Şimdi Ara

Bugün kahve dünyasında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşımdaki boş koltuğa bakıp bir yandan kahvemi içip çikolatamı yerken ağladım beyler ciddiyim
    sebebi asosyallik veya yalnızlık değil ya da kendimi kandırıyorum
    bana nasılsın dediğinde iyiyim dedikten sonra iyi değilsin biliyorum diyen birisi yok diye yalnız olduğumu söyleyebilceğim kimse yok diye ağlıyorum beyler

• Beni her gün birileri cağrıyor yanlarına, her gün birileri arayıp soruyor ben gitmiyor çünkü yalnızlık çok güzel, yalnızlık gibisi var mı kafan dinç, aldatılma,arkadan iş çevirmeler, yalanlar, boş işlerden uzak duruyorsun ne güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Beni her gün birileri cağrıyor yanlarına, her gün birileri arayıp soruyor ben gitmiyor çünkü yalnızlık çok güzel, yalnızlık gibisi var mı kafan dinç, aldatılma,arkadan iş çevirmeler, yalanlar, boş işlerden uzak duruyorsun ne güzel .

bende böyle diyorum da bir yere kadar be dostum
  • sende çaba yokki.biraz girişken ol etkinliklere katıl.

böyle oturupta ben asosyalim kimsem yok deme
  • gece gece ayrı bi hassas oluyorum umarım her şey yoluna girer
  • İstediğin olsaydı, seni farklı zamanda farklı bir yerde daha çok ağlatacaktı emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

quote:

Beni her gün birileri cağrıyor yanlarına, her gün birileri arayıp soruyor ben gitmiyor çünkü yalnızlık çok güzel, yalnızlık gibisi var mı kafan dinç, aldatılma,arkadan iş çevirmeler, yalanlar, boş işlerden uzak duruyorsun ne güzel .

bende böyle diyorum da bir yere kadar be dostum

Arada bende kendimi kötü hissediyorum ama ne biliyim sanki herkes hayatı yaşayarak öğrenirken bizim gibiler hayatı izleyerek öğreniyor, bazı kötülükleri tadmadan görebiliyor olgunlaşabiliyoruz, bilmiyorum belkide yanılıyorum istedikten sonra çevre çok ama düzgün insan kalmadı artık, yalnızlık daha güzel daha samimi. Her gün sahte gülücükler saçıp kafanı yastığa koyduğunda yada kendinle baş başa kadlığında ağlamaktanda tek başıma arada sırada ağlarım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

İstediğin olsaydı, seni farklı zamanda farklı bir yerde daha çok ağlatacaktı emin ol.

hocam konuyu biliyormuş gibi cevabı verdin şaşırdım
    istediğim olmadı ama böyle ağlamasaydımda öyle ağlatsaydı en azından yaşadım gördüm derdim :)
  • farklı ortamlarda bulunup girişken olmayı öğrenmelisin. İnanki kimse senden farklı değil. Mutlu olmak için rahat olmaya al!smalısın. Kendini sevmelisin. Güvenmelisin. Yoksa gercekten dunya berbat. ama Arada yalnız kalmak cok iyidir.
  • yalnızlık iyidir iyidir..
  • 1,tane adam gibi dost edinin yeter ama dost edinmekte oyle canin sikildiginda gidilmek cok uzun zaman isteyen islerdir ama zamanla araniza sizin gibi biriside girebilir bak ondan sonra ne guzel bir hayat
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky.[TR]-

sende çaba yokki.biraz girişken ol etkinliklere katıl.

böyle oturupta ben asosyalim kimsem yok deme

sorun çevre yapabilme veya başka girişkenlik veya etkinliklere katılma değil

insanlar insanlar insanlar
  • quote:

Ben katılıyor buna.
  • yalnız olmak iyidir bazen...

bu arada gerçekten ağladıysan ben kötü oldum ya şimdi

yazık dedim inş. istediğin gibi bi hayatın olur

üzüldüm yeminle
  • Nerde oturuyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahve dünyasına gidersen içten yalnız, melankolik, dıştan cool gözükürsün. sana tavsiyem niyazi abinin kahvesine git. selamün aleyküm de dal içeri, 1 çay ver usta delikanlı işi olsun de, al eline gazeteyi, haberi okurken, lan bıkmadılar zamdan diye yap girişini. dikkat et tabi kendini kaptırıp fotomaçı eline alıpta zamdan bahsetme. ya da oyun oynanan bi masaya yanaş. uzaktan kağıtlara bak sırayla. o bunu atarsa şu olur, o bunu atarsa bu olur diye içinden tahmin yürütür gibi bi cacıktan anlar gibi takıl. masayaki çay boşlarına bak. uzun süre çay gelmediyse acele et. yoksa ağırdan ağırdan masaya yanaş. beeş çayı kapmaya bak. devamı gelir. hem ucuz hem samimi. çaylar biraz karbonatlı ama idare edecen artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

İstediğin olsaydı, seni farklı zamanda farklı bir yerde daha çok ağlatacaktı emin ol.

hocam konuyu biliyormuş gibi cevabı verdin şaşırdım
    istediğim olmadı ama böyle ağlamasaydımda öyle ağlatsaydı en azından yaşadım gördüm derdim :)

İstediklerinin olması senin elinde. Hayatına girecek insanları bulabilmen için, o insanların olduğu yerlerde olup onlarla takılmalısın. Özellikle bir çaba harcamana gerek yok. Ortam olduktan sonra her şeyi akışına bırakmak yeterli.
  • quote:

karşımdaki boş koltuğa bakıp bir yandan kahvemi içip çikolatamı yerken ağladım beyler ciddiyim
    sebebi asosyallik veya yalnızlık değil ya da kendimi kandırıyorum
    bana nasılsın dediğinde iyiyim dedikten sonra iyi değilsin biliyorum diyen birisi yok diye yalnız olduğumu söyleyebilceğim kimse yok diye ağlıyorum beyler

http://resim.donanimhaber.com/m_59291222/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59291222

en azından dolaylıda olsa yalnız degılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PaFuS

Nerde oturuyosun ?

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

yalnız olmak iyidir bazen...

bu arada gerçekten ağladıysan ben kötü oldum ya şimdi

yazık dedim inş. istediğin gibi bi hayatın olur

üzüldüm yeminle

Balıkesir merkez deyim
    ---
    teşekkürler hocam biryerlerde sizin gibi insanların bir parça olsada duygulara ortak olup üzüldüğünü bildiğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurofıghter -- 3 Nisan 2012; 1:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

kahve dünyasına gidersen içten yalnız, melankolik, dıştan cool gözükürsün. sana tavsiyem niyazi abinin kahvesine git. selamün aleyküm de dal içeri, 1 çay ver usta delikanlı işi olsun de, al eline gazeteyi, haberi okurken, lan bıkmadılar zamdan diye yap girişini. dikkat et tabi kendini kaptırıp fotomaçı eline alıpta zamdan bahsetme. ya da oyun oynanan bi masaya yanaş. uzaktan kağıtlara bak sırayla. o bunu atarsa şu olur, o bunu atarsa bu olur diye içinden tahmin yürütür gibi bi cacıktan anlar gibi takıl. masayaki çay boşlarına bak. uzun süre çay gelmediyse acele et. yoksa ağırdan ağırdan masaya yanaş. beeş çayı kapmaya bak. devamı gelir. hem ucuz hem samimi. çaylar biraz karbonatlı ama idare edecen artık.

+1

böyle bir asosyal arkadaşım vardı bir kahvede işe başladı yemin ediyorum çocuk benden konuşkan oldu on numara ortamı var kahvehanenin bazen ben bile sabahtan gidip akşama kadar takılıyorum gırgır şamata çok güzel oluyo ama kendini kaptırıp hergün gitmemelisin buarada durumuna gerçekten üzüldüm inş en kısa zamanda güzel bir ortamın olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.