Şimdi Ara

Bugüne kadar karşılaştığınız en pahalı yedek parça hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
14.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim başıma gelmedi,ama duyduğum bir şey.

Passat Katalik Konvertör 6500 TL.
  • parçaya değilde aracın içinde anahtarı kalmıştı otokoç'a arabayı açtırmak için 300 tl para vermiştik

yoksa parçaları piyasadaki birçok araca göre çok makuldu. (kuş serisi ve R12 gibi parçası bakkalda bile bulunabilecek araçlar hariç)
    http://www.fordayedekparca.com/connect-yedek-parcalari.html?model_id=17

birde aracın jantlarındaki toplam 20 bijonun(4 jant) 4'ü şifreli idi bir polis çevirmesi sırasında polis memuru bizim bijonları görünce kendi hususi aracındaki bijonla benzeştiğini farketmiş ve sipariş vermek için bizden bijonun şifre numarasını rica etmişti. Bizde o gün vermiştik daha sonra telefon numaramızı ne şekilde temin etti ise bize ulaştı ve şifreli anahtarı emanet istedi aracındaki şifreli bijonları normalleri ile yenilemek için bizde vermiştik
    bijon anahtarına yanlış bilgi vermiyeyim ama 100 ile 150 tl arasında bir fiyat istedikleri için bunu yaptığını söylemişti.

ekler:
    bijon hakkında bir şikayet
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/768326
    100-150 tl arası istenen spesifik parça (parlak olan)
     Bugüne kadar karşılaştığınız en pahalı yedek parça hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 22 Nisan 2011; 20:17:24 >

• arkadaşım s 320 long mercedesine 2007 otomatik şanzıman siparişi vermişti arızalandığı ve tamir edilemediği için tam 17 bin lira idi fiyatıda

bu zamana kadar ki en pahalı yedek parça bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

Fazla uzağa bakmanıza luzum yok, çoğunuzun aracındaki kadran gösterge grubunun fiyatı 1200 ila 1800 lira arasında değişir.

Ah keşke o aralarda olsa,Bundan önceki aracımız da 2001 A4'tü,Gösterge arızası baş gösterdi,serviste 3200 küsür lira para istediler.Çıkma olarak 500 TL'ye almıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 22 Nisan 2011; 20:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

3 sene önce 2004 Kia Rio aracıma salağın biri virajı alamadığı için çarpıp kaçmıştı. Tam orta direkten geçirmiş. Arka kapı komple değişti. Ön kapının cam mekanizmaları, asansörleri falan değişti. Komple düzeltildi, boyandı. Tabi kaskodan yaptırdım ve servisine yaptırmıştım. Faturayı aldığımda dudağım uçukladı. Hepsi 1.150 TL tutmuştu. O günkü kurla 1100 USD yani. Tabi sonra Kia mı daha fazla sevmiştim

arkadaşımın 2006 kia cerato crdi'nin komple aşırı besleme kiti(turbo,körükler vs) motor yağı rot balans ve hatırlayamadığım birçok işleme/parçaya 2500 tl para ödemiştik bunu muadili diğer markaların servis ücretlerine kıyasladığımızda 4500-10000 tl arası fiyatlara tekabül ediyordu

• Göstergelerin rengini ve konsülün rengini böyle mavi ışıklarla donatmak istemişimdir ama kısmet olmadı.

Bugüne kadar karşılaştığınız en pahalı yedek parça hangisi?
  • CLK 230K 2000 Model, geldi adam ön sol tekere çarptı MB Servisi karşı sigortaya 9000€ masraf çıkardı halbuki fazla bi zarar yokdu, tabii artı bnm o sürede kiralık araç

E400CDİ 2003 Model, 2005 yıllında Antalyada ön sol Airmatic patladı cepden 1.8 Milyar ödemişdim Garanti 2 ay geçdi diye Almanyada olsaydı Kulanz yaparlardı belki yarısını bilen ödemezdim

hemen kısa zaman sonra aynı araç E400cdi Garantisi 4 ay bitdiği halde Şanzuman değişdi 4500€, Kulanz Almanyada kabul oldu sadece 1000€ ödedim

Şimdiki araç E63AMG yine Şanzuman değişdi ort. 5000€, şayet uzatmalı garanti olmasaydı kendim ödemem lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 23 Nisan 2011; 18:23:46 >
  • 2006 Dacia Logan'ın bir tane farı 107 TL. Turbo borusu 270 TL. Özellikle turbo borusu hakikaten pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

2008 Model FIAT Grande Punto'nun tamponunun serviste değiştirilme fiyatı 700 TL idi. 50 TL de kedi gözünün fiyatıydı.

FIAT yerli marka değil mi ya

yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıda nerede kaldı ucuz bol yedek yerli parçalar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2000 Opel Vectra B aracımız vardı . CD çalar teybi bozulmuştu.2002 senesinin parasıyla 800tl istemişlerdi yenisine.

Rover için orjinal far bakıyordum Valeo farın çiftinin 500 tl olduğunu öğrenince 360 derece dönüşle Depo marka yan sanayi farı aldım 250 tl çift olarak

Yine rover stoplarının sıfır çiftine 400 tl istemişlerdi.Yan sanayisi 150 tlydi.Ebay yardımıyla 70 tlye hallettik .

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lé Cola -- 14 Haziran 2011; 19:00:57 >
  • Bir kaç saat önce İmzamdaki Opel Astra H 1.3 cdti klima radyatörüne servis 900 TL fiyat biçti. O paraya komple split tip ev kliması alırım be
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Duyduğuma göre SL65 AMG bi arka stop'u 15.000 tlmiş :D

ne diyosun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

2000 Opel Vectra B aracımız vardı . CD çalar teybi bozulmuştu.2002 senesinin parasıyla 800tl istemişlerdi yenisine.

Rover için orjinal far bakıyordum Valeo farın çiftinin 500 tl olduğunu öğrenince 360 derece dönüşle Depo marka yan sanayi farı aldım 250 tl çift olarak

Yine rover stoplarının sıfır çiftine 400 tl istemişlerdi.Yan sanayisi 150 tlydi.Ebay yardımıyla 70 tlye hallettik .

İmzamdaki arabanın sağ farı yan sanayi idi. Bir türlü far ayarı tutmadı. Hem beni, hem karşıdakini rahatsız ederdi. Çaresiz orijinal far taktırdım. Tek far 107 TL. İşçilik dahil, 130 TL.

Sende de böyle bir sorun çıkmasın.

• honda civiclerin ön plakayı taktıgınız plastık parça = 120 tl işçilik dahil 170
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

2000 Opel Vectra B aracımız vardı . CD çalar teybi bozulmuştu.2002 senesinin parasıyla 800tl istemişlerdi yenisine.

İmzamdaki arabanın sağ farı yan sanayi idi. Bir türlü far ayarı tutmadı. Hem beni, hem karşıdakini rahatsız ederdi. Çaresiz orijinal far taktırdım. Tek far 107 TL. İşçilik dahil, 130 TL.

Sende de böyle bir sorun çıkmasın.

bilmiyorum inş. çıkmaz çıkarsa artık parçacı tanıdık zaten orjinalleri alırız para ekleyip.

• parca fiyati degilde bizim burdaki vw servisi cikma parcayi 0 niyetine satiyormus babam ostime gittiginde bi saticiyla konusmus adam babama isim memleket felan derken sizin ordaki vw bayisi ......... ......... mi demis babamda evet ne oldu demis adam da burda kime sorsan tanir banada bi 3500tl borcu var demis yani anlayacaginiz adam cikma parcalarin parasinida vermemis
  • Megane 2 orjinal gözlük kabı 300TL
  • Dizel C-max filtre geri dönüş hortumu 50cm lik plastik bişey 2 adet = 470 TL
  • çok önceden bir araştırma (veya röpörtaj) okumuştum.otomobil fabrikalarıda ,sıfır araç satarken çok az karla satıp.asıl karı yedek parçadan kazanıyorlarmış.ayrıca araçları sık sık makyajlayıp (far,tampon vs. leri değiştirip) yan sanayiyi engellemekte önemli bir unsur.
  • Kiraladığımız volvo s40 aracın karterini, benim anglosakson arkadaşım kesikköprüde delmeyi başardı.Yağ ekleye ekleye konya yolunda ki volvoya getirdik.Kaldırıp baktılar araca,karter delinmiş beyefendi dediler(müthiş tespit!!).E ne kadara yaparsınız dedim kaynak falan,kaynak tutmaz yenisini takarız 1 ay beklersiniz 2 milyarınızı alırız dediler(sene sanırım 2004 yada 2005).Bizde sevicen o işi diyerekten çıktık,şaşmazda alimilenyum (usta aynen böyle söyledi) kaynak çaktırdık 150 tl'ya sabaha teslim alıp kiralamacıya teslim ettik.Durum budur,karter pahalı nesnedir, aman yarıp atmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.