Bildirim
Bugün iOs 5'e kavuşuruz inşallah.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
amen kardeşim -
onun için jb li cihazı restore yaptım açamıorum şimdi :D -
inşallah versiyon yükseltmek için bekliyorum -
Bence hemen yayinlanicak nedenmi cünki ip5 ler çatır çatır üretiliyo şuan ve malumunuz ios5 yüklüler neticede ayin 15 ine yetişmeleri lazım ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: barbelo
Bence hemen yayinlanicak nedenmi cünki ip5 ler çatır çatır üretiliyo şuan ve malumunuz ios5 yüklüler neticede ayin 15 ine yetişmeleri lazım ;)
İnsallah çikar fakat daha fazla merak uyandirmasi ve sürümün eskimemesi adina tanitilan cihazlarin piyasaya cikis tarihleri beklenebilir, aklima gelen bu düsünce gercek olmaz insallah.
yarin icin en merak ettigim konu bu cunku yeni nesil cihaza hemen sahip olamicaz ama ios5 cikarsa hemen sahip oluruz,
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
quote:
Orijinalden alıntı: barbelo
İnsallah çikar fakat daha fazla merak uyandirmasi ve sürümün eskimemesi adina tanitilan cihazlarin piyasaya cikis tarihleri beklenebilir, aklima gelen bu düsünce gercek olmaz insallah.
yarin icin en merak ettigim konu bu cunku yeni nesil cihaza hemen sahip olamicaz ama ios5 cikarsa hemen sahip oluruz,
Bugün hepberaber görücez :)
-
apple bugune kadar hic bekletmedi,
lasmandan sonra 10-15 gun icinde cihazi cikardilar,
bunda da aynisi olur. -
Bir ciksa saat 20.00 sabirsizlikla bekliyorum -
İnşallah hemen indirebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: messo587
http://bit.ly/AnketListesi
burasi yeri degil kardesim. -
stabil ios5 benim iphone 5 ten ziyade istahimi kabartan sey. insallah cikar -
2012 ilk çeyregi varım iddasına yiyorsa sizde girin iddaya holly shit love you benjamin franklin $$$$$ -
Bugün GM gelir -
jailbreak bekleyeceğim ben
ki beklemesemde ios5'in şu ana kadar açıklanan özellikleri arasında beni cezbeden birşey yok -
tanıtımın ardından GM sürümü yayınlanır %99 ihtimalle
Ios 5 i buyuk ihtimalle yeni nesil cihazlarin satisa ciktigi gun yayinlarlar. Erken yayinlamak stratejik bir hata olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: redbull35
tanıtımın ardından GM sürümü yayınlanır %99 ihtimalle
aynen bence bugun GM yayınlanır. çünkü daha hala GM yayınlanmadı. ios5 ise iphone 5 ile birlikte çıkıcaktır.. -
Yanlış hatırlamıyorsam iOS 4 de GM ile final aynı sürüm olmuştu
Ozaman udid vardı ilgilenmemişdim de udid gerektiriyor mü GM ler ? -
ios5 ile gelen özellikler neler ki ?
Benzer içerikler
- dopamine jailbreak
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- telefonla konuşurken neden kendi sesimi duyuyorum
- telefoncuya telefon satmak
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- iphone şebeke sorunu
- en iyi tablet
- e sim nedir
- en çok satan telefonlar
- tek kameralı iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X