Herkese, hiç tereddütsüz, Ankara eskişehir yolundaki Ağaçlı Fiat yetkili servisini tavsiye edebilirim. Oldukça hızlı hizmet, çok uygun işçilik ücretleri, zaten fiat yedek parçaları ekonomik, çok saygılı personel, teknik personel kendini işinde yetiştirmiş, ustaları işini biliyor. Müşteriye yoktan yere masraf çıkarmıyorlar. Herşeyiyle çok beğendiğim bir yetkili servistir.
Sizin de çok beğendiğiniz bir yetkili servis var mı? Tavsiyelerimizden bilmeyenler yararlansın.
Şu anki durumunu bilmiyorum ama 10 yıl öncesi Opel Gedizler Mersin'den çok memnunduk
Kia servisi olarak Tek-kar ı tek geçerim. Mükemmel ilgi, güleryüz ve teknik kadro.
Hiçbiri... Anlatsam roman olur misali... Pis tulumlarıyla koltuğa naylon koymadan oturanlar, arabayı çizenler, 20 metrelik yerde 30km/h hızla gitmeye çalışanlar, yapıldı diyip yapılmayan sorunlar v.b.
Ankara Neziroğlu Renault yetkili servisi. Bugüne kadar en iyi hizmeti aldığım servis bu oldu.
hyundai -kavuklar malatya 1 - aşırı derecede ilgi alaka 2 - çay çorba yemek tatlı ( abartmıyorum ) 3 - uygun parça + işçilik fiyatları 4 - koltuğa naylon seriyorlar :D
en önemlisi usta faktörü 10 numara
Şu anda Fiat aracım yok önceki aracım Grande Punto iken kullandığım Bursa-Orhangazi' de Teknik Oto Fiat servisi için iyi kelimesi az kalır. Hatta fiat aracı olanlar bilirler bu servisi Yalova ve İzmit ve çevre illerden bile buraya gelir müşterileri. Dışarıdan gelen müşteriler için yol masrafı kadar bile indirim yaparlardı. Aracımı bakım sonrası teslim aldığımda sanki detaylı temizlikten çıkmışçasına temizlenmiş ve tüm sorunları giderilmiş olarak alırdım. Servis kalitesini anlatmak zor ancak görmek ve yaşamak gerek ;) Birmottan aracımı sıfır aldığımda karanlık bir otopark köşesinde balmumu kaplamasını temizlemeden teslim etmişlerdi Ban... Eve gidene kadar camlardakinin buğu olduğunu sanarak buğu çözmeye çalışmıştım. Ertesi sabah gerçeği görünce kan beynime çıktı. Yoğunluğu bahane etmişlerdi. Bilinçli bir kullanıcı olarak o hafta her yere şikayet edince araç temizliğiyle birlikte boya koruma uygulamışlardı. Bir tarafta işi sadece servis vermek olan firmanın kalitesi bir tarafta sıfır sattığı aracı temizlemeden teslim eden lakayıt bir firma. Sonuç; servis seçimini çok iyi yapmak gerek...
İstanbul kosifler otodur bence aracda bi sorun olmustu oraya gitmistik kurabiyler falan cok guzeldi :D
quote:
Orijinalden alıntı: maivesiyah
hyundai -kavuklar malatya 1 - aşırı derecede ilgi alaka 2 - çay çorba yemek tatlı ( abartmıyorum ) 3 - uygun parça + işçilik fiyatları 4 - koltuğa naylon seriyorlar :D
en önemlisi usta faktörü 10 numara
obaaa
İzmir mercanlar Chevrolet servisi
diyarbakır ford-unatlar
Toyota - Bakırcılar.
Açık büfe yemek ikramlarina kadar var yani o derece
Istanbulda skoda sahkan otoyu cok ovuyolar ama bilmiyorum
derindere toyota samsun oldukça iyidir açık büfe-internet -play sation vs...yalnız teknik olarak nasıllardır bilemiyorum çünkü 2006-2010 arası gittim sadece genel bakımı oldu araçta bir civata bile değişmedi