Sanırım buff almış eskisinden katkat daha güçlü önyargıyla yaklaşıp oynamayanlara tavsiye ediyorum orta gittim ben çok güzel kastım.Rune olarak sadece armor penetration kullandım.Ancak farmı ortada çok rahat yapıyorsunuz ve çok kolay kill alınıyor.Denemiyenler denesin.
Sanırım buff almış eskisinden katkat daha güçlü önyargıyla yaklaşıp oynamayanlara tavsiye ediyorum orta gittim ben çok güzel kastım.Rune olarak sadece armor penetration kullandım.Ancak farmı ortada çok rahat yapıyorsunuz ve çok kolay kill alınıyor.Denemiyenler denesin.
Bende bir arkadaşımla bir süredir bunu konuşuyorum. AP runelerim var sadece. Ona rağmen ortada gayet güzel kasıyorum MF ile. Arkadaşım hala dandik olduğunu diretmeye devam ediyor. Umarım bu yazını görür ve yalnız olmadığımı anlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Fengshyia
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
Bende bir arkadaşımla bir süredir bunu konuşuyorum. AP runelerim var sadece. Ona rağmen ortada gayet güzel kasıyorum MF ile. Arkadaşım hala dandik olduğunu diretmeye devam ediyor. Umarım bu yazını görür ve yalnız olmadığımı anlar :)
Mf'nin diğer ap carry'ler eksikliği bence herhangi bir kaçış mekanizmasının bulunmaması ondan dolayı çok tercih edilmiyor.Ama bu demek olmuyor ki MF kötüdür.Ben gayet severim :)
quote:
quote:
Mid olmasada bot gidir yanına taric alırsan akarsın. 1 levelde E, 2 de Q ve 3 ten sonra w abanıyorum. Neden peki? Mf harrassını oto ataklarla yapıyor en çok. Vurdukçada stacklendiği için süper oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
gelen buff'ı açıklarmısın?
*2-3 patch önce ultisi hem addan hem apdan scale almaya başladı. ( buff denemez nasıl olsa hiçbir ap itemi alınmıyordu mfye ) *Geçen patchte de ultisi ad ratiosu 0.40tan 0.45'e yükseldi ( buff denir mi buna bilmem )
Bu ad caryy lerde crit runemi yoksa AD ve armor pen runesi ilemi oyuna başlamak daha mantıklı sizce ?
Buff tek ultiye gelmedi mi?Ayrıca eskiden beri mf çok iyiydi zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: SercanOzbks
Bu ad caryy lerde crit runemi yoksa AD ve armor pen runesi ilemi oyuna başlamak daha mantıklı sizce ?
AD ve armor pen tabiki.
quote:
8 ad ve 15 armor pen çok çok iyi early game sağlar , çok rahat üstünlük sağlarsın ve cs kasmakta hiç zorlanmazsın.Glyphleri mr sealları armor tercih ediyorum ben , ama sen attack speed falanda alabilirsin onlara.
quote:
Orijinalden alıntı: CoI3aR
quote:
quote:
Mf'nin diğer ap carry'ler eksikliği bence herhangi bir kaçış mekanizmasının bulunmaması ondan dolayı çok tercih edilmiyor.Ama bu demek olmuyor ki MF kötüdür.Ben gayet severim :)
AP derken
MF hep sağlamdı yanlış anlama ama sen oynamayı öğrenmiş olmayasın?
bende bugün karşılaştığım2 mf'de çok iyiydi . baya bi buff gelmiş
@Dersah. Laf sokma çabaları başlamış yine.
ap as oynayan bi mf geldi 2 gün önce karsı takımdaydı. Alt koridoru kazandırdı bayada saglam vuruyordu ap ile
Menzili cok dusuk. Bi Vayne degil yani.
quote:
@Dersah. Laf sokma çabaları başlamış yine.
Saçmalamaya lüzum yok sen kimsin ki ben sana laf sokiym seni nerden tanırım ki ben nerden gelsin bu samimiyet. Mesajım gayet açık. Miss Fortune buff falan almadı. Değişen bişey varsa o da senin oynayışındır.
ne kadar buff gelsede hic bir etki olmadı ap buffu geldi 3 pacht önce....benim icin hala en etkisiz carrydir miss f... ama eskiden main herom idi kendisi:D severim ama artık oynayacağımı düsünmüyorum heralde abartmısım oynamayı mide bulantısı yapıyor gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
8 ad ve 15 armor pen çok çok iyi early game sağlar , çok rahat üstünlük sağlarsın ve cs kasmakta hiç zorlanmazsın.Glyphleri mr sealları armor tercih ediyorum ben , ama sen attack speed falanda alabilirsin onlara.
Aynen dediğin gibi bir rune page i kullanıyorum 1 senedir ad carryler için eray. Gayet etkili kesinlikle bu tarz birşey yapın. Neredeyse true damage vuruyorsunuz early game. Ezrealde çok iyi gidiyor.
Ayrıca mf ye hiçbir buff almadı ultisi hariç. O da pek bişey değil zaten. Mf ile baya rahat minion kesersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme