Şimdi Ara

Bugün yaşadığım talihsiz olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah işe giderken İstanbuldaki fırtına nedeniyle ağaçlardan sertçe birşey düştü tavana. 2 tane ardarda düştü ve ciddi anlamda ses çıkarttı. Sonrasında işe geldiğimde gördümki aracın tavanında 2 tane ufak çaplı göçük oluşmuş. Şimdi arkadaşlar bu küçük göçükleri nasıl düzeltebilirim.

Bu arada rüzgarlı havalarda ağaçlardan düşenlere dikkat edin.

Araç 2013 ibiza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas1907 -- 1 Ekim 2013; 17:02:51 >

• Dolu yağması sonucu oluşan göçükleri vakum yöntemi ile düzeltiyorlar bildiğim kadarıyla. Benimde başıma gelse moralim bozulurdu haklısınız ama çok büyütecek birşey değil.

Allah beterinden saklasın.
  • auto king gibi yerler kaskoyu bozmadan hallediyorlar. kasko yoksa da çok tutmaz, yine hallederler.
    geçmiş olsun bu arada.
  • çok teşekkürler arkadaşlar. kasko var bozmadan hallettiririz inşallah. sakınan göze çöp batıyormuş gerçekten.
  • Ankara'da yağan doluda bir çok aracın tavanında irili ufaklı göçükler oluşmuştu benim 97 model Accent gls dede olduydu vakumla hallettiklerini duymuştum ama düzelttirmeden satmıştım (Keşke satmasaydım mumla arıyorum şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 1 Ekim 2013; 16:12:23 >
  • Geçmiş olsun, mini onarım ile kasko deldirmeden halloluyor diye biliyorum.
  • geçmiş olsun, dolu göçükleri şeklinde düzeltilir, tabi can sıkıcı bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam insan arabaya zarar verebilecek tüm unsurları düşünerek hareket ettiğinde illa ki aklına gelmeyen bir şey gelip sizi buluyor. Birkaç defa benim de başıma geldi benzeri şeyler. Artık eskisi kadar canımı sıkmıyorum çok şükür ki kazaya vesaire daha büyük şeylere karışmıyoruz diyip geçiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok teşekkürler dostlar.auto kinge gidip hallettireceğim.
  • Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, bunun için moralinizi bozmaya değmez.
  • duzelttirmeden önce mutlaka fotoğraf çekin. yaptirdiginiz yerden de fatura alırken ayrıntılı yapmalarını isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun yeni bir araba böyle bir olayun olması gerçekten çok can sıkıcı ama Allahtan büyük bir durum söz konusu değil ve çözümü var kafanıza takmamaya bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.