarar var diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

yaş kaç amca

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Hadi gidin ve bir Bület Ersoy şarkısı daha dinleyin.

gene dinlerim... tr nin en güçlü seslerinden..ama cokda hayran değilim o ayrı...
  • müzik sanatını gündelik hayatın bizi ilgilendirmeyen gerçekleriyle özdeşleştirenlerin dinleyemeceği bir insandır.

öncelikle müziği dinlerken, kişilere yada görüşlere kurban etmeden dinlemeyi öğrenmeli. bülent ersoy trt arşivine kayıtlı bütün sanat müziği eserlerinin notalarını ezbere biliyor. fantazi, arabesk türkü formlarını bile katmasak saygı duyulmayı hakettiği bir gerçek. bu konudaki akademik bilgisi hepimizi aşar. isterseniz tipinden, görüşünden ya da sevgililerinden çok müziği ile ilgili yorumlar yapın da isimleri etiketleme modasına kendinizi kaptırdığınız ve buna alet olduğunuz gerçeğini örtmeye çalışın.
    sadece populist rock müzik sanatçılarını ya da rapçileri dinleyince adam olunmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.