Şimdi Ara

BUGÜNE KADARKİ TÜM SEVGİLİLERİMİ ANLATIYORUM-DEVAMLI GÜNCEL// YENİDEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
9
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİLİNEN KONUMU TEKRARDAN ACTIM, LÜTFEN DUYARLI OLALIM ORTADA BİR EMEK SÖZ KONUSU...

NOT:Sansür gerektirecek bir kelime kullanmadıgıma inanıyorum. Admin arkadaslara ; burdaki yazılardan ahlakı bozulcak kişiler varsa toplum olarak aşmamız gereken cok şey var derim. yaşı ufak olan okumasın lütfen.

Merhaba arkadaslar öncelikle forumda baska bir hesabım bulunmakta. Fakat ikinci bir hesap ile konu acmak istedim. Yaşım 21 .İstanbulda dogdum büyüdüm.Hala da istanbuldaym. Yaşadığım tüm birliktelikleri anlatmak istiyorum. Belki ilgisini ceken, faydalanan bile olabilir. Tabi ki kücük yaşlarda ki masum aşkları geciyorum..Cinsel icerigi bekleyen arkadaslara not, üniversiteden sonrayı okusunlar..

1-LİSE BAŞLIYOR..
    Öncelikle söylemeliyim ki tam bir bilgisayar bagımlısı , asosyal bir kişiliktim. Bilmeyen yoktur, Knight Online bagımlısıydım. Ta ki lise sona kadar da devam etti. Neyse bu bir kenara ... Tercihleri yapmıştık , düz liseye gidicektim. Kabulllenmiştim başarısızlıgı. 3 sene tam burslu dersanede okumama ragmen oks bana girmişti. Hep bu bilgisyar ve oyunlar.. Ama bir hayat degısıyordu , yeni bir baslangıc yapıcaktım. Ve gün geldi lise basladı, kaynaşmalar , yeni arkadaslıklar kuruluyordu. Artık sosyal olmak istiyordum ve bunu bir şekilde basarmalıydım. Hem ders calısıp iyi bir üniversite kazanıcaktım hem de sosyal olucaktım. Bu dogrultuda daha cok gezmeye daha cok arkadaslık edinmeye calıstım. Kendimi geliştirip, sohbetlerimi uzatmaya calıstım hep. Gitar ögrenmeye basladım, belki yeni bir artı kazandırabilirdi bana(ilerde cok işime yaradı). Lise baslamıstı fakat gecip gidiyordu. Gecmişinizden bir anda sıyrılamıyorsunuz sonucta. İlk dönem boş gittim boş geldim. İkinci dönem basladıgında cevremde oturan insanlarla daha da yakınlasmaya calıstım , aynı yolları kullandım. En sonunda iki sokak ötede oturan bir kız vardı. Devamlı denk geliyorduk. Tabi cesaretim yoktu, sagolsun bir gun kız gelip selam verdi ve muhabbet acıldı. Nerde oturuyosun , onu bunu tanıyomusun derken muhabbet ilerledi. Aynı sınıftaydık zaten. Oldukca guzel bir kızdı, hoşlanıyordum ama özgüven sıfırdı. Dönemin sonlarına dogru kız devamlı yanıma oturmaya basladı, beraber dışarı cıkmak istiyordu ama ben hep erteliyordum. Bi gün hadi oglum napıyosan yap artık bir yerden basla dedim ve hic unutmam kızı simit sarayına davet ettim :) (napalım lise işte). Sevgilim olur musun dedim. Kız da zaten beklıyordu ve kabul etti.Okulda yanyana oturuyoduk, yer yer el ele geziyoduk.En fazla elini tutuyordum, ask anlayısımız bu kadardı o zamanlar.Bu benim özgüvenim acısından muazzam derecede yararlı olmustu.Okul dısında gorusmuyorduk bile.Sadece sms ile konusuyorduk.Ama en azından bir sevgilim olmuştu.Kendime güvenim gelmişti. Tam okullar bitti , yaz tatili geldi. 1 ay kadar daha devam ettik. Sonra neden bilmiyorum ama bir anda sogudum. İstemiyorum dedim ve ayrıldım. Cunku onu da üzmek istemedim.Aradan 7-8 yıl gecti belki ama hala ara ara görürüm, suan nişanlanmış. Evlilik arefesinde.Universite acıktan okuyormuş vs vs. Nerden nereye..

2-LİSE 1 YAZ TATİLİ VE HAYAL KIRIKLIGI..
    İlk sevgilimden ayrıldıktan sonra özgüvenim daha da artmış bir şekilde yaz tatili icin yazlıgımıza gitmiştik. 1 hafta kadar kalıcaktık, sonra calısacaktım. 1 haftalık sürede almanyadan gelen bir kız vardı, benden iki yaş da büyüktü. Düşünsenize lise1 siniz ve sizden 2 yaş büyük bir kıza yazıyorsunuz. Nasıl bir g.te güvenmekse.. 1 hafta boyunca ugrastım , o gittiginde denize gittim, dışarı cıktıgında cıktım, bahane bulup yanında olmaya calıstım. Ama acıkcası pek bi ilerleme yoktu. 1 hafta böyle gecti gitti ve ufak da olsa bir bunalım yaşadım. Tekrar istanbula döndüm. İşe girdim , cok zor şartlarda atölye de calstım o süre. Tecrübe kazanmamı, iş hayatını gormemi isteyen bir ailem vardı ve haklılardı. 5 yaşında aktif ingilizce konusan ben düz liseye zor kapak atıcak kadar salmıştım cunku.. O yaz böyle bitti..

3-LİSE 2&3 TEKRAR İLK SEVGİLİ...
    Lise 2 baslıyordu, ben tm secmiştim, ilk sevgilim ise sayısal secmişti. Hic konusmamıstık, artık olmaz kızı bıraktım asla donmez diyordum. İş hayatını goren ben kendimi derslere vermiş, dersane sınavlarına girip %75 burs alıp kaydolmustum. Baya baya ders calısıp temel yapıyordum. Aklımda sevgili yoktu, üniversitede olur dıyordum geciştiriyordum. Cunku calısırken gordugum şey paran kadar adam oldugundu , dunyanın parayla yonetildigiydi.. Lise 2 yi gercekten dolu bir şekilde ders calısarak gecirdim. Gitar calmamı ilerlettim. Tabiki aktif olarak arkadaslarım vardı devamlı top oynadıgım, gezdigim. Lise 2 nin yazında da aynı şekilde ders calıstım, yattım , bilgisayar oynadım. Boş gecirdim , boş .. Ta ki lise 3 baslayana kadar. Lise 3 basladı , ilk gün okula gittim ve ne göreyim.. İlk kız arkadsm bizim sınıfa gecmiş. Sayısalda tutunamamıs. İlk bir kac ay hic bir ilişigimiz olmadı tabi ki. Ama sonradan nasıl olduysa bir sınav da hoca yanyana oturttu. Kopya alış verişi ile muhabbet tekrar acıldı. Hayat üzerinden muhabbet ettik ve gecti gitti. Aradan 1 ay gecti ve bzim dersaneye kayıt oldgnu ogrendim. Hal bu olunca muhabbet tekrar ilerledi. O zaman ki muhabbetleri hıc unutmam , artık büyüdük hatalarımızı biliyoruz diyip tekrar baslamıstık :) Bu sefer daha ateşli bir ilişki vardı, lise 3 dönemlerinizi hatırlayın tam abazanlık doneminiz, kızların cıgırdan cıktıgı yaslar..

4-İLK UFAK CİNSEL DENEYİMLER BAŞLIYOR..
    Tekrar sevgili olmuştuk. Ama artık daha rahat takılıyorduk. Her yerde elele geziyorduk.Sabaha kadar birbirimizle konusuyorduk, sarkılar soyluyorduk.Her şey cok toz pembeydi o zamanlar. Bir gün her genc cift gibi sinemaya gittik. Hic unutmam ilk öpüşme cok zor ve güzeldir. Unutulmazda.. İlk kez birini dudaktan öpüyordum. Evet yaş olarak gec gelebilir ama öyleydi.. Nasıl mutluydum o zamanlar kimse bilemez.. Resmen ucuyordum.. Bir sevgilim vardı ve yakındım. Hep beraberdik.Cemaate baglı hocalarım beni kız arkdsmla opusurken gorecek kadar da ucmustuk. Eve cagıramıyordum , cunku hep doluydu. Ama tavan arasına kendime yaptıgım ufak bir studyom vardı. Müzikle ilgileniyorduk grup arkadaslarımla.Yalıtımına kadar yapılıydı. Bir gün sana beste yaptım dedim ve oraya davet ettim, tabiki de geldi. O zamanlar bildigimiz tek cinsellik masturbasyondu. Korkuyor insan, tedirgin oluyor, yanlıslardan korkuyor. İstesem yapardım belki ama bu sorumlulugu alamadım. Sadece yanyana yattık, seviştik elleştik. Gerci bu bile beni ucuruyordu, ayaklarım kesiliyordu yerden. Aylarca etkisi kalmıstı üzerimde hic unutmam.. Lakin gün geldi , ilişkimiz sekteye ugramaya basladı. Ben ilgisizmişim :) Madem öyle , sen bilirsin dedim. Cunku artık yenilik arıyordum.. Hic unutmam yagmurlu bir gündü beni bir cafeye davet etti. Hic müsait deıldım, üstümde ne param vardı ne de uygun kıyafet.. Sırılsıklamdım bir de. Hep filmlerde vardır ya, kızla erkek kavga edince bir anda öpüşürler ve her şey eskisine döner. Yok öyle bir şey :) aklımda bunlarla ugradım yanına. Bana iceri gel dedi, hayır sen gel dedim . Israr sonucu geldi. Niye iceri gelmiyosun dedi. Bende müsait deıgılm ve param yok , beni biliyosun dedim. Gurur yaptım sanki biraz? Eger simdi gelmezsen bir daha gelme dedi, ben seni her halinle yanımda gormekten mutluyum dedi. Ben gurur yaptım ve girmedim. Girmem dedim, sen gel benimle dedim. İnatlaştık , e kova burcuyuz sonucta.. O gün kızı gozlerı dolmuş bir şekilde yolladım ve gidiş o gidişti.. Ne o aradı ne ben.

5-UZUN SÜRELİ İLİŞKİM BAŞLIYOR..
    Nese dedim, oglum derslerine bak. Kendine gel. Atlatmam bir kac hafta sürdü bu bunalımı. Neyse okuluma ve dersaneme devam ediyordum.Bu arada inek ogrenci ben tam burslu kazanmıştım dersaneyi. Derece sınıfına da kapagı atmıştım. Her şey yine güzel gidiyordu. Bizim sokakta bir kurs var, buraya lise dönemindeki kızlar gelip gidiyor hep. Acıktan okuyanlar meslek falan ogreniyor herhalde, hala tam nedir bilmem. Neyse işte.. Her sabah okula giderken bir kız oluyordu camda, her sabah beni bekliyordu, donerkende bekliyordu. Ben aldırmıyordum tabi, yok oglum daha neler diyordum. İsmimi ögrenmişlerdi nasıl olduysa, ben gecerken kızın ismini söylüyorlardı habire. Yok dedim, yuz vermedim hic bir zaman.Bir gün bu kızın bir arkadası beni buldu dısarda, dedi ki sadece bir kere gorus bari, kız seni cok seviyor. Ben de peki dedim eklesin beni faceden. Hatta ad soyad verirken, yok yok var zaten dedi :) İyi tamam eklsin dedim. Nitekim de ekledi ve mesaj attı. Haftasonu gorusebilir miyiz dedi. Dersanem var diyip ekicektim, 10 dakika en azından dedi ben beklerim cıkısı dedi. Ki aileside cok sıkıydı, ınanılmaz derecede. Yine de kalbim el vermedi, peki dedim görşelim. Kız normalde , facede ki ve kurstaki halinden cok daha guzeldı , bunu gordum. Tabi ki makyaj bizi tav ediyordu o sıralar. Bir saat kadar oturduk bişeyler ictik, asla bir ilişki dusunmuyordum ama kız tam benim kafadandı, her seyime tamam diyordu. Bir anda kendimi kaptırdım ve dedim ki istersen deneyelim, benden yana tamamım dedim. Nasıl ya ? Daha yeni gördüm, tanımıyorum bile.. Ben nasıl tamamım kii? Kıza dedim top sende, kız da dedi ki : o zaman gol.. tamam dedim, kalktım donuyoruz. Biz simdi sevgili miyiz dedi ? Sanırım öyleyiz dedim :) Sonra o evine ben evime.. Aramızda 2 saatlik yol vardı. Nerden baksan 50 km mesafe ve ulasım o zamanlar bu kadar iyi deıldı, metrobüsler yoktu , bende araba hic yoktu :)

6-UZUN BİR İLİŞKİ..
    Kız benden 2 yas ufaktı, ben lise 3 o lise 1 di.. Biz basladık, haftada 2-3 gun gorusuyorduk. Tabi ilk sevgilimle yaşadıklarımdan sonra bana biraz sığ geliyordu. Kız hic bir şeye yanaşmıyordu. Bir kac ay boyle devam ettik, sabır işte allah veriyor.. 4 ya da 5 ay cıktıktan sonra anca ilkkez öpebilmiştim. Yalan söylemek zorunda kalmıştım hatta. Kızın ilkti , benim de ilk demiştim, napabilrdim ki ? .. Bu şekilde devam ettik, sık sık sinemaya gidiyorduk :) ne kültürlü bir cift ama.. Aradan uzun zaman gecti, tam 1 sene oldu.. Hala klasik ilişkimiz devam ediyordu ama ben artık ciddi düşünüyordum. Evlenirim triplerine girmiştim bile :).. Bir gün telefonda konusurken evlerden bahsediyduk.. Stüdyomu biliyordu ve bende gel gör dedim.. Kız da bunu beklıyormuscasına aa neden olmasın dedi. 2 gün sonra geldi. İlkkez evime bir kız girmişti bu arada.. Ama aklmda asla artniyet yoktu o zamanlar. Gayet oturuyoduk , sarılıyoduk, sohbet edıyoduk.. Böyle gidiyodu. Tabi zamanla yetmemeye basladı. Yakınlaşmaya baslıyoduk git gite.. Önce öpüşmeler sevişmeler sıklaştı(seks demiyorum).. Bir zaman sonra artık cırılcıplak yataga giriyorduk, seks yoktu evet ama o donem hayal edemeyecegim şekilde ilgimi cekiyordu.Oral,anal ve akla gelmicek fanteziler ve denemeler baslamıstık ve bu hıza yetişemiyorduk. Bu durumdan aşırı haz alıyorduk. Tam 2.5 sene cıktık. Ta ki üniversite başlayana kadar.. Ben kızın evine gittim , o geldi .. Neler neler..

7-UZUN İLİŞKİMDEN UNUTULMAZ BİR ANI..
    Hic unutmuyorum, tam 2 senedır cıkıyorduk. O bana geliyordu ama ben onun evine hic gitmemiştim. Bir gece ablam ve abim evde yok dedi. Dubleks dairede oturuyolardı. saat 23.00 sularıydı hatta. Makarasına bak gelirim dedim. Ciddi misin , gelemezsin ki dedi. Eve alırsan gelirim dedim. ve cıktım atladım metrobüse :D..
    Tam bir delilikti ama gidiyordum. Yol bitti, bana evini tarif etti. Kapısında duran 6-7 kişi vardı , sonucta siteydi, güvenlikle konusuyolardı. Bana arkadan dolan duvardan atla dedi :D.. ahaha nasıl risk nasıl.. Gittim, arkadan atladım. orda duran 6-7 kişiden biri arkasını donse ben paket olurdum. Ama şansıma donmediler işte, ve yine şansıma kapı acıktı. Allahım nasıl yardım ediyorsun belli deıl.. Cıktım katları birer birer. En son beni üst kattaki kapıdan alıcaktı ama anahtarı bulamamıs, alt kattan girmek zorunda kaldım. Girdim. Yatak odasının onunden gecerken anne ve babasının yattıgını gordum, asla unutmam o anı.. Hatta merdivenin altında pompalı tüfek vardı. Hey allahım neler yapıyorum ben ?? .. Ailesi inanılmaz sıkı ve dindardı. Beni görseler parcam bulunmazdı.. Kızın odasına girdik. Sabah ezanı okunana kadar da ordaydık.. Bu sefer farklı olan o anki heyecandı. Kapının calma ihtimali vardı hep aklımda. Ya birisi girseydi ??Sabah ezanıyla beraber cıktım evden. Son sürat metrobüse gittim. Tinercisi, hapcısı, balicisi ne ararsan o saatlerde ordaydı.Sarhoslardan kactım baya baya.. Para isteyeni mi dersin, burda ne arıyosunu mu dersin. of of. Zar zor bekle bekle kendimi attım metrobüse, eve geldim. Annem ayaktaydı, neler dedi neler...

Edit: Annemin ne dedigi ve ezana kadar neler oldugu sorulmuş onlara geleyim. Eve döndügümde saat 6 gibiydi, annem ayaktaydı.Cok sukur ki babam yoktu, babam il dısındaydı o zamanlar. Evde olsa katliam olurdu herhalde. Annem 1 hafta benimle nerdeyse konusmadı. Nerdesin bu saatte dedi. Haklı olarak tabi. En yakın arkdsmda kaldgmı soyledim bi an cıkıverdi agzımdan. Aklım nasıl gittiyse normalde yalan konusunda bir numara ben salak salak şeyler soyledim. Annem tabiki de aramış ve orda olmadgmı bılıyodu, bende kız arkadsmda kaldıgımı söyledim. Sınavın var napıosn sen aklın nerde falan dedi. Babamında haberı oldu sonradan ama kızla kaldım diyince bişi demedi Ezana kadar naptık? acıkcası o an o kadar riskliydi ki, kapı acılsa yanmışız. Zaten en ufak inlemeler evde duyulur , cıt yok cunku. Direk seks olmasa da koyu bir şekilde sevişmelerle gecti gece..

NOT:BURDAN SONRASI +18 İCERİKTİR BULUNDURUR.

8-ÜNİVERSİTE BAŞLIYOR..
    Artık lise sona gelmiştik , ygs ve lys vakti gelip catmıştı. Zaten sınava hazırdım, 3 senelik bir calısmam mevcuttu. Bu arada unutmadan yüzük takmıştık, aileler ufaktan artık biliyordu, evlenicez gözüyle bakıyoduk :) Neyse ygs geldi , sınava girdik. Bekledigim gibi puan aldım, sıralamam ygs-5 40 bindi hatta. Lys ye kadar olan sürede calısmalara devam ettim , tabi kızla aram da hala aynıydı. Haftada 1-2 defa ya bizde ya ondaydık. Tabi evler boşken :).. Lys yi de atlattım sonra, sıralamam 8 binlerde gelmişti. Tm-3 ten tercih yapıcaktım. Hukuk mu yazmalıydım yoksa psikoloji mi :) İfşa team beni burda cokertebilir dikkat ! .. Tercihlerimi yapmıştım ve istedigim okul istedgm bölüm gelmişti. Hala birbirimizle cok yakındık, seviyorduk ve devam ediyorduk. Ama üniversite baslıcaktı , az kalmıstı.

9-ÜNİVERSİTE BAŞLADI..
    Evet cıkmaya devam ediyorduk hala.. Ama o da ne ? Okulda ki hatunlar cok daha farklıydı, bir kere sizle ya yaşıtlar ya da büyükler, direk ilginizi cekiyorlar. Giyim tarzları, rahatlıklar , evde kalmaları.. Taktıgım yüzük bana en büyük engeldi arkadaslık kurarken. Biraz zaman gecti ve artık ilşikimin yürümeyecgni farketmeye basladım. Kıza da senin sınavların var, hazırlanmalısın, ondan sonra devam ederiz dedim. Evet hayvanlık bu ama yapacak bir şey yok.Artık direk seks yapabilecegim, gece dışarı cıkabilecegim, beraber kalabilecegim biri lazımdı. Unutmadan bu ara tabi ki calısmaya devam ediyorum ufak ufak birikim yapıyordum. Fena para da biriktirmedim, araba almaya az kalmıstı hatta. Düzenli bir ilişknz varsa , işiinizde okulunuzda düzenli oluyor acıkcası. İlk dönemin sonlarına dogru bu ayrılık aşamalarıyla devam ettik..

10-İLK DÖNEM BİTİYOR..
    Kafama takılan nokta bu kadar kız icinde benim hala düzgün ortamlar kuramamıs olmamdı. Bir iki kızla saglam muhabbetim vardı ama o zamanlar alkol kullanmıyodum ve gece dışarı cıkamıyodum da. Uzun süren ilişkimi bir anda kestim, yüzügü cıkardım. Senin de üniversite sınavın bitsin, ondan sonra gorusuruz dedim, kimse olmıcak dedim hatta :( .. Baya uzuldum ama yapıcak bir şey yoktu, hayatımı yaşamalıydım bi acıdan.. Zaman gecıyordu ve ben bişeyler yapmalıydım.. İlişkimi bitirmiştim, simdi sırada yeni arkadaslıklar , yeni hatunlar vardı. Ama ilk dönem icin birazcık gec kalmıstım, kabul ediyorum. Yenilikler aradım , bunlardan ilki gece hayatı ve alkol oldu.

11-ALKOL İLE TANIŞTIM...
    Belki yaşıma göre yaşadıklarım size gec gelebilir, bazılarına ters yada erkende gelebilir. Sonucta herkes kendi hayatını , kendi dogrularıyla yaşar..Bir gün liseden bir arkadasımla denk geldik ve ramazan sonrasıydı, clube cıkalım dedi. Club mu ? Bu da bir ilk olucaktı , evet ne yazık ki.. Tamam dedim, cıktık gece. Beyoglunda bir clube gittik, orda zorla bir bira ictim ve bu benim icin ilk oldu. Tadı berbattı, hatunlar güzeldi. İctikce fena da gelmiyordu aslında. Devam ettim, kafam ilk kez güzel olmuştu. Dünya cok farklı geldi o an, ulan dedim mikerim her şeyi , eglenmene bak üzüldügüne degmez. Ki ilk gittigim club damsız girilen sacma sapan bir yerdi, bir daha o kadar kalitesiz yerlere girmedim tabi. Hatunsuz girilen mekandan hayır gelir mi hic?

12-FACEDEN EKLEYEN LİSE ARKADASI...
    Aylardan aralık ayıydı. Yılbasına yaklaşıyoduk. İlk dönemin sonlarına dogru işte.. İlişkim yeni yeni bitiyodu. Faceden bir kız ekledi, tanımıyordum. Kendisi yazdı, sohbet ettik. Megersem bizim lisedeymiş, farklı sınıflardaymısız. O bir sene daha haızrlancakmış, ben ise birinci sınıftım. Görüşelim mi dedi bana.. Olur dedim, kafa dagıtmam lazımdı nasılsa.. Yeni birisi lazımdı.. Kız cok mu guzeldı ? Hayır o kadar da degıldı. 170 boylarında 50-55 kilo beyaz tenli, siyah saclı , ortalama bir kızdı. Daha sonradan farkettim ki , bir cocukluk arkadasımın kuzeniymiş kız. Cocukla konustum ve bana kızın hakkında cok fazla şey soylendigini soyledi. Bu duyumları da alan ben hemen kızla bulustum tabi..

13-İLK SEKSE DOĞRU...
    Aralık ayının sonlarıydı.. Kadıkoyde bulustuk, otobüs duraklarının orda hatta. İlk gordugumde kahve tonlarında topuklu ayakkabı giymiş, kahverengi corap ve aynı tonlara yakın bir mini etek giymişti. Sacları acık ve uzundu.. Güzelde bir parfüm sıkmıştı..Hava o kadar soguktu ki, ellerim buz kesmişti, tokalaşmadan hatta insallah o da usumustur rezil olmıyım dedim ,ben cok usurum kansızlık herhalde, ne kadar sacma gelsede.. Neyse ki tanıştık , ilk defa yüzyüze geldik. Fena bir kız degıldı, ama cok konusuyordu cooook. Hic susmuyordu. Dinlemeyi seven ben artık taakatsiz kalmaya baslıyordum. Moda sahilde yürüdük, bişeyler ictik. Sonra donduk onu eve bıraktım, ben de evime geldim. Aradan 2 ya da 3 gün gecti, kendi stüdyomdan bahsederken beni neden cagırmadın hic dedi :) Cagırmama ne gerek var , geliyorum de gel dedim. Tek korkutugum şey susmamasıydı :D.. Neyse ki ertesi güne sözleştik, kızı aldım. Bize geldik, tavan arası dedigim yere cıktık..

14-NEDEN BU KADAR NAZ ve ŞANSSIZLIK?
    Stüdyomuzdaydık, ne ses gider ne ses gelir.. Yalıtımlıydı dedigim gibi. Bi ara kardesim geldi, onu yolladım. Lan ne işin var oglum burda dedim, o sıralar ortaokuldu sanırsam. Anladı mı bilmem ama , indi gitti cocuk. Artık yakınlaşmam lazımdı, tek korkum sevgili ayagına yatmak istemesiydi. Neyse cok dusunursen işler sarpa sarar her zaman. Cok dusunme dedim, akışına bırak. Agzı laf yapan adamsın toplarsın bi şekilde dedim. Yakınlaşmaya basladım, önce elini tuttum. Romantik sözler sıraladm, gelecekten bahsettim. Seninle söyle dusunuyorum, boyle dusunuyom falan filan bilirsiniz. Daha da yakınlaşmaya basladım, önce sarıldım. Cok guzel kokuyosun , tanıdıgım en guzel bayansın gibi sözlerle ortamı daha da ısıttım. Önceki ilişkilerimdem kullandıgım tecrübeleri kullandım. Zayıf noktalarını aradım. Farkettigim ilk şey nefesim boynuna degdikce bana yakınlaşmasıydı.. Daha sonra iyice boynuna yoneldım, kız ardından zaten kucagımdaydı.. Aldım koltugun üzerne yatırdım. Bakmayın aldım ettim yaptım dedigime, bende 177 boyunca 65 kilo bir vatandasım.Tek avantaj aktik olarak body ile ilgileniyor olmamdı. Kızların zayıf noktalarından girmek gerek, bunlar boyun,kulak arkası, kimi kızda gogus, kimisinde kasıklar , kimisinde kalca. Yakaladıgınız noktayı kullanın.Bende yapabildigimin en iyisini yapmaya calıstım. Kızı ter icinde bırakmak bir basarıydı benim icin. Ustunu cıkarmak istedigimde elimi tuttu, noldu dedim. Sevgilim degılsın dedi. Sevgilim olman icin illa söz senet yapmaya gerek yok, suan bu haldeysek coktan sevgili olmuşuz dedim. Kızın gülümsemesi tekrar beni ustunu cıkarmaya yoneltti. Kız yıne elimi tuttu. Noldu dercesine baktım. Bugun hastaym dedi. Hem cok sevindim hem cok üzüldüm bu cevaba.. Yani evet bakire degıldı , ama bugun de zamanı degıldı. Peki dedim hic ısrar etmedim, eger ki ısrar etsem kız amacımı anlayabilirdi..

15-BEKLENEN SON..
    Aylardan ocaktı, cuma günüydü. Evdeki koltuklar ve yatak degısım icin gitmişti. Evde tektim , cuma namazından donmustum. Yaptıgım yer yatagında uzanıyodum. Bir baktım ki zil sesi.. Kardesim sandım ilkten. Dedim herhalde erken cıktı okuldan o geldi. Gittim kapıyı actım, bir de ne goreyım? Kız gelmiş , sürpriz ben geldim dedi. Ev pek müsait deıl ama buyur dedim. Direk girdi iceri sarılmaca koklasmaca. - Arkadaslar acık konusayım ki kızı sevmiyordum,hatta hic.- Gectim yaptıgım yere oturdum, geldi yanıma oturdu. Laptopu kullanabilir miyim dedi. Ulan dedim nete girmez inşallah, brazers falan cıkmasın ordan bi yerden:).. Bır sevmek bin defa ölmek demekmiş adlı parcayı actı, unutmam. attım kolumu omzuna. Uykum var, uyuyalım mı biraz dedi. Kardesim gelicek ama uyuyalım sorun deıl dedim. Uzandı, bende yanına uzandım. Elimi beline attım. Bir süre sonra hafiften oynaştıkca , denk geldikce hareketlenmeler artmaya basladı. Serce oldu kartal.. Tabi her zaman dogaclamayla gitmez , sözlerle , tatlı dille desteklemek gerekir. Gelecekten sık sık bahsetmelisiniz. Acıkcası yalan soylemelisiniz zaman zaman. Sonra yüzünü bana dondu, öpme kısmı baslayınca direk üstüne cıktım . Bacakları sag ve soluma aldım. Bir 15 20dk böyle devam etti. Elimden geleni yapmıstım , artık söz ondaydı. Dedim , artık hasta degılsındır herhalde? Hayır degılm dedi. Hadi o zaman gibi sacma bişe demedim tabiki, kacırmamam gerekıyodu. Yavas yavas soymaya basladım. Tabi karşılıklı.. Kızı iccamasırlarıyla bıraktım en son, bende de boxer vardı sadece. Daha sonra bir 15-20 dakika daha devam ettik. En sonunda buna eminmisin dedim. Normalde bunu kız sormalı , ya da benzer sorular yoneltmeli. Ama buna pazarlama da satış kapama denir :) Sanki seks garantiymiş gibi hissettirir bu tarz laflar. Emin olmasan gelmezdim ki zaten dedi :) ey sazan ey.. Cırılcıplak kaldık sonrasında.. Yıllardır bekleyen condomu nihayet kullanma vakti gelmişti. Cıkardım cuzdandan tek hamlede. Videolar sagolsun tek seferde yerine oturduda, profesyonel edasıyla. O an cok farklıydı .. Artık topun agzındaydık, ittirdim ufak ufak. Degısık bir sıcaklık vardı, dardı. İleri geri yaptıkca cok farklı bir duygu hıssediyodum. Her seyin ilki farklıdır cunku. Korkuyodum 2dk boşalmıyım diye, ama yarım saat kadar sekse devam ettik. Amatörlügüme verin sadece misyoner takıldık.

16-PİŞMANLIK VE SOĞUMA..
    İlk sefer bir kızın icinde boşaldıgınızda ne kadar condom olsa da cok farklı hissediyorsunuz. Hem zafer duygusu hem de bir utangaclık oluyor.Nitekim masturbasyon ile seks cok farklı dallar.Yalnız en kotu yanı sonrası. Eger arada sevgi , ask yok ise bir soguma geliyor. Şuan olsa yaşamayacagm bir pişmanlık yaşadım. Yaptım ama yapmasamıydım dedim ilkten. Cunku kız artık seninleydi, bakire olsun olmasın. Bir sorumluluktu. Toparlandıktan sonra cıktık, kızı kursuna bıraktım. Bi kac gün bişey demedim üzülmesin diye. Ama farkediyordum ki , soguma son sürat devam ediyodu. Hatta bir süre sonra kızın kokusu bile itici gelmeye baslamıstı. Ayrıca kızın kardesi engelliydi ve o sıralar onunla ugrasıyordu. Üzmek istemedim, bu kadardık seninle ilerisi yok diyemedim tabi. Cok güzeldi tarzı laflar kullanmak durumundaydım.. Bir hafta kadar boyle devam ettik. Dışarı cıktık , gezdik ettik. Ama bir yere kadardı.Gece beşiktaştan gecmiştik, kız fenerliydi. Onu orda besıktaslı yapmıstım.Hala da besıktaslıdır. En son gün kızın kursuna gitmiştim, orda cok guzel bi hatun vardı. Onun ismini cismini ögrendim, faceden eklicektim. Buldum ekledim, kız kabul etti. Daha sonra benim kız ogrenince kurstaki kız beni sildi, orda baslamadan bitti. Daha sonra kızı karsıma aldım, dedim ben istemiyorum. Neden nasıl diye diretsede fazla uzatmadım. Beni arama dedim. Asıl salaklık ise baglantıyı hic bi zaman koparmaman gerektigini bilmemektir. O gun o saat koptuk. Yaklasık 1 sene konusmadık. Tabi bu arada aynı kıza 3-4 tane arkadasım yazdı. Kız hic birine yuz vermedi, il dısında üniversite kazandı ve gitti..

17-BÜYÜK DÜŞÜŞ..
    İlk deneyimlerinizden sonra bir kopukluk yaşarsanız cok kotu işte. İlk seks deneyimimden sonra kızdan ayrıldım, öyle bir boşluga düştüm ki nasıl cıktıgımı bilmiyorum. Cunku arıyorsunuz, su icmek gibi aklınıza geliyor devamlı. Kıza doncek yüzümde yoktu. Baska kızlarla kapatmaya calıstım. Uzun bir süre kapatamasam da o ara degısık ilişkilerim oldu. Anladım ki bagmlılık yapıcak her sey aslında zararlıdır. Takıldıgımız bir sefer, süre de 1 hafta olmasına ragmen insan boşluk yaşıyor işte..

18-TOPARLAMAYA CALISMA..
    Bir haftasonu evde oturuyorum, şubat mart ayları gibi. Hala boşluktayım o sıralar. Facede dolanırken bir kız gördüm. Aşırı güzeldi ama ufaktı işte. Benden 3 yaş ufaktı. Ben 19 o 16ydı. Olsun dedim nolcak, ekledim gitti. Ama hic bi zaman kızlara direk yazan biri degılım, önce araştırırım. Ki bu süre icerisinde kız bana yazdı, tanısıyor muyuz? Dedim şuanlık hayır, ama sana da uyarsa elbet tanısırız. Ondan sonra muhabbet gelişti, konu okullardan , futboldan acıldı gitti. Dedim seni görmeye gelicem. Zaten oturdugum semtte okuyor, kız lisesinde. Tamam dedi aksam gel. Gittim tabi ki. Kız voleybolcu, 10 numara fizige sahip, sarışın uzun saclı , kalın dudaklı , ela renkli gözlü 175 boyunca manken gibi bir kız. Bir kız bu kadar güzel güler anca. Ama o da kendinin farkında , g.tü tavan biriydi. Yürüdük, evine bıraktım o gün. Ertesi gün tekrar gittim. Yine aynı sekılde bi yerde oturup sohbet ettik. Kızın babası ölmüş, annesi de calısıyo. Kız rahat takılıyordu. Uc ya da dorduncu gün cıkısına gittigimde, bize gelsene biişeyler yaparım sana yeriz dedi. Canıma minnet, neden olmasın ki dedim.

19-KIZIN EVİNE DOGRU..
    Kızın sokagından gectik, kış ayları hava kararmış oluyo zaten. Hızlı hızlı yürüdük, apartmana girdik. Ama hic beklemedigim şeyler oldu, kız apartmana girer girmez dudaklarıma yapıştı. Ben de durur muyum , tuttum kızı duvara yasladım. 2. katta oturuyolardı zaten, kucagımda cıkardım eve kadar. Sormayın 2 gün belim agrıdı sonrasında.. Neyse ki eve girmiştik artık. Okul formaları vardı üstünde. Kızın kotu yanı cok ısırıyordu, dudaklarım resmen morarmıstı. Ama bir daha hayatım boyunca bu kadar iyi bir fizik göremem diyodum. Kız erkek gibiydi, kontrolu almaya calısıyodu sık sık. Gayet işi son noktaya getirmişken kız bana bakireyim diyince kaynar sular basımdan indi. Titrek bir sesle olsun diyebildim sadece. Bu yolagirerken kafama koydugum şey, kimsenin ilki olmamaktı. Vicdanım bunu kaldıramazdı. Ben de sadece sevişmeyle bıraktım işi, zaten bi kac saate kalktım cıktım, evime gittim. Oral seks sevsemde, anal seks bana itici gelmiştir hep. O yuzden mesaj atan arkadaslara burdan cevap olarak yazıyım..

20-ORTAK ARKADAŞLAR..
    Kız lisesinde okuyan kızla sohbetım devam etse de o da benim gibiydi. Ben nasıl soguyosam o da sogumus olmalı ki sonrasında pek konusmadık. Zamanla muhabbetimiz koptu tabi. He ilerde bir iki sefer daha denkleştik ama hepsi aynı şekil kısa süreliydi..
    Cocukluk arkadaslarımla otururken bir gün, bir tanesi bir arkadasını gosterdi. Benle yaşıttı kız, bir sene tekrar yapmıs ki lise sondu. Pek okula gitmiyodu, ajans işleriyle ugrasıyodu sık sık. Kızı begenmiştim. Bizi denkleştir dedim. Bi kac gün sonra bir cafede denk geldik(arkadas ayarladı). Orda bir iki sohbetle kızın telefonunu falan aldım. Arkadasımdan da alabilirdim ama o zaman ilerisi olmazdı. Burda en onemli nokta iyi konusabilmek, kızın ilgisini cekebilcek şeyleri yakalamanız. Mesela kız ajans işleriyle ilgileniyordu, ben de ona müzik işlerinden girdim. Ferhat gocer ile olan muhabbetimi,cengiz kurtogluyla tanıştırabilecgmi , cıktıgım mekanları anlattım.Elindeki kozları dokmelisin.. O gün kısa bir muhabbetle kapattık. Sonrasında mesajlasmalara falan basladık. Kız zaten oldukca rahattı, ailesi de öyle. Ajans icin gece eve gitmedigi oluyodu. Esmer , 160 boylarında düzgün fizikli bir hatundu. Esmer kız sevmem normalde, ama denk geleni de kacırmıcaksın.. Bi kac gece dısarı cıktık ictik.. Bir gece eve bırakırken yarın napcaksın dedim, okula gidicem lanet olsun ki dedi. Boşver gel bana dedim, daha oncede kahvaltı sozu almıstım zaten. Hazırlarsın kahvaltı ederiz dedim. Tamam dedi, geldide. O gün oturduk kahvaltı ettik. Yanaşmaya calıstıkca kacıyodu yalnız. Cok daha sınırları net biriydi. Ve bana en son dedigi laf erkek arkadasım dısında kimseyle bişey yaşamam demesiydi. Bende ona illa sözle netleştrimemiz mi gerekir, önemli olan paylasılan duygular deıl mı dedim. Hayır dedi, benim gozumde ki erkek nettir, sozuyle bitirir her şeyi dedi. Bi anlamda mikip attı felsefemi. Fazla da ugrasamazdım zaten, sen bilirsin ben net olduguma inanıyorum dedim. O da fazla uzatmadı benim gitmem lazım zaten işim var falan dedi ve gitti. O gunden sonra da konusmadık pek..

21-ATEİST VE MANKEN KIZLAR..
    Arkadaslar, deginmedigim kısımlar var. Hepsine ilerki noktalarda deginmeye calıscam.. Bana postayı koyan kızdan sonra, aradan bi kac hafta gecti, havalar daha ısınmamıstı tam. Vizedeydim , habire telefon calıyo. Acamadım tabi.Sınavdan cıkınca baktım telefona, mesaj gelmiş "acil beni ara". Model arkadasım var erkek, aradım. 3 tane hatun var ded. Yurtdısından gelmiş bitanesi. Digerleride istanbul dısından. Kalcak yerleri yok dedi, onları agırlıcaz yarın. Dedim sınavım var yarın. Olsun ayarlarız dedik bi şekilde. Neyse sabah sınavıma girdim, cıkar cıkmaz arkadasmn yanına.. Tabi bu kızları almış. Ben kızları gorunce ilkten bu işte bi bok var dedim. Cunku tipler hic bildiginz gibi deıl. Tamam manken gibi kızlar ama saclar kısa, birisinin sacı mavi kahkullu falan. ayrıca kızlar da 2 yas ufak bizden. Neyse ev de ayarlamıştık , gittik. Tabi bir de arkadasın kuzeni var. 3 erkek 3 kız. Biraz da alkol aldık. Oturduk ictik, tabi bizim arkadas yabancı olan kızı ayarlamış, diger kuzenı bi kızı ayarlamıs, bana da digeri kalmıs haliyle. Ama ücüde iyi benim icin farketmez demiştim zaten.. Muhabbet esnasında ogrendim ki , kızlar biseksuel ve ateistlermiş. Biri alman ikisi türk. Arkadas habire grup grup dıyıp duruyo kulagıma habire. dedim zaten bana da uyar, kızları da ikna ederiz dedi. Olur dedim, canıma minnet.. O gece cok ilginc gecicekti..

22-SEVMEDİGİM BİR TARZ..
    Gece ilerleyip alkol miktarı arttıkca, sohbet koyulasıyodu, hepimiz farkındaydık zaten olucakların. Beklenen de buydu. İlk arkadas yabancı kızı aldı ve bir odaya girdi. Biz 4 lü oturuyoduk. Sonucta hepimiz biribirimizi ilkkez goruyoruz, ama alkol oyle bir şey ki sanki yıllardır beraberiz. Bu arada kızdan bahsetmem gerekirse bugday tenli, sıyah kısa saclı, iyi fizikli tam benim tipimde bir kızdı. En kısa yoldan cıkışı beklıyodum. İşi baglama pesindeyim. Tek sıkıntı şu ki ev 1+1 di.. Yani önce arkdsn cıkması gerekiyodu. Aradan yarım saat gecti bunlar geldi, kahkaha atark. Şaşkın şaşkın noldu dedik, condom patlamıs, ertesi gün hapı almaya cıktılar.. Oh dedim 2 si daha gitti. Ama kuzeni hızlı cıktı, aldı kızı iceri gitti. Bende salonda kaldım. Kıza yakınlasmak istiyorum tabi ki , kız da öyle farkediyorum. Ama yakınlasmaya calısırken kız bana burda olmaz, her an biri gelebilir dedi. Ulan dedim icimden gelse nolcak. Neyse dedim üstüne gitmiyim, peki dedim. Bu arada da icerden ses geliyo, bizim arkdasn kuzeni ısrar ediyo, kız yok diyo. Megersem yabancı olan kız dısında iki kız da daha once böyle bir deneyim yaşamamış.. Böyle kızlar nasıl yaşamamış olur, tam bir hayal kırıklıgı.. Daha sonra hem arkadasım eve geldi kızla, hem de kuzeni odadan iceri geldi tartışmış bir şekilde :) ben de kızı bir bahaneyle iceri odaya aldım. Kız evet işi biliyor belli, bir erkegi nasıl etkileyecegni de cok iyi bılıyo. Yalan yok şu yaşıma kadar en iyi oral bilen kızdı. Daha sonra biliyosun b.kireyim dedi. Biliyorum dedim ama alkolunde etkisiyle kafama göre takılıyorum. Kız bana yanlıs anlama ama ben alısıgım dedi. Neye dedim. Ters ilişkiyi tarif etti. O an ki psikolojiyle farketmez bana dedim icimden. Uzun süreli ilişkimde denemiştim ama pek de bir sonuc alamamıstım o zamanlar. Ama bu sefer farklıydı, resmen dedigi gibi alışmış. En ufak bir kremle tak diye yerleşiyo. Ve normal ilişkiden farklı olarak o kadar dar ki, bu daha iyi diyosun. Evet pis, riskli ama hazı da farklı, deneyen bilir. ayrıca condom kullanmamak da cok daha farklı bir tat. Yanlıs hatırlamıyorsam 15-20 dk önsevişme, bi o kadarda ters ilişki sürdü. Kalktık iceri gectik sonra. Muhabbet makara baya devam etti. Bir kac saat gecmeden herkes daldı, bayıldı gitti.. Benim icin cok degısık bir deneyim olmuştu. Acıkcası hem güzel hem de igrenc.sonucta ilişki icin yaratılmamış, dogaya aykırı. ama denk geldi mi yapıyosun işte..

23-TATİLE GİDİYORUZ..
    Arkadaslar ikinci dönemin sonuna geliyoruz.. Birinci sınıf bitmeye yakındı artık.. İyi kötü deneyimlerim olmuştu ve bu beni mutlu etmişti.. Bizim ateist kızlarla muhabbetimiz o gün son bulmuştu.. Sonrasında gorusmemiştik. Ama yaza dogru, liseler bittiginde bizim model arkadas yeniden kızlarla ayarladgnı ve bulmamz gerektgnı soyledı. Ben tamam dedim. Lakin o donemler biraz para sıkıntımız vardı. ikimizde baya düşüşteydik para olarak. Neyse olsun dedik, kalktık bu sefer kızların yanına biz gittik, hem de otobüsle !.. Kızlar bir sitede oturuyodu, havuzun orda bi cafede oturduk. Bu sefer arkadasn yabancı manitası vardı evet ama diger iki kız yoktu.. Onların yerine baska bir kız vardı. Babası albay ve site yoneticisiydi hatta. Esmer 165 boylarında fizik olarak güzel yüz olarak idare edecek bir kızdı. o gün oylesine oturduk, muhabbet sohbet.. Laf arasında tatile gidelim dedik. Ulan para yok nasıl gidiyoruz ki ? neyse laf cıktı bir kere agızdan. Kızlarda olur buhaftasonu cıkalım dedi. Tamam demek zorunda kaldık , geceye dogru da evimize donduk arkadsmla.. Ertesi gün arkadasm yazlıga gitti, babanem öldü dedi kızlara.. Bana da ayarlıyabiliyosan al takıl kızlarla dedi. Ulan düşün düşün napıcam napıcam derken , bizim bi abi var. Yaş olarak büyük olsa da tipi falan 20 21 anca gösterir.İşi gücü parası da var. Abi dedim böyle böyle. Bana uyar dedi. O zamanlar kırmızı scirocco vardı adamda, kızlar direk tav oldu alırken. Kızları aldık cıktık, ilk floryada bi cafede oturduk, ordan besıktasta sahilde cafeye gittik , balık yedik , mc de tekrar dondurma yedik ve yola cıktık. Yer adı vermek istemiyorum ifşa riskine karşı.. Neyse cıktık yola artık.Ama bu seferde kızların yaşı otellere girerken bize sıkıntı yaşattı. Bizde o gece arabada kaldık. Asıl olaylarda bu gece gelişcekti..

24-İLGİNÇ BİR GECE..
    Yolda beklenmedik şeyler oldu.Model olan arkadasım beni kotule ve kızı sen al benim işim olmaz demişti, eyvallah madem oyle dedim.Yolda kız daha ben bişey demeden bana masaj falan yapıyodu zaten, arkamda oturuyodu ben on sag koltuktaydım.Diger kızda bizim abiye olucaktı, gorunen oydu.O gece pek bi beklenti yoktu aslında. Sadece yol yorgunluıgunu atabilmek vardı. Sciroccolar uzun yolda gercekten yorucu araba.O gun anladım. Neyse ki varmıştık, ama o gece de arabada kalıcaktık. Benim hatun hava almak istedi, indik sahile. İn cin top oynuyo.Cok sıkıştım dedi.O an caresiz kaldım, valla bilemedim. Dedim ki yani burda wc bulmak imkansız bi yere yapılcak artık. Kabinler vardı sahilde giynmek icin bilrsinz, baktım kilitleri yok. Dedim gir buraya. İns sabah adam anabacı sovmemiştir.. Sonra biraz daha yürüdük, salıncak bulduk oturduk sallanmaya basladık. Kız atesit oldugu icin o kanaldan girdim, ona hak vermeye basladım o anlık :( kopruyu gecene kadar mecbur.. Kız zaten cok kez ilişki yaşamış, yurtdısında buyumus bi kız. Bir süre sonra yakınlasmaya basladık, ornegın bu kızda farklı olan nokta, ısırılmak hosuna gıdıyodu, kız bildigin mazoşist gibiydi. Canı yandıkca gaza geliyodu. Neyse dedim boynunu ısıra ısıra devam ettim. Daha sonra sahilde bazı amcaların ictgni farkettik, onlarda bizi izliyodu maalesef. Kızı aldım ve ilerledik, kabinlerin oraya geldik tekrar. Gir iceri dedim, güldü ve girdi. Bakmayın kafalar iyi .. Kapkaranlıktı icerisi. Ulan dedim nasıl olcak icimden. Neyse dedim , kendinden emin dur simdilik. Ama arabadan cıktgmzdan beri hep bi eksiklik var dıyorum, megersem cüzdanı almamısım. of ulan of dedim. Artık dedim yapcak bişey yok boyle devam edicem, ama aklımda da yabancı kız ulan hastalıklı olmasın korkusu var..

25-AH KABİN AH..
    Korkuyu bi kenara bırakıp ya sonuna kadar tadını cıkarıcaktım, ya da hıc gerek yok diyip kenara cekilcektim. Ulan dedim atın ölümü arpadan olsun. Zaten yabanc hatunlar bizim türk kızlarından daha atik bu konuda. Siz ugrasmasanızda onlar bir şekilde olayı goturuyolar. Ortamda ışık olsn cok isterdim lakin oldukca karanlıktı.Dizleri üstünde sana bakan bi kızın bakısları cok can yakıcı.. Neyse oldugu kadar dedik, zaten kızlar ajanstan bir de yabancı daha ne istiyosun. He bir de ayaktasın, sonucta kabin. Ufacık. Yasladım yüzünü kapıya zaten minnacık şort giymiş,varlıgı yoklugu belli deıl. Tek hamlede de cıkarıyolar anlamadıgım. Bu benim normal yolla ikinci ilişkim olucaktı. Ulan dedim ne adamsın, birinci ilişkin tavan arası, ikinci ilişkin kabinde. Bir orta yolu tutturamadın. Neyse ben kaldıgım yerden devam ediyim, zaten karanlıkta kızın üstünü soyma şansım yok. Tamamen dokunarak ve ezbere davranıyorum.Duvara yasladm. Hafif 5-10cm kadar daha yere yaklasmanız gerekiyor denk getirebilmek icin:).. lakin condomsuz ilişki cok cok daha farklı. Evet ilki kadar dar olmasa da, fizik olarak cok daha iyiydi. Ayrıca belli tecrübe de mevcuttu. Kötu yanıda var tabi, eger condom kullanmıyorsanız daha erken sonuclanıyor. İster istemez, naparsanız yapın sürede fark oluyor. Bu durumda alkol aldıysanız süre biraz daha uzabilir(ozellikle vodka) onun dısında süre kısalmaya mahkum. 10-15 dakika icinde cıktık.. Tekrar salıncaga gittik, o sırada bizim abi ve diger kızda yürüyodu. Onlarda bi atraksiyon olmamıs. E türk olunca naz da oluyo:) Sonrasında beraber arabaya gectik ve 4 kişi arabada uyuduk..

26-TATİL DEVAM EDİYOR..
    Sabaha bir kac saatlik uykuyla uyandım. Arabada herkes uyuyordu hala.Abi kalk bişeyler yiyelim dedim. Kızların kalkmaya hic niyeti yoktu. Neyse onlar uyur halde bi arabayı calıstırdık ve merkeze devam ettik. Bir pastaneye geldik, meşhurmuş hatta. Pogaca börek bişeyler yedik, benim kız da uyandı geldi. Diger kız uyanmadı yemek falan da yemedi zaten. Neyse yemeklerden sonra sahile donduk. Denize girelim dedik. Kız hala uyuyo. Biz 3 müz şezlong kiralayıp gectik güneşlenmeye basladık. Bir saat civarı sonrasında diger kız da geldi. Surduk gunes yaglarını oturuyoruz, sohbet muhabbet. Arada bir denize giriyoruz. Bu arada kızlar ne istese bizim abi eksik etmiyo, hatta hic unutmam voleybol topu istediler diye kac km yol yapıpı bulup gelmişti. Öglene dogru yemek vakti geldi yine, yemek yicek yerler de sırf et tarzı şeyler var , kızlarda et yemiyo. Cıktık bizim abiyle karpuz aramaya. Elin gavuru karpuz peynir yer mi abi dedim. Yemezse zkimi yer dedi. O kadar dolmuş artık :D neyse karpuzuda bulduk peyniride. Bıcak bile aldık. Neyse geldik oturduk. Sahil pek kalabalık deıldı allahtan. Ya abi olmaz karpz falan sahilde dedim, bişe olmaz dedi. Adamın sülalesi rahat.. Tabi kızlar karpuzu gorunce bi şaşırdı :D onlar daha aperatif ve sansasyonel bişey beklıyolardı herhalde. Bizim abi de dedi ulan bu sıcakta baska ne yenir? Dedim adam haklı kızlar.. Onlarda yani falan dedi :D Neyse biz oturduk kendimize gore kurduk, yardık karpuzu :D abi dilimledi sagolsun, baya baya hayvan gibi yedik biz hıc yalan yok. Dedim bu kızlar zaten 2 günlük ye gitsin.. Yemekten sonra yine bi deniz faslı fistan derken cıktık otel , pansiyon aramaya..

27-OTEL HİKAYE...
    Öyle yerlere geldik ki pansiyon ararken, yok artık dememek elde degıl. Orman iclerine girdik. Muazzam yerler var.Ama hic bir otel ya yaştan sıkıntı yapıyor, ya da paradan. Evet sagolsn bizim abi para konusunda rahat ve asla esirgeme gibi bir durum icerisinde olmadı ama ciddi faiş fiyatlar cekildi. Anlayacagınz böyle bir rezillik..Neyse sonra benim kızın arkadası bize davet edebilirim sizi dedi, 300-350 km mesafede yazlıkları varmış. Müstakil bi ev. Şuana kadar söylememen hata dedik ve koyulduk yola. Aksam olmustu artık, neyse ki vardık. Biz sanıyoruz ki kullanılmayan bi ev cıkıcak karşımıza.. Bir gittik ki ne gorelim...

28-KIZIN AİLESİ...
    Kızların yazlıgına vardıgmızda biz kapıyı kızın anahtarla falan acmasını beklerken kız kapıyı caldı. Aman allahım, ben bizim abiye o bana bakısıyoruz saskınlıkla. Kapı acıldı, orta yaşlı bır bayan actı. Oo buyrun gencler dedi. Tabi şaşkınınz cevap bile veremedik. İçeri girdik, kız dedi ki anne benim arkadaslarım. Yok artık, kız annesine bizi tanıtıyo!.. Dedim babası albay bizi vurur bu kızın.. Bizim abi de bişey olmaz inşallah dedik girdik, bi de adam işi gücü bıraktı nelerle ugrasıyo :D.. Neyse tanıştık ettik , icerden birisi seslendi, o da teyzesiymiş..Yaşça biraz daha fazlaydı annesine göre. Merhaba cocuklar dedi , merhaba dedik mi diyemedik mi o şaşkınlıkla hatırlamıyoruz.. Arkamızdan kapı caldı, 30 lu yaslarda birisi girdi, ablasına bizi tanıttı. Bi baba yok, o da istanbulda ki sitede yönetici oldugu icin gelmemiş. Evin icinde absolute şişelerine su konulmuş, sürahi yerne kullanılıo resmen. Neyse olabilir dedim kendi kendime, devam ettik. Kızın odasına girdik ilk. Orda bi yarım saat takıldıktan sonra annesi girdi iceri, gencler sizin odayı yukarı yapıyorum dedi. Kız anne biz ayarlarız siz yatın dedi. Anneside biraz sert baktı ve gitti. Kız dedi ki siz yukarı cıkın(ben ve benim kız) biz de burda kalırız. Dedim ki sorun yasarız bak. hic gerek yok. Yok bişe olmaz sabah degısırız dedi. İyi tamam dedim banane, ben mi dusuncem. Cıktık yukarı , ama hem yorgunluktan hem uykusuzluktan kırılıyoruz..

29-UYKUNUN ESİRİ..
    Cıktık odalara, üst katta cift kişilik bir yatak. Normalde ablası kalıyormus. Genişçene bir banyosu var odanın icinde. İlk hatun girdi dus aldı, istersen gir dedi. Tabiki giricem dedim. Leş gibi olmşz cunku, ama kafamı koysam da uyucam o kadar yorulduk. Duşa girdim. 15dk ya cıktım. Baktım kız uzanmış, uyumuş bile. Normalde suan olsa parcalayabilecegim hatuna icimden hic istek gelmedi, yanına uzandım. Onu uyandırmayı dusunurken ben de uyuya kaldım. Gece saat kactı hatırlamıyorum bile. Sabah oldgunda beni kız uyandırdı, kalkmıs hazırlanmıs bile. Kalk kalk beni bırakmanız lazım gec kaldım dedi, basagrısıyla uyandım. Alt kata indik bizim abiyi kaldırdık ve hemen cıktık. Uyuya kaldıgıma mı yanayım, sabah erken kalktıgıma mı bılemedım.. Neyse kızı ajansa bıraktık biz de eve donduk.. Bu donemden sonra bi boşluk oldu belki 1 ay kadar..

30-YAZLIK ALIYORUZ..
    Bu dönem boş gecti.Birazda diger alanlardan bahsetmek istiyorum.Cunku cok ekmegini yedim..Ramazan ayına gelmiştik. İnternetten buldugumuz bir ev vardı. Tüm aile fertlerinin hoşuna gitti. Kredi ve bir miktar birikmiş para ile orayı aldık. İstanbula da pek uzak deıl hemde. Oranın tadilatı , eşyası toplanması derken 2 ayımız öyle böyle bitti. Sonbahar oldugunda da yazlık sezonları bitmişti. Neyseki okula acılıyordu, artık 2. sınıf olmuştum. Hem okulu hem cevreyi hem de nasıl davranmam gerektigini biraz daha ogrenmiştim. Ama işin kötü tarafıysa okuldaki cogu bölümün diger kampüse taşınması oldu. Neyse olsun 1. sınıflar var hazırlıklar var dedik :)

31-ÜNİVERSİTE TEKRAR BASLIYOR..
    Okul acıldı, tabi ki hemen damladık. Bu sefer manitam yoktu, cevremi genişleticektim.Nitekim de öyle oldu.Okulda ki cevremi arttırabildigim kadar arttırdım, herkesle tanışmaya calıstım. Herkesle oyle ya da boyle selamım vardı. Okulun en aktif klubu bizimdi ve aktif görev alıyordum.Okul basladıgı ilk hafta cevreyi kesmeye baslıyorsunuz, gozunuze yenileri kestiriyorsunuz. Kestirmeye deger kız varsa tabi. Neyse ilk hafta bittigi vakit , tanışma etkinlikleri olur. O etkinliklerde bir kızı gozume kestirmiştim, fazla nitelikliydi belki bana göre. Yani dışardan bakıldıgında cok saglam fizikteydi, tipide ortalamanın üzerindeydi, ama cok cok iyi giyiniyordu. Bizim arkadaslar bosuna ugrasma dedigi vakit ben gaza geldim aslında, özünde gaza gelmek degıl bana bahane oldu. Bir iki defa konusma sansı yakalamıstım. Okulun eglencelerinden birinde alkolluyum ayagına kıza iyice yanaştım, beraber dans falan ettik o gece. Ertesi gün birisi bir dedikodu cıkarmış , benim işime geldi.Kızla sohbet ve beraberlık şansım arttı böyle bir sorun olunca. Öyle böyle derken bir gün dışarı davet ettim. Kabul etti..

32-YENİ BİR İLİŞKİ...
    Yine kadıkoy de bulustuk. Lakin bulusutugmuzda zaten belli bir seviyeyi aşmıştık, elimi uzattım ve elini verdi.O şekilde starbucksun oraya kadar cıktık ve oturduk.Daha snrasında yemek yedik, dolastık.. En son ben eve dondum. Bir gün kızı nasıl fişeklemişlerse biz neyiz? diye bir mesaj geldi. Ne alaka dedim, biz neyiz söylesene dedi.En son sevgiliyiz demek durumunda kaldm, artık okulda da el ele dolaşmaya basladık. Eee nolcak ki ? demeyin. Tum okulda etiketsiniz , şansınız artık az.. Diger ortamlardan uzaklamıs bulundum, arkadaslarımla aram sogudu. Tamam kızla da cıkıyoduk ediyoduk ama hic bir zaman gruplu sekılde cıktıgın kadar tat alamıyosun ki. en fazla bir iki defa. Snra sıkılmalar baş gösteriyo.. Neyse daha yeni dedim, sabır.. Devam ettik..

33-SIRADAN BİR İLİŞKİ...
    Artık klasik mesajlaşmalar başlamıştı, okulda zaten tüm gün beraberdik. Beraber yemege cıkıyoduk , birbirimizin derslerine kacak giriyoduk falan filan. Tüm okul ogrenmişti artık. Bir yola girmiştik ve devam etmeliydik. Kızın bir arkadası da benim evde kalan bir arkadasımla cıkmaya basladı. Boylece artık 4 lü olarak biir ev ortamına dahil olmştk. İşte o zaman biraz daha renk gelmişti. Yalnız insan hareketli yaşadıgı donemlerden sonra sıradanlaşan şeylerden cok sıkılıyo ve her zaman daha iyisini arıyor. Daha az heyecanda ki bir ilişki sıkıcı geliyor ve uzun sürmüyor. Tabi bunu başlarken bilemiyorsunuz, her insan kapalı kutu sonucta..

34-BANA BİRAZ RENK VER..
    Artık evde kalmalar cogalmıştı dolayısıyla yakınlıklarda.. En ilginc anı ise okulda yaşadıgımız bir anıydı. Okulda bir hazırlık sınıfına girmiştik, saat aksam 8 9 gibiydi, okul artık boşalmıştı. Işıklarda kapalıydı. Kendimizi nasıl kaptırdıysak rezillik yaşadık sonrasında. Sınıfta bir sırada kız kucagımda, hararetli bir sevişme hakim .. Bir ara donup bir baktım ki , okulun hademelerinden biri kapı acık bizi izliyo.Allahtan muhabbetim olan birisi denk geldi de yırttık. Daha sonra elemanla wc de denk gelince , lan baska yer mi bulamadın olm demişti hic unutmam:) neyseki evde kalınan donemlerde de beraber kaldıgımız zamanlar oldu. İşte bu zamanlarda çok zorlasam da sonuc alamıyordum. Ama kıza soramıyordum da ne ayaksın diye..Cunku o fırsatı vermiyordu..

35-YAZLIK SİFTAH..
    Siftahı benden bereketi allahtan demişler.. Kızın dogum gunu gelıyodu. Babamdan arabayı istedim bir günlük. Al ama bişey olursa sorumlusun dedi. Tamam dedim. Kızı aldım ve yazlıga dogru yola cıktık.Hesapta dogum gununu orda kutlıcaz. Ulan ne hediye var ne pasta, tam züğürtüm. Hatta benzini bile ortak atmıştık :) Kız önemli deıl ki dedi, senle olalım yeter dedi. Cıktık yola gittik. Bi kac saat sonra vardık nihayetinde. Kızın yaptıgı boreklerıde yedık gidince :D Ne beleşci adamsın der dediginizi duyar gibiyim. Neyse olsun.. Tabi ki bi saat sonra mevzu yine gidecegi yere gitmeye basladı. Kızı mutfagın orda kaptıgım gibi yatak odasına attım. Kızın bana bazen o kadar romantik bazen de o kadar odun oluyorsun ki... dedigini hala unutmadım :) Bu kız beni en cok zorlayan kızdı sanırım. 1.5 ay olmustu ama tık yoktu. Yapmadıgım şaklabanlık kalmadı o gün. Soyamamştm bile, kız o gün bana 2. sevgilisi oldugumu bana güvendigini ve daha once kimseyle bişey yaşamadıgını soyledi. Ulan dedim şimdi mi söylenir :) bir acıdan kızı uzucektim yine ayrılıp.Neyse dedim vurduk kafayı uyuduk , aksama dogru donduk kızı eve bıraktım. Eve geldim, arkadaslarla dışarı cıktık..

36-İPLER KOPUYOR YİNE...
    Eve geldikten sonra baktım mesaj geldi, ben evdeyim geldim.. Tamam dedim sadece.. Dedim benim paketim bitmek üzere, 2-3 gün yapamıcam aklnda olsun..Bak bak yalana bak. Neyse 2-3 gun aramadım etmeidm, kız aradı 3 gün sonra.. İnsan bir kere arar degıl m? dedi.. Haklısın ama kem küm ettim. Kız istersen ayrılalım, soyleyemedigin bişey varsa ben anlarım gercekten falan dedi, aglamasa her şey kolay olucaktı aslında.. Ayrılalım üzgünüm dedim.. Bu uzdugum kacıncı kızdı , kactane daha olacaktı...

37-İŞ VE PARA...
    Arkadaşlar az da iş ve paradan bahsetmek isterim. Cunku bunları anlatmazsam biraz ucuk kalabilir anlattıklarım. Simdi öncelikle şölye söyliyeyim; yaptıgım işleri söylersem yine ifşa oluyorum forumda tanıyanlar var. Lakin evden, üniversteye basladıktan sonra 600-700 lira gibi bir para alıyordum. Aldıgım bir bursla bu 800 civarına geliyordu. Aylık harcamam 500ün altına hic inmedi. Kızlara cok para yedirmesem de gerektigi kadar yedirdim. Bu süre icerisinde calıstım aynı zamanda. Kazandıgım para yaz dışında 500tl civarıydı, yaz aylarında da her zaman olmasa da 1000 lira altına düşmedi. Ortalamaya vurursam ayda elime 1.000-1.500 lira gecti toplamda yalan yok.Cok sık alışveriş yaparım, bakıma fazla para harcayan biriyim. Hepsini harcamadım tabi ki.. Bu kızdan ayrıldıktan sonra son kasa bir araba aldım, modifiyeye yatkın bir arac.Piyasa degeri 30 bin civarında, marka söylersem yine paketim cnku :) Zaten yazlık da olsa bir daire oldugunu söylemiştim. üüniversite okuyorum zaten. Şartlar elverişli sayılır yani..

38-ARAYIŞLARDA..
    Uzun bir boşluk olmuştu en son kız arkadasım ve sonrasında.Artık insan takılabilecegi rahat rahat seks yapabilecegi kız arıyor. Boş boş dolanmak cok can sıkıyor, hele araba ve ev varsa.. Model olan arkadasımdan bahsetmiştim. Bir gece onunla cıktık yine. Bir cafeye oturduk. Ön masamızda iki kız vardı, birisi cidden hoş bir kızdı , digeri hafif balık etli bir kızdı. Pek tarzım degıl zaten, suana kadar hic öyle biri de olmamıstı zaten. Ama varlıktan degıl, yokluktan derler ya işte cok dogru bir laf.. Neyse bizim arkadas kızı gozune kestirdi, ne dersin dedi. Yani pek istekli olmasam da iş olsun, farketmez dedim. Kızları cıkana kadar bekledik, kızlar kalkınca kalktık. Kızlar kapıda taksi bekliyordu, hafif yagmur vardı hava da soguktu. Pardon dedi bizim arkadas, ... okulu nerde bılıyor musunuz acaba dedi. Kızlarda pek bilmiyoruz buraları dedi.Hadi ya teşekkürler o zaman dedi , isterseniz bırakalım sizi bu havada üşümeyin dedi.Kızlar teşekkür ederiz gerek yok dedi. Devam ettik yolumuza..

39-BEKLEMIYORKEN?..
    Ertesi gün oldugunda bizim arkadas o kızları bulucam dedi kafasına taktı, facede aradık. Bulduk sonunda cafede calısanlar sayesinde. Neyse ekledi, kız da kabul etti. Kimse bişey yazmadı tabi , öylesine ekli.. Aksam yine aynı cafeye gittik, baktık kızlar yine orda :) arkadas dedi ki yanlarına oturalım, dedim ki dayak yeriz burda. Haklısın dedi yan masaya oturduk. Orda kızlarla kesişirken bizim arkadas aa naber dedi. Daha kızların ismini bilmiyoruz, kızlar iyi sizleri sormalı falan dedi. Bizim arkds kalktı oturabılır mıyız dedi ve yan masaya gecti.. Mecburen bende gectim. Kızlar megersem ikisi kalıyormuş, aileleri burda degılmıs, kuzenlermiş.biri 92 biri 93 lü hatta. Neyse konu konuyu actı, bizim arkds kalkıcaz ayagına yattı, kızlar bizde kalkalım gec oldu falan dedi, e tabi bıraktırcaklar kendilerini soncta.. Biz bırakırız ne demek falan dedik , giderken kızlar zaten pek giresimiz yoktu bu gece iyi tanıştk falan dediler. Bizim pic durur mu napcaksınz evde cıkalım bi yere dedi. Kızlar bi iki naz sonrasında olur dedi. Yine rota besıktas ortakoy tarafı. Gittik. Oturduk bişeyler ictik, saat 3 e geliyordu. Kızlar donmek istedi , eve bıraktık. Ertesi gün kızlar bize döndü nabersınız diye..

40-BU TERSLİKTE BİR İŞ VAR...
    Sabah kızlarla konsutuk, ufak bir işleri varmış sonra boşlarmış. Dedik biz de boşuz.. Aksam cıkalım. Kızlarda olur, napıcaz peki falan dedi. Bizim arkds mangal yapalım, yazlık var nasılsa dedi. Kızlar olur olmaz derken tamam dedik, kızları aldık yola koyulduk. Trafik vardı, yagmur, hava bozuk. Neyse ki vardık. Mangal hikaye, 2 paket makarna aldık, hava bozuk mangal olmaz ayagına :) para yok demiyoruz da, hava bozuk.. Neyse bizim arkds kızı aldı kayboldu, ortalarda yok. Bizim kız makarna yapıyo, bide hic ama hic tipim deıl. Balık etlide olsa kilolu kız sevmıyorum.. Bir iki alkol aldık, o zaman kafalar biraz dagılınca kriterler düşmeye basladı tabi.. Bizimkiler alkolu alıp geldikten sonra odaya gectiler, ulan dedim bu ne hız. Benim kız demez mi , buraya seks yapmaya mı geldin ... hanım? diye.. dedm oba senlik var..

41-SIRA BENDE...
    Bir laf var, haydan gelen huya gider.. Bir ilişki ne kadar cabuk yukselirse o kadar cabuk iner, tek gecenin mantıgı budur. Pek devamı olmaz.. Neyse bunlar icerden cıktı, yemek yedik. Dedim bulaşık sizin, biz yemek yaptık.. Zor da olsa tamam dediler. Kızla ben girdim iceri, ama kız yok ev dolu dedi, erkek arkdsm deılsın dedi, az daha s.ktir git dicektim , son anda frenledim kendimi.. Gittim bizim arkdsa olm al kızı dısarı cık dedim..Tamam dedi, cıktılar. Dedim ev boş, simdi rahat mısın ? Degılım, daha yeni tanıstık dedi. Madem yeni tanıştık diye naz yapıcaksın niye yanımdasın ki kendini kandırma dedim. Bu muhabbet baya bi uzadı hatta.. En son kız yok yok diyince, s.ktir git o zaman ... dedim. Kız nediyosun falan diyince, alkolluyum k bkma diyip cıktım işin icinden. Kız kolumdan tuttu cekti, ben de bişey yapıcak sandım, basladı opmeye.. İlerletmeye calıstıkca naz yapıyodu, aslında cozerım ama isteksizken olmuyor be arkadas.. Karnım tok yemek yiyo gibiyim..Neyse biraz daha ısrar ettim ama anca oral yollara kadar girebildim, fazlasına daha yeni tanıstık dıyodu.. En fazla yarım saat surdu, sonra kalktık topladık etrafı ve cıktık. Kızları bıraktık eve geldik.. Arkadas da yapamamıs. O da benim gibi.. Arkasından attıgımız mesaj : Kızlar uzgunuz , bizi aramayın..

42-İSTEMİYORUZ ..
    Kızlar sonrasında pervane oldular peşimizde. Ama bize o gün yaptıkları karşısında biz de geri adım atmıcaktık zaten. Kararımız netti , donemezdik geri. Her gün aramalar, mesaj atmalar, okula gelmeler.. S.ktr git dedikce gelen kızlar, ne kadar itici degıl mı ? En sonunda onlarda kabullendi, peki ama niye dediler? Bahane basitti, bize güvenmediniz, simdi de guvenmeyin.. Nasıl güvenebilrdik iki günlükken dediler? O sizin acınız, bizim acımızdan o kısım gozukmuyo dedik. Hayatınızda basarılar diyip devam ettik. Ben zaten isteksizdim, cok da iyi oldu benim acımdan..

43-YENİDEN CLUBE...
    Aradan cok zaman degıl, bi iki hafta gectikten sonra(biraz para birikince) tekrar cıktık. Model arkadasımın cevresinden birisi parti ve bilet işi teklif etmişti. Kabul etti, tabi bende aradan nasibimi aldım. Parti günü geldiginde mekanda cok saglam olucaktık , cunku organize bizdendi. Beyoglunda bi club deydi hatta parti. Locamız vardı. İki kişiydik topu topu. Saatler gectikce mekan dolmaya basladı, alkol seviyesi arttıkca insanların enerjilerde artıyodu. Ben o gün alkol almadım pek, cunku araba kullanıcaktım. Bütün iş yine arkadasımdaydı.. Baya bi ugrastı, yalan yok. En son iki tane kızla muhabbet halinde geldi, tanıştık. Kızlar üniversite okuyormuş , 1.sınıflardı.Yurtta kalıyorlarmış normalde ama işte izin mi almışlar napmışlar bilmiyorum , o gece dışardaydılar sonucta. Cok sığ sohbetler dondu o müzik sesi icinde, lakin bi kac saat de orda kaldık. Daha sonrasında cıkalım dedik, kızlarda size uyarız diyince cıkıp ilk önce kokorec yedik. Beyoğlu şampiyon kokorec.. Ordan curcunaya indik, bilenler bilir mekanı. Rezervesiz almayız diyen bi güvenlik cıktı hatta. İçerde tanıdık depocu vardı:) onu aradım, o almıştı bizi. Mekan tıklım tıklım, boş masayı bırak adım atılmıyo. Tam ögrenci yeri belli, biralar 10 lira, garsonlar elinde kovalarda taşıyor. Neyse öyle ya da böyle eğlenmemize bakalım, gittigi kadar..

44-UMUTSUZ AMA UMUTLU..
    Saat geciyo gidiyo, millet alkolu arttırdıkca kendini dansa veriyo. Alkol insanı cok degıstıyor. Tadına bırakmayı bilmeli.. Gece artık saat iyice ilerledikce, kızlara cıkalım gec oldu diye teklif sunduk. Onlarda olabilir ama biz bu saatte alkollu gidemeyiz falan dediler. Biz de sorun degıl, kafanıza yatarsa bizle kalın dedik. Ama gercekten icimde hic umut yok, cunku kızlar il dısından gelmiş, az da olsa saf kızlar belli. Olabilir falan dediler , kem kum bir şekilde ikna ettik. Atladık arabaya, istikamet yazlıga dogru... Bi kac saat daha gecerse sabah olcaktı, herkes kendini biyere atıp sızıcaktı. O yüzden acele etmek az da olsa önemliydi..

45-BELKİ OLUR?
    Eve cıkarken kızların iyice ictigini anladım, sallanmalar, kenarlara tutunmalar iyice artmıştı. Neyse asansöre bindirip eve cıktık sonunda. Kızlar direk ilk buldukları yere oturdular zaten. Bende bizim elemana goz kırptım hangisi hesabı.. Biz paslaştıktan sonra odalara dagıldık. Yine sarhoşlardı ama baygınlık derecesinde degıl tabi, en azından konusuyoduk az da olsa.Yatak odasını ben almıştım, kıza yardım ettim biraz.. Bana eşofman tarzı bişey var mı dedi, hayır yok dedim(ki vardı).. Bunlarda hic rahat degıl of! dedi, dedim sen rahat ol ben yardımcı olurum :) ben sana nasıl güvenicem dedi.. Buraya kadar geldiysen güvenmişsindir dedim, yine palavralar basladı, ne yazıkki oyle.. Kızın üstünü cıkarırken elini boynuma attı göz göze geldik, o an durumu kolacan ettim ne yapayım diye.. Dedim bu iş olur, egildim kıza dogru. Kalbi cok hızlı atıyodu artık ne kadar icmişse, sakin olsana dedim güldüm, nasıl oalyım ki dedi.Neden dedim? Nedeni yok ki her şeyin dedi. İçimden dedim felsefeye baglamadan , kendini bagla.. Zaten sıcaktan yanar hale gelmişiz o an. Hatunu soydum ama ben hala giyinigim, ben de son sürat soyundum.. Simdi kıza nasıl diyebilirdim ki daha önce yaptın mı diye? Aradan 10 dakika ya gecti ya gecmedi, kız dedi daha once yaptın mı diye. Dedim yaptım, sorun olur mu senin icin? Hayır ben de yaptım, onu dıcektım dedi. İşte bu! bekledigim cümle.. İşin tek kotu tarafı kızın enerjisinin az olmasıydı, sadece yatmasıydı. Olsun dedim boş gecmesin ya.. Bu arada işin ilgnc yanı kızın benden uzun olmasıydı :) cok dokunmustu clubte takılırken. Dedim acısı cıkar simdi..Bacakları dayadım koltuk altıma dogru..Tam icine girip , hissedebilmek icin.. Lakin o gece pek bi performans sergileyemedim, yorgunluktan olacak ki..Bitse de yatsam moduna girdim, 15-20dakikaya yattım yanına, uyudum..

NOT:Hiç mi sekteye ugramadın diye mesajlar geliyo, tabi ki de hıc ugrasmadıgım kızlar oldu, sonuc alamayacagım yere neden ugrasayım ki ? degıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincihesap -- 19 Temmuz 2013; 2:16:40 >
  • Devam hadi. 43 u bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll spr dvm
  • 43. part , güncel.. Yalnız arkadaslar eski konuda yazanlara cevap veremedim, burdan yazayım..
  • Arkadaslar bundan sonrası biraz uzun olucak, cünkü son ilişkim uzun sürdü ve baya bi olaylı.. Yarın devam edecegim, iyi geceler..
  • Dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam devam etmiyomusunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi ya. Banlanmis :(:(:(:(:(:(:(:(:(
    Hocam gercek hesabiniz,a beni bulup anlatsaniz
    Soylemem sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadaş ben bu dhyi anlamıyorum. inatla adamın anlatmasına engelsiniz ne varsa hayret yani
  • Ucuncu hesap al su hikayeyi bitir ya sarıyor

• Zebani yok beyler okuyun
  • Yahu adamla ne alip veremediginiz var anlamiyorum. Ben boyle yonetimin...

• adama nefes aldırmıyo yönetim hll
  • Adam konudan gitti ustaaa
  • Abi cok iyi sarmisti ya tuh beeee

• +18 filan değil di ama yönetim bişey yapmıştır elbet diyoruz
  • Devamı var mı ?

• 3. Hesap ta bugun yarin gelir herhalde. Konu Roman olmus resmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.