Şimdi Ara

Bugün ŞEREFSİZLİK yapayım dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sefaköy yanyoldan malazgirt caddesine girdim 50yle gidiyorum öküzün teki mitsubishinin bu eski tip minibüsleri meşhur benı gordugu halde yolun ortassına atladı yan sokaktan.ıcımden dedımki tam hedefte göm şoför mahalline ölürse ölsün şerefiz.

ful kaskaom var bu işçidir maaşından kessinler.

sonra ordan cıktım E-5 merter istikameti bir tane palio arkadan sellektör yapıyor en sol şeritteyim önümdekide makas ata ata geldi temkinli takip ediyorum.neyse en sağ şeride kaydım ugrasmim diye o palio allem ettı kullem ettı yıne arkamda daralan emnıyet serıdınden sagımdan gecmeye calısıyor ılerdede bir taksi dortlulerı yakmıs duruyor.

palio ile kafa kafaya gidiyoruz. yol vermesem freni yetmeyecek emnıyet serıdındekı adamcagıa gömecek.adamın araçta audiydi sanırım olan palioya olacak.

yine gözümün önünden şerefsizlik geçti.

saat 7 civarıydı ambulansa yol verdım merter istikametinde tekrar arkasına geçtim yol verdıkten sonra. orta şeritten bir apaçi şak diye sinyali vermeyle ambulansla arama atladı.dokunsam tamponuna atacak spini vuran vurana.

neyseki palioyuda şahinide bildirdim trafiğe.Hal otogara döndüm ordan bayrampaşa kaydım. tam adaparktan dönüyorum oda ne bizim palio vurmuş aracı 34 S. 98.. plakalı.

yolu ortadan ayıran kaldıraca girmiş yanından korna çalarak geçtim anlamadı sanırım.

artık gözlerim rahat bı sekılde uyicam o mitsubishi her trafige cıkısımds bedduanı yıyeceksın

• Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

Orijinalden alıntı: m4y

Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

mesele o deılkı tırsmıyorlarda herif palioyla artistik yapıyor herhangi bir araç vursa araç domates gibi ezilecek haberi yok. ben ona şaşırıyorum bende epsiz opel var korkumdan virajlarda innaılmaz yavaslarım herif yer paspası gibi dönmeye calsıyor palioyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 26 Kasım 2011; 23:31:33 >

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Altında sağlam bir araba olacak alayını ezip geçeceksin.

mesele o deılkı tırsmıyorlarda herif palioyla artistik yapıyor herhangi bir araç vursa araç domates gibi ezilecek haberi yok. ben ona şaşırıyorum bende epsiz opel var korkumdan virajlarda innaılmaz yavaslarım herif yer paspası gibi dönmeye calsıyor palioyla

Sağlam bir kaza yapsalar, şöyle arabaya 4-5 takla atsalar, kolları bacakları kırılsa, 1-2 hafta yoğun bakımda yatsalar anlarlarda, illa başlarına gelmesini bekliyorlar.

Hepsi masumlara zarar vermeden geberip gitsin. 1 gram vicdanım sızlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 26 Kasım 2011; 23:34:34 >
  • Benzerine geçen gün denk geldim. Adam şirket aracı rio ile 180i aştı, ben en son 180le gidiyordum peşinden düşünün. Hemen 110a düştüm tabi, ben de bekledim ileride kesin bunu görürüm yola yapışmış olarak ama.. Göremedim, canları sağ olsun. Umarım kısa sürede canlarına mal olmadan anlarlar gerçeği.

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • quote:

...saat 7 civarıydı ambulansa yol verdım merter istikametinde tekrar arkasına geçtim yol verdıkten sonra...

afferim sana.
  • Yol verip falan acımayacaksın bunlara. Viraj alırken şeridini takip etmeyip beni sıkıştıranların hep önüne geçip ben de onları sıkıştırırım. Takip mesafesini koruyorken sağdan araya girmeye çalışan hanzoya inat takip mesafesi bırakmam ve mümkünse acı fren yapmasını sağlarım. Beni tehlikeye atan adamı ben hiç düşünmem.

Kendi yıldızını takip et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün şundan oldu
    6 ay önce açıldı
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen nasıl yazıyorum böylelerine...

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

...saat 7 civarıydı ambulansa yol verdım merter istikametinde tekrar arkasına geçtim yol verdıkten sonra...

afferim sana.

ne yapmamız gerekıyor? ambulans kadıköye ulaşana kadar sol şerit boşmu kalacak üstadım.adam geçti gitti tekrar şeridime geçtim??
    M-Benz C180 Fascination
    BMW 118i Joy plus
  • arasıra şeytan dürtüyor desene
    Fiat 500 L 1.3 mj rockstar

Chery kimo 1.3 lusso
  • taşları bağlamışlar köpekleri salmışlar
  • Ambulansa yol verdiğiniz sırada saatte bende o yoldaydım. Apaçinin teki aracı hatırlamıyorum HB bi arabaydı siz diyince geldi aklıma her neyse ambulansın arkasına geçecem diye önüme öyle bir kırıp şerit değiştirdiki az daha telefon şarjı satan çocuğuda eziyordu trafik dursa inecektim arabadan o derecede sinirlendim.

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Ambulansa yol verdiğiniz sırada saatte bende o yoldaydım. Apaçinin teki aracı hatırlamıyorum HB bi arabaydı siz diyince geldi aklıma her neyse ambulansın arkasına geçecem diye önüme öyle bir kırıp şerit değiştirdiki az daha telefon şarjı satan çocuğuda eziyordu trafik dursa inecektim arabadan o derecede sinirlendim.

bi gün hapisten yazıcam bu yuzden.. yasım 30
    Suzuki Grand Vitara 2011 2.0 AT

• kafayı kırmış bu herif

Orijinalden alıntı: punk89

bir adet lada samara alınır tercihen 93 model. içine 4 kişi binilir, ellerde sopalar. trafik kurallarına uyulur. uymayanlar uydurulur

AHHAHAHAHAHAHHAAHAHA tam pederin kafasındasın, 2000-3000tl ye dandik bir araç alcan, böyle şerefsizlik yapanlara arkadan geçircen derdi hep

Orijinalden alıntı: punk89

bir adet lada samara alınır tercihen 93 model. içine 4 kişi binilir, ellerde sopalar. trafik kurallarına uyulur. uymayanlar uydurulur

adam yavuz sultan selim hançeri taşıyor hocam.vallahi gözlerimle gördüm. bildiğin 1 metre vardı rahat prince of persia kılıcı gibi :D

onu çıkardı garip olan şoför mahallınden cıkardı
    laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.