Şimdi Ara

Ucuz Bir Şekilde Romaya Nasıl Gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temmuz ortası romaya gideceğim fakat uçak biletleri 1200 lira civarına denk geliyor. Easyjetle 60€ gibi bir ücretle basel'e gitsem ordan romaya ucuz bir şekilde nasıl gidebilirim ya da gidebilir miyim? ya da başka bir öneriniz var mıdır ucuz uçak buleti bulabileceğim yer gibi?

• bölümüne açsaydın cevap gelirdi
  • Otostop denesen
  • Gemi yada arabayla gidebilirsin .
  • Tren denesen?
  • 1200 lira nedir kardeşim ? daha dün geldim bükreşten gidiş dönüş bileti 240 lira.

pegasustan al git gel.
  • quote:

Michael Wigge, Berlin'deki evinden tek kuruşu olmadan ayrıldıktan sonra otostop çekerek, değiş tokuşla ve çalışarak, Antarktika'ya kadar 40 bin 230 kilometrelik yol aldı. Wigge, seyahati sırasında gemi, uçak, araba kullandı, bazen de yürüdü.

Kaynak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluexpress firmasına bir bak. Olay Türkiye'den çıkmakta. Türkiye'den çıktıktan sonra inanılmaz uygun uçak biletleri var. 20-30 liraya 2-3 saatlik uçak yolculukları yaptım. Maalesef THY koydurduğu özel vergilerle ucuz havayolu şirketlerinin Türkiye'ye girişini engelliyor. Pegasus gibi THY'ye göre daha ucuzfirmalarla Almanya'ya gidip ordan aktarma yapabilirsin. Veya Selanik'e kadar otobüsle gidip (Metro Turizm 100 Lira 7saat civarı sürüyor) Selanik'ten Ryanair'le 16 Euro'ya Roma'ya uçakla gidebilirsin. Şimdi baktım Temmuz boyunca Selanik Roma uçuşları 16 Euro ile 30 euro arasında değişiyor. Büyük valiz hariç herşey dahil fiyat. El bagajı dışında büyük valiz taşırsan kilosuna göre 20-30 euro daha verirsin.
  • Şimdi bu Türkiyeden çıkış olayı malesef öyle. Aşırı bi vergi var çıkışta. Selaniğe hızlı bi ulaşım yolu olsa, ordan 20-25 euroya her yere gidiyosun

Easyjet ile basel'e gitsen orası sanırım İsviçre'de. Roma'ya kadar çok para harcama ihtimalin var, tren avrupada pahalı bi olay. Paristen Brüksele geçecektim 140 sterlin istediler, son dakika bileti buldum 40 euroya gittim neyse ki. Bazen düşüyor ucuz.

Yani biletleri önceden alıp belki ucuzluk sağlanabilir. Olmadı yunanistan'a otobüsle gidip aktarma yap.
  • Ucuz bir şekilde komaya nasıl girilir diye okudum.
  • Yürü.
  • Pegasus ile tek yön , İstanbul Sabiha Gökçen - Roma Fiumicino 369 TL.

Gidiş-dönüşle 700 ü buluyor.

15 Temmuz diye düşündüm.

NOT : Bak mesela 14 Temmuzda bilet fiyatı 510 TL, 15 Temmuzda ise 370 TL. Tur vb. tarzı bir şirketle beraber gitmiyorsan ucuz gününü bul öyle git derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şimdi bu Türkiyeden çıkış olayı malesef öyle. Aşırı bi vergi var çıkışta. Selaniğe hızlı bi ulaşım yolu olsa, ordan 20-25 euroya her yere gidiyosun

Easyjet ile basel'e gitsen orası sanırım İsviçre'de. Roma'ya kadar çok para harcama ihtimalin var, tren avrupada pahalı bi olay. Paristen Brüksele geçecektim 140 sterlin istediler, son dakika bileti buldum 40 euroya gittim neyse ki. Bazen düşüyor ucuz.

Yani biletleri önceden alıp belki ucuzluk sağlanabilir. Olmadı yunanistan'a otobüsle gidip aktarma yap.

Saydigin yerlere bak olmadi cin ve japonya uzerinden romanyaya gecsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şimdi bu Türkiyeden çıkış olayı malesef öyle. Aşırı bi vergi var çıkışta. Selaniğe hızlı bi ulaşım yolu olsa, ordan 20-25 euroya her yere gidiyosun

Saydigin yerlere bak olmadi cin ve japonya uzerinden romanyaya gecsin?

Romanya demiyor ki adam Roma diyor. Roma İtalya'da, dolayısıyla önce yunanistan'a geçip şu tarifeyle uçabilir:

Firma: Ryanair

Depart
    Thessaloniki 13:40
    Arrive
    Rome (Ciampino) 14:35
    1 x Adult 4.74 EUR

Fare: 4.74 EUR
    Web Check in: 6.00 EUR
    ETS Levy: 0.25 EUR
    Total Price: 10.99 EUR

Fri 08 Jun 12
    Flight FR7069 13:40 Depart
    14:35 Arrive

• Citizen k. bkma sabah sabah romanya diye okumusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende roma-floransa-venedik'e gidiyorum.pegasusla.3 kişi ailecek.bizim bavula atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Yürü.

Bunu yazmak için girdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.