Şimdi Ara

Bugün Ortaya Çıkan Meirelesin Videosunun Montaj Olduğunun İspatı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meirelesin tükürdüğünü iddaa edenlere sözüm.Şimdi beni iyi dinleyin.Sonradan çıkan bu videodahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GM6KDyN2E4M Meireles tükürdükten sonra hakemin sol gözünün ordan beyaz bir sıvı akıyor.(iddaa edilen tükürük bu ).Bu videoda bahsettiğim beyaz sıvı o kadar belli oluyor ki , hakemin yüzünü gören diğer açılarda bu tükürüğün gözükmemesi imkansız.Buraya kadar herşey tamam.

Eveeet gelelim şimdi zurnanın zırt dediği yerehttp://www.youtube.com/watch?v=ib3vjxLXTGI Maç anında Canlı Canlı yayınlanmış bu videoda ise (özellikle FULL HD 1080p video koydum , iyi görün diye ) tam 0:42 . saniyeye bakın.Meirelesin o sözde tükürük hareketinden sonra hakemin gözlerine iyi bakın(ÖZELLİKLE 1080P kalitede bakın).Değil beyaz sıvı , hakemin teri dahi, akmıyor.

Ve ben tükürdü diyen arkadaşlara soruyorum.360p kalitede çok bariz bir şekilde görülen o beyaz sıvı nasıl oluyorda 1080p kalitede görülmüyor.Bu tartışma burada bitmiştir.Meireles tükürmemiştir ve son çıkan videoda %100000 Montajdır.Aksini de kimse iddaa edemez

• P harfiyle birşey söylüyor ve P'yi bastırarak söylüyor doğal olarak tükürüyormuş gibi gözüküyor.
    o video yüzünden tükürdü diyenin aklından şüphe etmek lazım zaten.
    Direk karşıdan videosu var işlerine baksınlar tükürme falan yok.
  • Ben o ilk videodaki sıvıyı hala göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Ben o ilk videodaki sıvıyı hala göremiyorum

Hocam tam 0:08 . saniyede durdurun.Hakemin sol gözünün oradan beyaz sıvı birşey akıyor
  • jenerik müziği telegolün olunca
    herişy beklenir
    montaj vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tükürmemiş olsa da yaptığı el hareketinden dolayı buna yakın bir ceza yerdi..Objektif düşünürseniz Türkiye'nin önünde o el hareketini yapmasının ne kadar onur kırıcı bir davranış olduğunu anlarsınız..Sinirlenebilirsin, hatta türkürsen bile bu kadar onur kırıcı olmaz, bu adamın da bir ailesi, çoluğu çocuğu var..Maçı da gayet iyi yönetti, Fb'nin içsel sorunlarını hakeme yükleyerek yaptığımız tek şey, Gs'nin geriden gelip 96-2000 arasındaki uçurumu yaratmasına sebep olmak..Aziz devamlı hedef saptırıyor, Aykut'un istifası bile buydu zaten..Leş gibi futbol oynayıp hakeme kızamazsınız..Çıkarsınız aslan gibi oynarsınız, o zaman bir haksızlık varsa hakemi tartışırsınız..Ben de o kadar para alarak oynamayan futbolcuların ve antrenörlükten zerre anlamayan Aykut'un yüzüne tükürmek istiyorum, hayata küstürdüler 2 senede..Daum gitsin diye dualar ediyorduk, yeminle Daum'u özledim yahu, inanılır gibi değil..

• Ulan hadi video montaj yorum yapanlar galatasaraylı buraya kadar herşey tamam.koca hakem yüzüme tükürdü diye yalan rapormu yazacak şu uğraştığınız işlere bak.tükürmüş işte tükürmese adam raporuna yazma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe taraftarı da kafayı yedi. İstediğiniz kadar çabalayın, buraya yine belli başlı insanlar gelecek, hiç bir videoyu izlemeden, hiç bir yazdığınızı okumadan, "Yuh, kör olmuşlar koskoca tükürüğü görmüyorlar.", "Bariz tükürüyor, fanatiklik gözünüzü kör etmiş." , diyip ortalığı karıştırıp gidecek, sonra ağız içi kamera getirmek için uğraşacaksınız. Halis Özkahya'nın yüzündeki reseptörlere dahi kamera yerleştirseniz, o kameralar bir şey olmadığını kanıtlasa, buraya gelip hakemi tükürüğe boğmuş 67 maç ceza alması gerek diyecek insanlar gelecek. Uğraşmayın artık.
  • Orada beyaz görünen şey sıvı değil ışık parlaması montaj değil yani ayrıca zaten olayın önden çekilmiş görüntüsü var orada tükürmediği kafasını ileri iterek hızlıca birşey söylediği görünüyor bu yandan görüntüye yorum yapmanın anlamı dahi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Ulan hadi video montaj yorum yapanlar galatasaraylı buraya kadar herşey tamam.koca hakem yüzüme tükürdü diye yalan rapormu yazacak şu uğraştığınız işlere bak.tükürmüş işte tükürmese adam raporuna yazma.

Koca hakemlerin bile bile sabote etmek için kırmızı kartlar çıkarttığına inanılıyor da hakemin bile bile sahte rapor yazdığına mı inanılmıyor.
    Ali Aydın ve Cem Papila'nın hakemlik hayatlarını Beşiktaş ve Galatasaray bitirtmedi mi?
  • quote:

Ulan hadi video montaj yorum yapanlar galatasaraylı buraya kadar herşey tamam.koca hakem yüzüme tükürdü diye yalan rapormu yazacak şu uğraştığınız işlere bak.tükürmüş işte tükürmese adam raporuna yazma.

Komik olmaya ve sıkmaya başladınız artık. İşinize gelmeyince hakem hakem diye bi taraflarınızı yırtarsınız. Caner de küfür etti di mi ? Hadi bi git işine ya bi bitmediniz anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Koca hakemlerin bile bile sabote etmek için kırmızı kartlar çıkarttığına inanılıyor da hakemin bile bile sahte rapor yazdığına mı inanılmıyor.
    Ali Aydın ve Cem Papila'nın hakemlik hayatlarını Beşiktaş ve Galatasaray bitirtmedi mi?

Bunu söyleyen adam 1 ay önce Fırat Aydınus'u linç ediyordu bide ona bakmak lazım tabi

Ali Aydının da kim olduğunu biliyoruz Rize maçını sayesinde çevirdiniz

Beşiktaşa 2 penaltıyı çalan da Fırat Aydınus'tu zaten

Yanar dönersiniz

• quote:

quote:

ben tükürmüş olabileceğini düşünüyorum hareket o hareket eğer bastıra bastıra p harfiyle başlayan bir şey söylemediyse ki Meireleste çıkıp ben tükürmedim şunu dedim yanlış anlaşılmış demiyor ama bir taraftanda düşünüyorum bir adamın suratına tükürülse hemen silersin yani ne bileyim tükürürsün yere sende bir saat yıkarsın lavaboda ama burada hakemde birşey yapmıyor kardeşim. Sanki suratına birşey gelmemiş gibi. Pis mi bu adam bu kadar?

• adam bildiğin tükürüyor hala bir kaçar yol arama derdindesiniz o ilk videoda yaptığı hareketi tükürme olarak görmeyene kör derim yok efendim "P" harfiyle bir şey söylüyormuşmuş, abi adamın kafa ağız hareketleri = tükürme

bu arada o beyaz leke dediğin ışık yansıması sıvı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Bunu söyleyen adam 1 ay önce Fırat Aydınus'u linç ediyordu bide ona bakmak lazım tabi

Ali Aydının da kim olduğunu biliyoruz Rize maçını sayesinde çevirdiniz

Beşiktaşa 2 penaltıyı çalan da Fırat Aydınus'tu zaten

Yanar dönersiniz

Aynı şeyleri konuşuyoruz.
    Ben de onu söylüyorum işte
    Ali Aydın şerefsizlik yaparak Galatasaray'ı yaktı diye hakemliği bıraktırttınız adama.
    Demekki neymiş hakemler bilinçli olarak haysiyetsizce şeyler yapabiliyormuş dedim ben de.
    Halis Özkahya'nın şerefsizlik yapmadığı ne malum dedim

Fırat Aydınus'a linç az bile yapılmış.
    Caner'i küfretti diye atıp daha ilk yarıda bizi 10 kişi bırakıp puan kaybımıza yol açmadı mı?Sonra Caneri küfrettiği ispatlanmadı mı?
    Temiz olduğu anlaşılmasına rağmen yine de ceza almadı mı?

Bak yaşın kaç bilmiyorum ama tanımadığın insanlarla konuşurken üslubuna dikkat etmelisin.
    Kimseye "yanar-döner" demek dansözlükle itham etmek senin haddin değil benim de değil.
    Bak ben sana yakıştırma yapmıyorum.
    Tartışırken fikrini sunarken sözlerine dikkat edeceksin

• tükürdü diyelim mesela biri bana tükürse direk yüzümü silerdim bu herkes için geçerlidir tükürük olayı şöyle olur ha konuşurken adamın yüzüne gelir ağzındaki sıvı o zaman tükürmüş olursun belkide olay böyle oldu izlemedim videoları durduk yere adam niye tükürsün o adam salakmı böyle bi maçta veya isterse güngören belediye olsun gene yapmaz adam
  • ula yemişim sol gözünün altında beliren beyaz parıltıyı. neyin kafasındasınız siz. adam göz göre göre tükürüyor işte. ilk videoyu izleyip de tükürmüyor diyen adam varsa en yakın hastanenin psikiyatri veya nöroloji bölümüne gitsin tavsiyemdir.
  • Ben de artık tükürdüğüne inanıyorum maalesef, belki balgam atmadı, belki tükürmek bile istemedi fakat hararetle ve hışımla içinde b veya p geçen bir kelimeyi söylerken bile tükürük gelmiş olabilir ki o hareketinden ve hakemin tepkisinden ben onu anlıyorum, hala gelip tükürmedi demek çok zorlama olucak bence
  • meireless tükürmedi. simdi dagilabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ağzından fransızca olan putain kelimesi çıkıyor. Putaaa diye söyler fransızlar genelde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.