Şimdi Ara

Bulaşık makinesi Sızdırmazlık Contası (Pratik Bir Bilgi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşımın bulaşık makinesi altından su geliyordu. Evi falan basmış. Ben de 2. el olarak satın aldım ama henüz parasını vermedim. 

    neyse contayı çıkardım ve insanlara kaynak olsun diye videosunu youtube kanalıma yükledim.

    İçinden çıkanlar beni hayrete düşürdü. Zamanla conta leş olabiliyor ve bence arada temizlenmesi gereken bir parça mesela 4 ay falan aralıkla olabilir.

    Sızıntı sebebi ise pervanenin preslenen yerinden açılması ve çıkan suyun contanın mukavemet sınırını aşması

    Neyse iki videoyuda sorun yaşayan arkadaşlar için koyuyorum. Genelde benim gibi içerik üretenler bu devirde pek ilgi görmüyor.

    Bir gün arama yapacağız ve çözümü bulamayacağız.

    Donanım haber sitesinin en eski üyelerinden birisi sayılırım. Eskiden çok güzel insanlar vardı. Resim resim, detay detay paylaşım yaparlardı. Sonra hepsi bıraktı gitti. Ben de eskiden çok daha fazla aktiftim fakat dediğim gibi how it is devamı beklenmez. Kullanılır ve atılır.

    Konuyu çok dağıttım. İyi dolmuşum  


    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bulaşık makinesinde su sızıntısı, su akıtma ve su kaçağı sorunu yaşayanlar için genelde sorunun kaynağı olan sızdırmazlık contasının nasıl çıkarıldığını ve nasıl takıldığını videomda detaylı olarak anlattım. Videomda kullandığım contayı temizleyerek tekrar yerine taktım. Bunun sonucunda bulaşık makinelerinde bu contaların temizlikle de düzen tutabileceğini farkettiğim için içerik olarak sizlerle paylaşıyorum. #nasılyapılır #bulaşıkmakinesi #kendinyap #püfnoktası
    https://www.youtube.com/watch?v=rJlW71k1f5I&feature=youtu.be
    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bulaşık makinesi su sızıntısı ya da makinenin dışına su taşmasının bir çok sebebi olabilir. Conta, gider hortumu, şebeke suyu hortumu ve hatta pervaneler bile bu kaçağa yol açabilir. Videomda bulaşık makinenizde su kaçağı varsa ve makinenizi kurduğunuz yerde su göllenmesi oluyorsa arızalı parçayı ya da sorunu nasıl bulacağınızı ve çözeceğinizi anlattım. Faydalı ve detaylı bir anlatım oldu. Hepinizin işine yarayacak güzel bilgiler verdiğime eminim. Görsel olarak da verdiğim bilgileri teyit ettim. Kanalıma abone olarak destek vermeyi unutmayın. #çözüm #bulaşıkmakinesi #test #tamir
    https://www.youtube.com/watch?v=ID7qUyKssl8&feature=youtu.be







  • iyilik yap denize at.

  • Hiç sökmeye çalışmadım. ama düzenli temizlerim, hem kendimi hemde bizimkilerin makinesini.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.