Şimdi Ara

bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.819
Cevap
46
Favori
347.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pril Gold için yorum yok mu :) Ben Quantum'dan fazla beğendim.Fairy denemedim.Fazla köpürüyor dediler.Az su kullanan makinede risk almak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Pril Gold için yorum yok mu :) Ben Quantum'dan fazla beğendim.Fairy denemedim.Fazla köpürüyor dediler.Az su kullanan makinede risk almak istemedim.

Hocam Pril'i de denedim ve Quantuma yakın ya da denk diyebilirim. Ben bekar biriyim ve haftada en çok iki kez çalışır makinem. Yani tüketimim hızlı değil. O yüzden en iyisini fiyat unsunu gözetmeksizin kullanmaktır amacım.

Köpük konusuna gelince, ben makinede öyle fazla köpük görmedim hiç. Hatta hiçbir marka tablette.
  • eozkececi E kullanıcısına yanıt
    Köpük olayını çalışırken çıkardığı sesten anlıyorlar sanırım.

• Sesten mi? Şaşırdım. :) Ben meraklıyım. Direk makinenin kapağını açar bakarım. Fazla köpük gönmedim hiç. Hatta bir kere normal bulaşık deterjanı denemiştim. O zaman işte müthiş köpük olmuştu. İki kere daha çalıştırmak zorunda kalmıştım deterjan koymadan.
  • eozkececi E kullanıcısına yanıt
    Çok köpürdüğü için makinenin sesini arttırdığına dair yorumlar okumuştum hocam :)
    O yüzden az su kullanan makineler için önermiyordu bazı kullanıcıları.Kendim denemediğim için birşey diyemiyorum.Finish Quantum ve Pril Gold arasında, ben Pril'den daha memnun kaldım.Porselen kupaların içi bile bembeyaz çıkmıştı.

•  bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz
    Güzel Fiyatlar
  • Konusu açılmış ama hangisi uygun geliyorsa ben onu alıyorum prim gold ile finish gol arasında pek fark göremedim.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Migrosunkini kullanıyorum çok memnunum bi de ucuzcarrefourunkinide gelecek aya kadar denemiş olurum

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Tablet deterjan fonksiyonu makinenin yıkama sonrası kurutma süresini uzatır ve daha iyi kurutma performansı sağlar.Ancak batu25in dediği gibi bir özellik var mı bilmiyorum.Ekstra kurutma da denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Pril Gold u tavsiye ederim size. Fairy Platinium dan kat kat iyi. Ayrıca forumun bir konusunda okumuştum: ''Çok köpürüyor ve içindeki fosfat oranı %15 in üzerinde, Prilde ise bu oran 5-15 arası. '' Ayrıca fiyat olarak Pril ve Finish'den pahalı. Tüm bilinen deterjanları denedim. Tavsiyem Pril Gold ya da Finish Hepsi Bir Arada dan ucuz olanı. (Finish Quantumu asla tavsiye etmiyorum, para tuzağı ve kaşıklarımın üzerinde jelimsi bir madde bıraktı).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah02

Migrosunkini kullanıyorum çok memnunum bi de ucuzcarrefourunkinide gelecek aya kadar denemiş olurum

Hocam Migros unkini kullandım 5 ay önce. Eurotab firması üretiyor, rezalet ötesi, hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

Konusu açılmış ama hangisi uygun geliyorsa ben onu alıyorum prim gold ile finish gol arasında pek fark göremedim.

Aynı fikirdeyim. :)
  • excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum ve memnunum zaten :) Yalnız tencere ve çaydanlıkların bakalit saplarını matlaştırıyor, güçlü bir formüle sahip sanırım.

• Geçen hAfta makinenin çalışma sesi çok tuhaftı. Hiç ses gelmiyo gibiydi. Kapağı bi açtım..alt taraf köpük içinde ve pervane görünmüyor. Bulaşıklar aZ ve pek de kirli değildi, onun da etkisi vardır ama bu köpük normal gelmedi. Bitince asla bir daha almayacağım fairy. Toz det+tuz+parlatıcısı 3lüsü kullanmaya başlayacağım. Bulaşık miktarı ve/veya kirliliği az olunca, tabletle ayarlama yapamıyorsun. Toz det olsaydı mesela, az bi miktar koyardım.

• excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bi sıkıntınız oldu acaba?

• canerrtass C kullanıcısına yanıt
    Sizinle ayni kanaatteyim

• enarr kullanıcısına yanıt
    Çay bardaklarinı temizlemede bi sıkıntı yaşamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah02

Çay bardaklarinı temizlemede bi sıkıntı yaşamıyorum

Elimde çok deterjan olunca alıp denememiştim. Migros sıvı deterjanını yenilemiş eskiden de alırdım. Bu sefer onu almayı düşünüyorum. Büyük bir marketten 10 liraya aldığım 27li Finish quantumlardan memnun kalmadım, hem deterjanlar patlak çıktı hem de yıkama sırasında tabletin düştüğü ufak sepetin içinde kalıntı bıraktığını gördüm. 50 derecede tam erimiyor sanırım. Az bulaşık için sıvı deterjan dozajlamak daha iyi olacak.
  • Fairy platinum bence en iyisi

• Sirasiyla fairy platinum, finish quantum ve pril gold en iyileridir. Fairy cok kopuruyor pril gold ise az da olsa su lekesi bırakıyor. Genelde tercihimiz quantum oluyor temizlemesi cok iyi. Bu deterjanlari kullanip da temiz bulasik elde edemeyenler bulasiklari yerlestirmede leş gibi koyup yada bulasik makinesinde sucu arasinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp92 -- 18 Eylül 2016; 21:36:48 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.