Bildirim
Bugün test sürüşüne gideceğim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aracı hala test ediyorsunuz herhalde :))))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ara 3 konudan biri Seat Leon maşallah Boşuna demedik f/p aracı diye
Hocam zaten test araçları hep dizel otomatik.
Ankara'da bir bayide test edicekseniz cupra lip fiyat ve montaj ücretini sorar mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP
Aracı hala test ediyorsunuz herhalde :))))))
Merak edip soru soran olmadığı için konuyu güncellemedim :)) -
bagajı nasil?
malzeme kalitesi kötü mü? -
sorularım şu olacak:
1-motor sesi içe fazla alıyormu.
2-araç kalkışlarda nasıl, geç mi tepki veriyor.
3-dizel aracı şu olsun bu olsun diye konfigüre edince 82 bin civarı bir liste fiyatı çıkıyor. iskontoları kaç olur böyle bir fiyattan -
güzel araca benziyor dışardan -
Vag grubunun dizellerinden uzak durun hocam. DPF'si pasif temizleme yaptığı için sorunlu. Arada otobana çıkıp 2000 devir veya üzeri 4 veya 5. viteste 10-15 dakika kullanmak zorunda bırakıyor. Ve dizeller içinde en hantal motorlardandır. Üzer sizi bu motor. -
İçeriye motor sesi fazla geliyor mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinalden alıntı: coupant
DPF'si pasif temizleme yaptığı için sorunlu. Arada otobana çıkıp 2000 devir veya üzeri 4 veya 5. viteste 10-15 dakika kullanmak zorunda bırakıyor.
Aynı sıkıntı euro 5 motor m.jet lerde de mevcut, zırt pırt lamba yakar yüksek devir ha babam turla tur, arabayı yakmak içten değil sattım kurtuldum. -
quote:
Orijinalden alıntı: baba0392
Bu ara 3 konudan biri Seat Leon maşallahBoşuna demedik f/p aracı diye
Hocam zaten test araçları hep dizel otomatik.
Ankara'da bir bayide test edicekseniz cupra lip fiyat ve montaj ücretini sorar mısınız
Merhaba Hocam.
Cupra lipten kastınız şu klasikleşen mk1 cupra R lip ise ben geçen ay Golf 7 aracıma uygulattım. Lip 125 TL, eğer aracınız cupra R lipe tam uygun ise montaj yapıyorlar eğer değilse sanayide ısı uygulayarak ve bükerek araca uyguluyorlar. Ben montaja 50 TL verdim sanayide.
Sevgiler.
-
Teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X