Şimdi Ara

Buharlı Araç YIKAMA ve Riskleri....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buharlı araç yıkatıyor musunuz? Özellikle iç temizlikte Buharlı temizlik yapılıyor ama ben tavsiye etmiyorum açıkcası...

Megane 3 aracım da Buharlı araç içi temizliğin den sonra Sol ön hoparlörüm de Cızırtılar meydana gelmişti...Ama Hoparlör patlak değildi..Sadece cızırtı..Basslar dolgun ve yerindeydi ama Mesela Sanatçı seslerin de cızırtı duyuyordum oldukça...

Servise götürdüğüm de patlak değil diye değiştirememiştim...Çözememiştim neden cızırtı oldu diye...Çok yüksek sesle de müzik dinlemiyorum...Müzik tesisatı yaptırdım...Buharlı yıkamaya götürmedim hiç, bana biraz uzak kalıyor diye...

Aracımı değiştirdim, Honda Civic Hb..Yine bir kaç Buharlı yıkamadan sonra Sol ön Hoparlör aynı şekil de Cızırtı yaptı..Basslar da sorun yok...Cızırtı var ama....Anladım ki Buhar sıvı şeklinde hoparlöre zarar veriyor...Servis sağolsun değiştirdi Hoparlörümü....Aynı şekilde elektrik aksamına da zarar verebilir diye düşünüyorum..Gerçi Megane 3' de sıkıntı olmamıştı da...

Konuya geri dönersek şahsen buharlı yıkamayı tavsiye etmiyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Temmuz 2014; 14:05:48 >

• Sağol...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Sağol...

Sende Sağol Hocam...
  • Gerekli önlemler alındıktan sonra güzel birşeye benziyor zarar görebiliceğinizi düşündüğünüz aksamları poşet vb. yardımıyla kapatıp hızlı ve kolay şekilde temizlenebilir belki araç sizin temizlikten sonra ıslaklık felan meydana geldimi su taneciği oluşumu vb.
  • Bizim arabanında koltuk sensörleri bozulmuştu, yaptırana kadar canımız çıktı. Allah'tan beyne bir şey olmadı. Gerçekten çok riskli. Bir daha mı? Asla.

Ancak arabadan çamur çıktı resmen çamur. Silinmiş sandığımız tuşlar bembeyaz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Gerekli önlemler alındıktan sonra güzel birşeye benziyor zarar görebiliceğinizi düşündüğünüz aksamları poşet vb. yardımıyla kapatıp hızlı ve kolay şekilde temizlenebilir belki araç sizin temizlikten sonra ıslaklık felan meydana geldimi su taneciği oluşumu vb.

Buhar zaten baslina basina islaklik birakiyor sanirim, adam peteklerden bir sokuyor buhari, butun peteklerden cikiyor buhar mesela...Ama tertemiz yaptigi da bir gercek ancak riskli..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

Bizim arabanında koltuk sensörleri bozulmuştu, yaptırana kadar canımız çıktı. Allah'tan beyne bir şey olmadı. Gerçekten çok riskli. Bir daha mı? Asla.

Ancak arabadan çamur çıktı resmen çamur. Silinmiş sandığımız tuşlar bembeyaz oldu.

Yok vallahi temiz falan ama bende yaptirmam acikcasi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli bölgelerde kullanılabilir, elektronik kısım ile fazla haşır neşir yaptırmamak gerek.

sadece uzun yıllar detaylı temizlik görmemiş araçlarda riske değer ( temizliği için )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

belli bölgelerde kullanılabilir, elektronik kısım ile fazla haşır neşir yaptırmamak gerek.

sadece uzun yıllar detaylı temizlik görmemiş araçlarda riske değer ( temizliği için )

Sadece Koltuklara yeterli sanirim...Artik gunumuz araclarin her tarafi elektronik aksam,sensorler vs vs...

• kardeş bunun fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27alperen27

kardeş bunun fiyatı ne kadar

20-25 Tl arası...Benim gittiğim yer de 25 Tl idi...
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    peki 1 defa yaptırwsak sorun olurmu haporlorde koltukta filan bide motorada yapıyolarmıs galiba zararı olurmu ki fotograflarda audi q7 ye yapmıslardı ne biliym su ya hani
  • 27alperen27 2 kullanıcısına yanıt
    Yaptırın ama koltuklara falan yaptırın, elektronik aksamlara değil nedir mesela, Klimaya,hoparlörlere, Ön konsola yaptırmayın...Koltuk ve tavanlara yaptırabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.