Şimdi Ara

Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam, Malesef kanunlarımızın her yerde olduğu gibi trafikte de eksikliğini görüyoruz. Böyle tehlikeli araç kullanmayı alışkanlık haline getirmiş kişilerin gerekise Ehliyetini alacaksın ki akılları başına gelsin. Alkol kullanmak kadar ceza vermek gerek en az.

Orijinalden alıntı: m4y

Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

Olucak şöyle bi S600 Guard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 27 Kasım 2011; 0:00:13 >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • Orman şefliklerinde bulunan şu araçlardan alacaksın bir tane. Simsiyah boyayacaksın. Sonra kendine süper kahraman ismi gibi isim bulacaksın. Aracın üstüne kocaman yazdıracaksın. Geceleri bunları avlayacaksın. 2 ayda efsane olursunuz. Çok mu abarttım ne

Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim

Babam ormancı olduğundan çocukluğum bu araçlarda geçti. Neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Bir binek aracın üstünden rahatlıkla geçebilir. Lastik yüksekliği neredeyse 1 metre.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

...saat 7 civarıydı ambulansa yol verdım merter istikametinde tekrar arkasına geçtim yol verdıkten sonra...

afferim sana.

ne yapmamız gerekıyor? ambulans kadıköye ulaşana kadar sol şerit boşmu kalacak üstadım.adam geçti gitti tekrar şeridime geçtim??

hocam kızdığım mevzu ambulansın itfaiyenin arkasına takılıp dipdipe giden tipte insanlar...
    Ambulansın içindeki adam can derdinde, o adam da hızlı gitmek derdinde.
    Çok tezat bir durum oluşuyor maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

quote:

...saat 7 civarıydı ambulansa yol verdım merter istikametinde tekrar arkasına geçtim yol verdıkten sonra...

afferim sana.

ne yapmamız gerekıyor? ambulans kadıköye ulaşana kadar sol şerit boşmu kalacak üstadım.adam geçti gitti tekrar şeridime geçtim??

hocam kızdığım mevzu ambulansın itfaiyenin arkasına takılıp dipdipe giden tipte insanlar...
    Ambulansın içindeki adam can derdinde, o adam da hızlı gitmek derdinde.
    Çok tezat bir durum oluşuyor maalesef.

yav zaten ambulansın 15 0 metre dibine giren adam arkadan kerizdir.en son gireceğim yer. ambulans bu bırı yol verecek sanar veremez anı fren yapar vs vs

•  Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim

EN GÜZELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 27 Kasım 2011; 0:32:01 >

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

EN GÜZELİ

Hocam bununla hususi araçları ezebilirsinde İett otobüslerini,minibüsleri,tırları napacağız

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

EN GÜZELİ

Hocam bununla hususi araçları ezebilirsinde İett otobüslerini,minibüsleri,tırları napacağız

• Ehliyet sınavına iq testide konulmalı . Her elini sallayan ehliyet alınca böyle oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • bazen altımda önü demirli L200 olsa diyorum içimden. arkadan tampona takacaksın kendine gelecek. dükkanda vardı kaç zamandır arada sırada biniyorduk arkadaşla. millet korkusuna yaklaşmıyordu ya da bize denk gelmiyordu.

Al bi tane 5 bin liralık şahin bagaja beton dök itin önüne geç frene bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

quote:

EN GÜZELİ

İşte aradığım alet.

• quote:

quote:

EN GÜZELİ

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DALABİLİRSİNİZ (TREN HARİÇ)

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

psikopata bağlayınca her insanın aklından geçen budur sanırım

Orman şefliklerinde bulunan şu araçlardan alacaksın bir tane. Simsiyah boyayacaksın. Sonra kendine süper kahraman ismi gibi isim bulacaksın. Aracın üstüne kocaman yazdıracaksın. Geceleri bunları avlayacaksın. 2 ayda efsane olursunuz. Çok mu abarttım ne

Babam ormancı olduğundan çocukluğum bu araçlarda geçti. Neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Bir binek aracın üstünden rahatlıkla geçebilir. Lastik yüksekliği neredeyse 1 metre.

• Geçen hafta işe giderken malın teki her 2 dakikada basıyo frene. Cep telefonu elinde bir halt yemeye çalışıyo daldıkça da frene abanıyo. Zar zor geçtim önüne iki adım ilerleyip fren iki adım ilerleyip fren. Arkada kudurdu, delirdi. Kavga edip indirmek de vardı ama takım elbiseye acırım. Deliye döndü. 700m kadar bu işkenceyi çektirdim.

Dün çakma çakarla yol isteyen lüks araç sürekli sellektör yapıyordu baktım araç plaka alakasız. Yol verdim geçtim arkasına sürekli sellektör.

Ki bunun aynısını pickup bir araca da yaptım aynı yolda ( İstanbul - İzmit ). Araç solluyorum 140 la sağa yanaşmam imkansız geçmiş arkama sürekli sellektör. Taa en sağdan makasla falan geçti ilerde arkasına yanaştım yol orta karar sıkıştı. Bu arkadaşa da sellektörün kullanım alanlarıyla ilgili bir şarkı süresi kadar ders anlattım.

80le sollasam tamam, sollayıp yolu işgal etsem yine tamam ulan nasıl geçeyim sağa. Yer mi var sabret. Bir kere yaparsın anlarım hadi görmedi dersin ikinciyi yaptın. Ama sürekli yapıp da denyosferliğini niye ifşa ediyorsun...

İyi aile çocukları bitmiyor ki aklınıza böyle şeyler gelmesin. Benim bulduğum son yönte aynısıyla karşılık yöntemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Ehliyet sınavına iq testide konulmalı . Her elini sallayan ehliyet alınca böyle oluyor .

Fizik kurallarını da öğretmek ve sorgulamak lazım.
    F30 M sport + HK
    When the lamp is turned off, all women get beauty.
  • quote:

quote:

quote:

EN GÜZELİ

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DALABİLİRSİNİZ (TREN HARİÇ)

Bu süpermiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.