Şimdi Ara

Bugün okulda kızlar bana baktı sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kantinde her zamanki gibi tek başına oturuyordum. İleride ise başka masada arkadaş grubu ile beraber bir kız oturuyordu. İstemsizce bir-iki kez kızla göz göze geldim ve sonrasında aniden oradaki kızların hepsi bana doğru baktı. Sonra ben hemen gözümü çevirdim ve çaktırmamak için telefonla uğraşıyormuş gibi yaptım. Ardından ayağa kalktım ve telefona baka baka hızlıca oradan uzaklaştım. Acaip stres yaşadım o an. Hala kötü hissediyorum.

• Suphelenmislerdir niye bu bakiyor diye, simdi artik her gorduklerinde bakarlar, sonra.da okula sikayet ederler, keske bakmasaydin iyiydi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Suphelenmislerdir niye bu bakiyor diye, simdi artik her gorduklerinde bakarlar, sonra.da okula sikayet ederler, keske bakmasaydin iyiydi!
    Hocam yapma zaten kafam bozuk her şeyi takıyorum, okul bana kabus zaten asosyallikten dolayi simdi 2x kabus olacak :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim biraz sakin ol ve bredd pitt olmadigini aklina getir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

kardesim biraz sakin ol ve bredd pitt olmadigini aklina getir.
    Onu biliyorum rezil oldum diye endiseliyim zaten havali oldum diye degil

• muhtemelen o kiz,,,arkadaafina dedi şu yakisikli beni kesiyor dedi.oarda hemen sana bakti

• quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

muhtemelen o kiz,,,arkadaafina dedi şu yakisikli beni kesiyor dedi.oarda hemen sana bakti
    Hayatimda oyle bir sey yasayacagim aklima bile gelmez imkani yok, kesin bu salak bize bakiyo lan tipe bak demislerdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen evde çavuşu tokatlamaya devam et böyle bir konu açıyorsa senden birşey olmaz

• Sakin ol la yemezler korkma birde kendini kızlara karşı ezikleme ezik gösterme çekingen tiplerden hoşlanmazlar fazla ego lü da olma kendine biraz özgüvenin olsun oturuşun kalkışın adam akıllı olsun kasma fazla ama çok rahatta olma ortasını tuttur sen normal sen ol dişi görünce elin ayağına dolaşmasın kendine bak biraz dişlerini fırçala saçını yap temiz ve düzgün giyin parfüm sıkmayı ihmal etme ama fazla sıkma deodorant kullan mutlaka koltuk altı bölgesi erkeklerde aşırı hormon salgılıyor bu iyi bir ımaj bırakır onlar üstünde biraz kültür biraz da tatlı dil kastın mi senden değerlisi yok

• Bende koridorda kantinde çok kızla bakışıyorum ee? Sonuç?? Hiç. Hiç birşey yapamıyorum. Yapamadiktan sonra pek bir anlamı yok yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okulda öğrenci misin?

• Ayrıca yükleyebilirsen kendi fotoğrafını yükle sana bi kişilik analizi yapalım ne kadar içine kapalı yada sosyal türünden

• quote:

Suphelenmislerdir niye bu bakiyor diye, simdi artik her gorduklerinde bakarlar, sonra.da okula sikayet ederler, keske bakmasaydin iyiydi!
    Aynen muhtemelen kızlaron aylesi falan okula gelip çocuğu biraz tartaklayıp sonrada dava ederler cinsel tacizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Xe2Fe5

Ayrıca yükleyebilirsen kendi fotoğrafını yükle sana bi kişilik analizi yapalım ne kadar içine kapalı yada sosyal türünden
    Yuklemek isterdim ama cok cekingenim bu foruma foto yukleyecek cesaretim pek yok henuz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Xe2Fe5

Okulda öğrenci misin?
    Ogrenciyim uni hazirlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Aynen muhtemelen kızlaron aylesi falan okula gelip çocuğu biraz tartaklayıp sonrada dava ederler cinsel tacizden

Alıntıları Göster
    Dayısı çıkar, emmisi çıkar, mahallenin abisi çıkar, o çıkar bu çıkar, vay sen bizim kızı kesiyormuşun deseler, abovvvv büyük cesaret, hele bu karışık zamanda, kızla bakışmak!

• quote:

Dayısı çıkar, emmisi çıkar, mahallenin abisi çıkar, o çıkar bu çıkar, vay sen bizim kızı kesiyormuşun deseler, abovvvv büyük cesaret, hele bu karışık zamanda, kızla bakışmak!

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Ogrenciyim uni hazirlik

Alıntıları Göster
    neden tek takılıyon diğerler hazırlıktakilerin yanına gitsene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.