Şimdi Ara

Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

şeytan diyor ki

Al bi tane 5 bin liralık şahin bagaja beton dök itin önüne geç frene bas

Mantikli

Orijinalden alıntı: punk89

bir adet lada samara alınır tercihen 93 model. içine 4 kişi binilir, ellerde sopalar. trafik kurallarına uyulur. uymayanlar uydurulur

+1
  • Bugün göztepe optimum a gittik hanım ve kaynana ile. Aracı hanıma verdim. Park yeri arıyoruz baya da kalabalık haliyle pazar günü olduğu için. Bir park yeri bulduk. Hanım dörtlüleri yaktı. Biraz ilerledi geri geri girmek için. Bu arada aracın teki ilerden geldi direkt bizim gireceğimiz yere girdi. Kornaya bastık adam hiç tınmıyor. İndim araçtan adamın yanına gittim adam(hanzo) yanında da hatunu hiç umrunda değil. Dedim bak burda dörtlüleri yaktık. Park edeceğiz görmüyor musun. Eleman dedi 1 saattir bende yer arıyorum görmedim seni, girdim sende git başka yer bul falan. İnanılmaz sinirlendim , ne yapacağımı bilemedim. Park yeri için elemanla dövüşsen olacak iş değil dövüşmesen insanlıkla söylesende adam anlamıyor. Allah belanı versin dedim artık , peki dedim gittim başka bir yere park ettim. Bu gibi durumlarda ne yapmak lazım gerçekten bilemiyorum , gönül diyor çıkar bezbol sopasını giriş iyi bir ya da arabasına zarar ver falan ama yapamıyoruz işte arkadaş. O tipte insanlar değiliz. Allah belasını versin diyorum böyle tiplerin. 34 el 8272idi hatırladığım kadarı ile de hanzonun plakası.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

adama bak ya

Suç makinası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim

EN GÜZELİ

Hocam bununla hususi araçları ezebilirsinde İett otobüslerini,minibüsleri,tırları napacağız

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DALABİLİRSİNİZ (TREN HARİÇ)

ikna oldum. Süpermiş bu alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: punk89

bir adet lada samara alınır tercihen 93 model. içine 4 kişi binilir, ellerde sopalar. trafik kurallarına uyulur. uymayanlar uydurulur

baba ne zaman istersen ben hazırım

Orijinalden alıntı: madeinturkey

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

şeytan diyor ki

Al bi tane 5 bin liralık şahin bagaja beton dök itin önüne geç frene bas

Mantikli

gercekten cok yaratıcı
    kendimden utandım

köyden geliyoruz saat olmuş akşam 8 tam sokağa girdik 1 tane 131 içinden 7 kişi indi. bende arabayla geçecektim bunlar geçsin öyle devam ederim dedim. bekliyorum.o da ne adamlar üstüme geliyor. hemen solumdaki haydara davrandım. arkadan dayım geldi yanıma çekti o da durumu farketmiş o da joba sarılmış derken öteki dayımda geldi o da haydara sarılmış. sokağı biz kapadık 3 araba yanyana hepimizin elinde bir alet. sonra bunlar korktumu ne yaptıysa ellerinde şişeler başka yöne gittiler.

özet geçecek olursak akşam akşam katliam yapacaktık orada

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

EN GÜZELİ

Hocam bununla hususi araçları ezebilirsinde İett otobüslerini,minibüsleri,tırları napacağız

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DALABİLİRSİNİZ (TREN HARİÇ)

Bu süpermiş.

bu süpermişte hala otobüs ve dolmuşları ezebileceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dh de ne kadar çok piskopat varmış
    gerçi bende piskopatlara dahilim

köyden geliyoruz saat olmuş akşam 8 tam sokağa girdik 1 tane 131 içinden 7 kişi indi. bende arabayla geçecektim bunlar geçsin öyle devam ederim dedim. bekliyorum.o da ne adamlar üstüme geliyor. hemen solumdaki haydara davrandım. arkadan dayım geldi yanıma çekti o da durumu farketmiş o da joba sarılmış derken öteki dayımda geldi o da haydara sarılmış. sokağı biz kapadık 3 araba yanyana hepimizin elinde bir alet. sonra bunlar korktumu ne yaptıysa ellerinde şişeler başka yöne gittiler.

Dikkat edin sopalari kaptirmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dh de ne kadar çok piskopat varmış
    gerçi bende piskopatlara dahilim

Dikkat edin sopalari kaptirmayin.

bunu yazdın aklıma bi anı daha geldi

opete girdim arabayı yıkatacağım. istasyonların olduğu kısımda bir çığlık yırtınma koptu. tabii ister istemez gittik baktık o da ne.bir arabanın içinden yanlış saymadıysam 3 tane bayan indi. öteki araçtanda 6 kişi indi. ellerinde sopalarla. bir anda ortalık karıştı istasyonda. anam o da ne sopalara birdaha baktık kadınların eline adamlara vuruyorlarda vuruyorlar.

buradan çıkaracağımız sonuç; bazen kadınlar erkeklerden çok daha yırtıcı olabiliyor.kadınlara sopayla yaklaşmayın

• aynı şeyler benimde başıma geliyor hep.cahilliklerine verip frene basan ben oluyorum.
    trafiğe çıktığımdan beri(1-1.5 yıl ) bir kazaya karışmadım Allah'a şükür,Allah kimseninde başına vermesin..
  • banada bazen gelmiyor değiller. ne kasko var nede başka bir şey ama böyle yan yoldan geldiğimi göre göre atlayan birine benden atlayacam pardon vuracam ama ne zamana denk gelecek bilmiyorum . bir de korna çalınça sanki biz suçluymuşuz gibi el kol hareketi yapıyorlar ya işte orada pişman oluyorum geçir gitsin ödesin sigortası .çek en kral servise yap full bakımını kitlet adama .
    yazın marketten çıktım bir sitenin önünden geçiyorum hızım 50 civarı bayan bir sürücü yola yavaş yavaş süzüldü aha dedim bu atlar önüme çünkü gözünden bilirim ne mal oldugunu tak atladı önüme frene bastım korna çaldım yanından geçerken bana öyle bir bakıyor ki sanki tecavüze yeltenmiş gibi hissettim kendimi. sonra yine yazın hastaneye gidiyorum hastanenin acil giriş ve çıkış yeri var biraz daha ileride normal giriş kapısı var , benden normal girişten gireyim dedim sinyal filan vermedim henüzçünkü ilk girişten girmyecegim bir tane eski pejo minibüs usul usul sokuldu yola aha dedim bu önüme atlayacak yavaşladım demeey kalamdı hemen atladı zar zor durdum aga ne yapıyon yav sinyal fillanda vermedim dönecem diye niye atladın yola , adamda ki yüzsüzlüğe bak hem telefonal konuşuyor hemde cevap veriyor '' burda yol var ya niye diğer yola gidiyorsun '' saçmalıga bak yav . adam benim yerime nereden dönecegimi düşünüyor . birde 2 ay önce bir dolmuşa çarpıyordum konyayı bilenler var otogardan bosnaya giderken ışıklar o kısımda bana yeşil yandı karşıya doğru gidiyorum solumdaki yoldan bir dolmuşçu kırmızı ışıkta geçiyormuş allahtan erken farkettim ve yavaştım eger hızlı olsam hiç kurtuluşu yok bindirirdim ama olan o yolculara olurdu .adama kornaya bastım adam resmen küfür etti . yuh artık bilader hem suçlusun hemde güçlü bu nasıl iş. işte bu tarz durumlardan sonra bende hep bir pişmanlık beliriyor '' ulan hiç dokunma frene kaktır gitsin , nasıl öderse ödesin '' diye.

opel astra f ateş kırmızısı

• geçmiş olsun. benim anlamadığım benzer başka bir olay var şehir içi gidiyorum 20 metrede bir mobese var hız limiti 50 yazıyor buna uyan var mı acaba, 2 km öteden sellektör yapıyorlar, 200 250km hızla sürüyorlar sanırım ( biraz abarttım ama 100kmh garanti ) bu limitlere uyan var mı merak ediyorum yoksa mobese bir hurafe mi :D hız limitine uymalımıyız? diyelim 50 ile gidiyoruz trafiği engellemiş oluyoruz çünkü trafik 100le akıyor.. ceza yermiyiz

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Geçen hafta işe giderken malın teki her 2 dakikada basıyo frene. Cep telefonu elinde bir halt yemeye çalışıyo daldıkça da frene abanıyo. Zar zor geçtim önüne iki adım ilerleyip fren iki adım ilerleyip fren. Arkada kudurdu, delirdi. Kavga edip indirmek de vardı ama takım elbiseye acırım. Deliye döndü. 700m kadar bu işkenceyi çektirdim.

Dün çakma çakarla yol isteyen lüks araç sürekli sellektör yapıyordu baktım araç plaka alakasız. Yol verdim geçtim arkasına sürekli sellektör.

Ki bunun aynısını pickup bir araca da yaptım aynı yolda ( İstanbul - İzmit ). Araç solluyorum 140 la sağa yanaşmam imkansız geçmiş arkama sürekli sellektör. Taa en sağdan makasla falan geçti ilerde arkasına yanaştım yol orta karar sıkıştı. Bu arkadaşa da sellektörün kullanım alanlarıyla ilgili bir şarkı süresi kadar ders anlattım.

80le sollasam tamam, sollayıp yolu işgal etsem yine tamam ulan nasıl geçeyim sağa. Yer mi var sabret. Bir kere yaparsın anlarım hadi görmedi dersin ikinciyi yaptın. Ama sürekli yapıp da denyosferliğini niye ifşa ediyorsun...

İyi aile çocukları bitmiyor ki aklınıza böyle şeyler gelmesin. Benim bulduğum son yönte aynısıyla karşılık yöntemi.

Hocam son yazdıgınızda olay dediğiniz gibiyse haklısınız fakat altımda ticari şehirler arası 160-170 giderken aramızda 20metre kalmıs herif lap atlıyor sola öndekini sollıcam diye gelde sövme yani sollarken bi aynayada bakmak lazım arkadan kim geliyo kaçla geliyo bi gün geçiricem durmayıp yol boyunca toptan sollıcaklar tüm arabaları

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

geçmiş olsun. benim anlamadığım benzer başka bir olay var şehir içi gidiyorum 20 metrede bir mobese var hız limiti 50 yazıyor buna uyan var mı acaba, 2 km öteden sellektör yapıyorlar, 200 250km hızla sürüyorlar sanırım ( biraz abarttım ama 100kmh garanti ) bu limitlere uyan var mı merak ediyorum yoksa mobese bir hurafe mi :D hız limitine uymalımıyız? diyelim 50 ile gidiyoruz trafiği engellemiş oluyoruz çünkü trafik 100le akıyor.. ceza yermiyiz

Valla 70 km /h sınır olan yolda 79 km/h ile mobese yakaladı. Bana 140 TL ceza geldi o kamera önünden çok defa 100 km/h üzeri geçtim.

Bu polisler rastgele ekrana bakıp denk gelince mi ceza yazıyor :@

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

geçmiş olsun. benim anlamadığım benzer başka bir olay var şehir içi gidiyorum 20 metrede bir mobese var hız limiti 50 yazıyor buna uyan var mı acaba, 2 km öteden sellektör yapıyorlar, 200 250km hızla sürüyorlar sanırım ( biraz abarttım ama 100kmh garanti ) bu limitlere uyan var mı merak ediyorum yoksa mobese bir hurafe mi :D hız limitine uymalımıyız? diyelim 50 ile gidiyoruz trafiği engellemiş oluyoruz çünkü trafik 100le akıyor.. ceza yermiyiz

Valla 70 km /h sınır olan yolda 79 km/h ile mobese yakaladı. Bana 140 TL ceza geldi o kamera önünden çok defa 100 km/h üzeri geçtim.

yanlış bilmiyorsam mobese hızı ölçmüyor sadece olayları kayıt altına alıyor. hız ölçer yoksa mobesenin o şekilde bir uygulaması olmaz diye biliyorum

opel astra f ateş kırmızısı

• yalnız yaş ortalaması 13-14 olmuş onu farkettim.

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

quote:

quote:

yanlış bilmiyorsam mobese hızı ölçmüyor sadece olayları kayıt altına alıyor. hız ölçer yoksa mobesenin o şekilde bir uygulaması olmaz diye biliyorum

Yolun üzerinde komple kameralar var üstlerinde de beyaz algılayıcı kırmızı yanan değişik cisimler var sanırım radar. Bana postayla gelen ceza kağıdında "Mobese Gençlik ve Spor il Müdürlüğü önü" diye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 28 Kasım 2011; 0:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

quote:

quote:

anladım sağ ol.. biz yine de limitlere uymaya çalışalım arkadaşlar. imkan varsa zaten sağ şeride geçiyoruz, sağ doluysa arkadaki aracın sellektör yapmasının bir anlamı yok. kimsenin keyfi için kuralları çiğnemeyelim. ( acil durumlar dışında.. )

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.