en iyisi: toyota corolla su hatun maskeyi cıkarıoz iğrenç bi adam oluyor o reklam
hatta ata demirer in o reklamla ilgili süper bi esprisi var
en kötüsü dabi dabi mısır çerezi
quote:
Orjinalden alıntı: cumbalalop
Lapitak ayak bakım kremi
Fetiş kokusu alıyorum
En kötüsü Dev motor yağları
En iyisi akbank reklamları
en iyisi grup vitamin takmayacaksın tak acacaksın en kötüsü alinin karnı acıktı
en güzeli ya pepsiydi yada coco cola reklamıydı eleman aletin önüne geliyodu tabi boyu biraz kısa 2 tane pepsi yada coco cola alıyodu (tam olarak hangisi olduğunu hatrlamıyom) onlara basarak diğerinin düğmesine basıyodu makineden öyle alıyodu colasını ama bu reklam yanınlanmadı internette görmüştüm
en kötüde alinin karnı acıktı
toyotanın reklam filmi çok güzeldi. Kadın arabayla yolda kalıyo otostop çekiyo herifler toyota yolda kalmaz deyip basıyolar kadında adama dönüşüyo falan ..
en kötüsü bir sürü .. cola brr var, dev motor var aklıma gelmeyen bir sürü
en iyisi ise snn dediğin gibi cola turka nın ilk reklamlarydı
en iyi reklam görmdim en kötüsü Hacker ana (hacer ana)
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
en kötüsü cocacola bırrrr
en iyisi: toyota corolla su hatun maskeyi cıkarıoz iğrenç bi adam oluyor o reklam
hatta ata demirer in o reklamla ilgili süper bi esprisi var
adam madam kayarım ben buna abi o vüdutta onun değil öyle vücüt sende olsun sanada kayarım
bi banka reklamı vardı sucu cocuk vardı bence en iyisi bu en kotusu nazo
avrupa d avrupa atv resklamları kötününde kötüsü.
türkiyedeki çogu reklam güzel ama bir şampuan reklamı var adını hatırlıyamadım daha doğrusu karıştırdım.kız böle saçlarını yıkıyor şampuanla sonra arabayı park etcekler.tek park yeri var 3 araba var.saçlarını o şampuanla yıkamış kız çıkıyor bir yürüyor herkezin başı dönüyor arkadaşı arabayı park ediyor.bide bunu serisi var :))
en begendim reklamda arabanın robot olup dans ettiği reklam..