Şimdi Ara

BULDUM SONUNDa ÇOK bASİTmİŞ(yanlışlıkla 700gb bilgimi silMİŞdim)bilen varmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLER ben format atarken yanlışlıkla smartdisk 1tb olan hdd usb de takılıymış ben format atarken bunada önce hani d ye basıp sonra L ye basıyoruz ya yanlızca bu ikisini yaptım biçimlendirilmedi şimdi takıyorum pc me görüyor ama sürücü olarak adlandırmamış ayrılmamış olarak gözüküyor içinde 700 gb lik arsivim vardı nasıl ben recover programı kullanmadan bu işi halledecem lüften yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pious -- 23 Aralık 2008; 23:52:13 >

• Belirli programlar var diye biliyorum hdd den silinen verileri kurtarmak içina
  • kurtarmısın bilmem ama programsız kurtaramazsın onu söyleyeyim
  • hocam onu kurtarmak için bayaaaa bir uzun süre uğraşmak lazım ikincisi ben zaten biçimlendirmedim niye kurtarma programı kullanayım diye düşünüyorum bilmiyorum doğrumudur ya
  • farketmez ister sil ister formatla
  • ama nasıl olur ya hiç mi bir yolu yok yani bilgisayar görüyor ama sürücü olarak adlandırmıyor bilgisayarıma girdiğinde sürücü olarak yok disk yönetimince bölümlenmemiş olarak görüyor içine cok önemli bilgiler var
  • arkadaşım bu işi parayla yapanlarda var verilerinin %80 nini kurtarıyorlar hdd nin durumuna göre tam bilmiyorum nasıl yapıyorlar..Benimde sorunum var ztn hdd ile ilgili :S

http://forum.donanimhaber.com/m_28554604/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ne parası ya biz yapalım o zmn da yani benim aklım halaa almadı niye böyle oldu ben biçimlendirmedim. ki zaten 700 gb bilgi - biliyorsan xp kurulumunda önce d ye sonra entere sonra l ye baş diyor bunu yapmak 2 sn yimi aldı sonra rest attım - çook kısa bir sürede silinmez ki ( evde daha önceden 120 gb lik bir arsivimde cıkartılmayı bekliyor zaten )
  • quote:

Orjinalden alıntı: pious

hocam ne parası ya biz yapalım o zmn da yani benim aklım halaa almadı niye böyle oldu ben biçimlendirmedim. ki zaten 700 gb bilgi - biliyorsan xp kurulumunda önce d ye sonra entere sonra l ye baş diyor bunu yapmak 2 sn yimi aldı sonra rest attım - çook kısa bir sürede silinmez ki ( evde daha önceden 120 gb lik bir arsivimde cıkartılmayı bekliyor zaten )

parayla hdd den veri kurtarma yapan şirketler var ama çok pahalı bu işler.
  • parasız ben bu işi halledememmi başka bir yol bilen yokmu ya
  • yok maalesef free programlarda az kurtarıyor.onlarında lisanslıları çok veri kurtarır
  • belki vardır biri söyler koskoca donanım haber yani
  • vardır tabi de benim bildiklerim bunlar inşallah yardım eden birini bulursun
  • Active@ File Recovery bu programı denemeni tavsiye ederim. Aynı şey akşam başıma geldi. Raid 0 yapayım derken bir baktım depo olarak kullandığım sabit diskim uçmuş. Ama neyseki format atmadan önce raidi kaldırdım aleti kurtardım ama ömrümden ömür gitti.
  • Easy recovery ile kurtarılabilir büyük ihtimalle bi deneyin bence.
  • GetDataBack tavsiye ederim,ama 700GB veriyi kurtarmak için en az 700GB'lık başka bi diske ihtiyacın var.

Aynı diske kurtarma yaparsan bozuk kurtarırsın.
  • R-Studio programını deniyebilirsin. Oda baya veriyi kurtarıyor. Ama DiabloXT'nin dediği gibi. Bi o kadar daha diske ihtiyacın var.
  • silinen dosyalari geri getiren rcsetup116 diye bir program var işe yarıyor. bilmem senin hdd de işe yarar mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Active@ File Recovery bu programı denemeni tavsiye ederim. Aynı şey akşam başıma geldi. Raid 0 yapayım derken bir baktım depo olarak kullandığım sabit diskim uçmuş. Ama neyseki format atmadan önce raidi kaldırdım aleti kurtardım ama ömrümden ömür gitti.

hocam ben anlamadım simdi bende format atarken sadece hani önceki xp sürümünü buluyor nereye kuracağımızı bize soruyorya sürücüler gözüküyor ben orada biçimlendirmeden önceki işte silmek istiyorsan d ye eminsen entere adında silmek için birdaha l ya basıyorsun en son entere basıp biçimleniyor ben işte bu biçimlendirmeden önce kaldım yani son olarak entere basmadım simdi silinmedi gibime geliyor ondan recover programı hariç bir çözüm yolu arıyorum birde hocam raid ne oluyor kusura bakma tam hakim değilim olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pious -- 21 Aralık 2008; 14:44:33 >

• İçindekileri daha silmemişsin doğru ama diski tanımlayan verileri silmişsin bir nevi aletin kimlik numarasını silmiş gibi oluyorsun. O artık senin kullandığın disk olmuyor. Yeni bir ad ile yeni bir disk oluyor. O yüzden tamamen formatlamadığına şükret ve tavsiye edilen yazılımları dene. Bu işlerin uzmanı değilim ve daha kurtarma yapmama çok şükür gerek olmadı ama kurtarma programına ihtiyacın olduğu belli. Bilgisayardaki yöneticiden biçimlendirirsen diski tamamen kaybedebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.