Şimdi Ara

bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.819
Cevap
46
Favori
347.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta Carrefour'da kampanya varmış 27'li Finish Quantum'u 10 liradan almıştım şimdi 20 lira olmuş.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Quantum oxi olan nasıldır acaba çamaşır suyu zarar verir mi yoksa durulamayla gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Quantum oxi olan nasıldır acaba çamaşır suyu zarar verir mi yoksa durulamayla gider mi?

Geçmişte bir ara kullanmıştım, özellikle çay bardaklarını iyi temizliyor. İçeriğinde oksijen bazlı ağartıcı var. Uzun süreli programlarda kullanırsanız sorun olmaz. Kısa programlarda hem güzel erimiyor ve iyi durulanmıyor, tüm tabletler için geçerli bir durum.
  • Arkadaşlar n11'de 160 adet finish quantum 66tl. Fiyat iyi mi bayatlama gibi birşey oluyor mu deterjanlarda?

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Çok uygun gelmedi bana hocam.Mesela hepsiburada sitesi 80'lik olanı 30 tl gibi bir fiyata veriyor yanında cilit bang kireç sökücü sprey hediyeli.İki tane alırsanız kargosu ile aynı fiyata gelir belki ama 2 adet cilit bang kârınız olur.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    cilit bang hediyeli olan 39,90 görünüyor hocam heralde zam geldi.
    Yakın zamanda 29.90'dı hocam, sanırım kampanya bitmiş.Market ürünlerinde salı günleri kampanya oluyor...Şu anki fiyata çok cazip değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Arkadaşlar n11'de 160 adet finish quantum 66tl. Fiyat iyi mi bayatlama gibi birşey oluyor mu deterjanlarda?

pahalı hocam 41.25 kuruş tanesi 25 kuruşun üstü pahalı
  • burda marketlerde pahalı bizim 18 tanesini 10 liraya alıyorum.
  • yine 29'a düşmüş ama kargo ücretiyle 35 tl'ye geliyor

www.hepsiburada.com
    Finish Quantum 80 Tablet Bulaşık Makinası Deterjanı + Cillit Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/finish-quantum-tablet-80-li-cillit-bang-kirec-sokucu-sprey-hediyeli-p-ZYBENC3012144
  • Fairy platinium için fırsat var mı arkadaşlar? Kaç kuruşun altı iyidir?
    Hocam sepete git, sayıyı 2 yap, 2 tane al, 66 tl'ye geliyor.Yani senin n11 fiyatı.Ama 2 adet cilit bang kireç sökücü kar kalır yanına...

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    EVET HOCAM DOĞRU. YALNIZ FİHİSH QUANTUM HAKKATEN ÇOK AÇIK ARA EN İYİSİ.
  • Fiyat bana uygun geldi, ihtiyacı olanlar bi baksın bence.3 adet 45'lik Finish Quantum 45 TL.135 yıkamaya tekabül ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Fiyat bana uygun geldi, ihtiyacı olanlar bi baksın bence.3 adet 45'lik Finish Quantum 45 TL.135 yıkamaya tekabül ediyor.

Hocam tanesi 33 kuruşa geliyor. Daha ucuz satan yerler var. Ben olsam araştırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur6161

quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Fiyat bana uygun geldi, ihtiyacı olanlar bi baksın bence.3 adet 45'lik Finish Quantum 45 TL.135 yıkamaya tekabül ediyor.

Hocam tanesi 33 kuruşa geliyor. Daha ucuz satan yerler var. Ben olsam araştırırdım.

Hocam ben bulduğumu, bulamayan arkadaşlar için paylaştım.Daha uyguna bulan arkadaşlar da paylaşırsa herkes istifade etmiş olur

• Finish normalini asla almayın, rezil ötesi.
    Fairy Platinium en iyisi, kaç kez kullandık.
    Finish Quantum a da hanım iyi dedi ama bariz Fairy daha üstün.
  • excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    Valla aynı tableti ben de kullanıyorum sizdeki sonuç çok ilginç ben de gayet güzel sonuç veriyor çünkü

• Araştırma ve test delisi birisi olarak, piyasadaki bilinen tüm deterjanları kullandım. Makine 2005 model, tablet deterjan kullanabilen ilk Bosch modellerinden. Uzun süre Calgonit finish kullanmıştım. Hem çevrem, hem makine üreticisinin tavsiyesi doğrultusunda. Ufak tefek aksaklıklar (lekeli bardak, tabak gibi) dışında bir sorun yaşamamıştım. Ne zaman quantumu denedim o zaman çatal kaşıkların ne kadar parlak olduklarını farkettim :) Sonra bu test süreci başladı benim için.
    Sonuç: Bilinen tüm deterjanların (tablet) içinde en başarılı bulduğum Fairy platinium. Sonra quantum geliyor. Fakat fairy platinium ile şöyle bir sorun yaşadım. İlk aldığım paketle sonuçtan müthiş memnun kaldım ve "artık başka marka kullanmam" dedim. İkinci pakette ise Calgonit finish tadında bir sonuç elde ettim. Nedenini bilmiyorum (bayatlama ya da o seri üretimde kalitenin düşüklüğü vs.) ama Fairy de bu sürprizi yaşayınca quantuma geri döndüm. İlk kullandığım pakette sonuç o kadar iyiydi ki, makinenin metal iç duvarları bile pırıl pırıl oluyordu. Bardak kaşık çatalı hiç söylemiyorum.
    Çok çay içen ve bardakları zamanla sararan birisi olarak quantum'un çamaşır suyu katkılı olanını aldım. Bardaklardaki sarılığı gidereceğini, en azından azaltacağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Hiçbir değişim yok bardaklarda. Yıkama sonunda makinenin içinde bıraktığı kokuyu da sevmedim. Bitince yine normal quantum ya da platiniuma geri dönerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozkececi

Araştırma ve test delisi birisi olarak, piyasadaki bilinen tüm deterjanları kullandım. Makine 2005 model, tablet deterjan kullanabilen ilk Bosch modellerinden. Uzun süre Calgonit finish kullanmıştım. Hem çevrem, hem makine üreticisinin tavsiyesi doğrultusunda. Ufak tefek aksaklıklar (lekeli bardak, tabak gibi) dışında bir sorun yaşamamıştım. Ne zaman quantumu denedim o zaman çatal kaşıkların ne kadar parlak olduklarını farkettim :) Sonra bu test süreci başladı benim için.
    Sonuç: Bilinen tüm deterjanların (tablet) içinde en başarılı bulduğum Fairy platinium. Sonra quantum geliyor. Fakat fairy platinium ile şöyle bir sorun yaşadım. İlk aldığım paketle sonuçtan müthiş memnun kaldım ve "artık başka marka kullanmam" dedim. İkinci pakette ise Calgonit finish tadında bir sonuç elde ettim. Nedenini bilmiyorum (bayatlama ya da o seri üretimde kalitenin düşüklüğü vs.) ama Fairy de bu sürprizi yaşayınca quantuma geri döndüm. İlk kullandığım pakette sonuç o kadar iyiydi ki, makinenin metal iç duvarları bile pırıl pırıl oluyordu. Bardak kaşık çatalı hiç söylemiyorum.
    Çok çay içen ve bardakları zamanla sararan birisi olarak quantum'un çamaşır suyu katkılı olanını aldım. Bardaklardaki sarılığı gidereceğini, en azından azaltacağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Hiçbir değişim yok bardaklarda. Yıkama sonunda makinenin içinde bıraktığı kokuyu da sevmedim. Bitince yine normal quantum ya da platiniuma geri dönerim.

bu deterjan takıntısı ve araştırmacı özellik bende de var hocam :) yazdıklarınıza katılıyorum.tüm deterjanları denemiş birisi olarak benim de favorim Fairy platinum daha sonra finish quantum.normal finish ise berbat ötesi hiç memnun kalmadım.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.