Şimdi Ara

bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.819
Cevap
46
Favori
347.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka bir şubede vardır belki hocam.60'lık çok daha avantajlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Vakit olmadığından başka şubeye bakamadım hocam. Alışveriş merkezine gidersem bakayım fiyat çok iyi. Elimde 1 aylık daha deterjan bulunuyor :)
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam :)

• En iyi finish quantum. Bulaşıkları sudan geçirmeden direk makineye atıyorum pırıl pırıl.

• finish quantum 36 tablet 14,95 tl. nasıl fiyat?

• Pril Multi perfect jel kullanıyorum, daha önce Fairy jel kullanmıştım. Prilden daha çok memnun kaldım.Hiç tablet deterjan kullanmadım deterjan miktarını ayarlayamayacağım için.
  • Carrefour'da 27li Finish Quantum 10 lira, almak isteyenler kampanya bitmeden baksın derim.
  • 2010 da evlendiğimizden beri finish quantum kullanıyoruz, 6 senelik bardaklarda çizilme yok, yıkama ve kurutma performansı iyi..

geçen ay deneme amaçlı komşudan aldığım fairy plat. kullandık, çok köpürdüğü için makine aşırı sesli çalışıyor, yıkama iyi lakin kurutma perf. düşük.

yine bind activit denedik 2 kere sanki bardak çizmeye meyilli gibi, lekeleri iyi çıkarmıyor..
  • bugüne özel migrosda 4 al 3 öde ile
    www.sanalmarket.com.tr
    pril gold bulasik makiCC87nesiCC87 tabletiCC87 60 li pasabahce kare borcam hediCC87yeliCC87 - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54889940-31034-pril-gold-bulasik-maki%CC%87nesi%CC%87-tableti%CC%87-60-li-pasabahce-kare-borcam-hedi%CC%87yeli%CC%87

60lı prilden 4 kutu aldım ( 20,81 x 4 adet =83,24 - 20,81 = 62,43TL / 240 tablet =>26 kuruş ) tabletlerin tanesi 26 kuruşa gelmiş oldu 4 adet borcamda hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 29 Şubat 2016; 16:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

finish quantum 36 tablet 14,95 tl. nasıl fiyat?

Pahalı tanesi 42 kuruş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koalina

Pril Multi perfect jel kullanıyorum, daha önce Fairy jel kullanmıştım. Prilden daha çok memnun kaldım.Hiç tablet deterjan kullanmadım deterjan miktarını ayarlayamayacağım için.

Tablet deterjanda deterjan miktarını ayarlamanıza gerek yok ki. Aksine jel deterjanlar için bu durum geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

CArrefour ve Migrosun deterjanları iyi midir?

Migros unkini kullandım. Beş para etmez. Üreticisi Eurotab.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur6161

quote:

Pahalı tanesi 42 kuruş

f. quantumda nasil bi fiyat olmasi lazim hocam? 35 ve altı mı? daha denk getiremedim.

• excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    Ben az deterjan kullanmayı seviyorum, tablet kullanırsam kırıp yarısını koyacağım, bununla uğraşamayacağım için jel tercih ediyorum.
  • Koalina K kullanıcısına yanıt
    az deterjan kullanmak bir tercih meselesi. Piyasada hakatten öyle deterjanlar var ki, makineyi 65 derecede boş çalıştırın aynı temizligi yapar, o derece :)

Genel itibari ile kullanılan hammadde vb isim olarak aynı olmakla birlikte hammadded kalitesi, yogunlugu ve formülasyon, performansı belirliyor.

Aşagıda misal, bagımsız Alman Stiftungwaretest var, tüketici bilinçlendirme ve kollama amaçlı bir kar amacı gütmeyen vakıf. Marka ile market markalarının kaliteleri kafa kafaya çıkıyor bu testlerde. 2 sene önce Finish 16. sırada çıkmıştı, toparlamışlar :)

Bu işin merkezi Almanya ve Türkiye'de Alman üretim sadece BİM'deki Bind Activit ve Rosmann Domol var. Evimde Bind Activit kullanıyorum, gayet memnunum.

Tableti yarım kullanmak konusunda da nacizane yorumum olacak. Tablet kırdıgınızda, tamamını kapsayan homojen yapıyı bozacagınız için hangi yarıda formülasyonun hangi kısmı kalır bilemezsiniz. Dolayısı ile randıman almanız şansa kalır. Özellikle az deterjan seviyorum diyorsanız, toz kullanmanızı öneririm. Jel demiyorum zira Jelin performansı hala soru işareti ve mükemmel formül hala aranıyor.

Fiyat konusunda ise, fiyat market markalılarda yıkama başına azken bilinen ve reklamı yapılan markalarda fazla malum. Yıkama başı maliyetler 2017 den itibaren daha da artacak zira Fosfatsız formülasyon zorunlulugu Avrupada başlıyor, TR ye de yansıyacaktır. Yıkama başına maliyetler %40-45 oranında artacak. Ha avantajı ne ? Fosfat gibi güvenirligi tartışılan bir hammadde taca çıkacak.

Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enarr

CArrefour ve Migrosun deterjanları iyi midir?

Migros unkini kullandım. Beş para etmez. Üreticisi Eurotab.

Deneme boylarından alıp kullandım, iyi değil cam eşyaları tam parlatmıyor.
  • Arkadaşlar finish quantum kullanıyorum çok memnunum ancak quantumun bir de oxi çamaşır sulu olanı var ve paketin üzerinde bir numaralı önerilen yazıyor. Çamaşır suyu olması bir zarar verir mi tavsiye eder misiniz denemek istiyorum.

• bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar iyi markalar sonuçta o kadar zararlı birşey yapmazlar hem makinede bulaşıklar yüksek ısıda suyla yıkanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Pahalı tanesi 42 kuruş

f. quantumda nasil bi fiyat olmasi lazim hocam? 35 ve altı mı? daha denk getiremedim.

25-30 aralığı bulursan kaçırma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur6161 -- 10 Mart 2016; 22:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koalina

Ben az deterjan kullanmayı seviyorum, tablet kullanırsam kırıp yarısını koyacağım, bununla uğraşamayacağım için jel tercih ediyorum.

Zevkler renkler tartışılmaz tabiki :)
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.