Bildirim
Bugün irana gidilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Git orada Amerika bayrağı aç Tahran'da merkezi bir yerde sonra izle çümbüşü hayatınız boyunca unutamıyacağınız bir anınız olur diye tahmin ediyorum. -
ciddi bir şey soruyorum bir kere dalgaya vurmasanız konuyu -
normalde savaş tak diye açılmaz. güçsüz ıraka bile amerika girmek için ne kadar oyalandı. -
Hayatta risk almadan başarı nerede görülmüş git risk al ve olacakları gör.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis'in selamını götür kimse dokunamaz sana. mevlana gibi döne döne gez tahranı sonra dombra açarak dönüş yap hiçbir sıkıntı olmaz Uçaktaykende füzelere karşı Sübhaneke okuyarak savunma sağlayabilirsin güle güle
Adamlar cenaze yürüyüşünde birbirini ezip 30 kişiyi öldürüyor, şu sıralar tehlikeli. Erteleme şansın varsa ertele, bende tatile gitmeyi düşünüyordum İrana. Ama uzun bir süre uğramam galiba. İnsan canı ucuz oralarda, dikkat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 8 Ocak 2020; 11:18:58 > -
bişey olmaz. -
Tahran. -
Uçuşlar askıya alınmıştı thy ve pegasus ta yanlış haber mi acaba.
Hocam Iranda normal hayat devam ediyor gidebilirsin. Bati medyasinin galeyanina gelmeyin. Ulke icinde bir catisma vs yok. Zaten Iran sinirlari icersinde bir atis vs yapmaya cesaret edemez kimse. Irak vs tehlikeli su an. -
Dikkat edin Iran yine ABD yi bombaliyom diye Sivil Yolcu ucagini vurmasin -
Make america great again sweatshirt ü ve şapkası giy git -
Bir şey olacağını sanmıyorum medyada gösterilenden daha sakin oluyor bütün ülkeler.
Ama yine de başkentten çok ayrılma
haarp ile iran üzerindeki yolcu uçakları düşürülüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X