Şimdi Ara

bugün hayatımın kariyer noktası olacak acill yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilerlemek istediğim 2 yol var ilk önce bu yollardan bahsetmek istiyorum;
    1.yol: Suan lise mezunuyum 2014 ocak ayı gibi askere gidecem ve askerlikten sonra iş hayatına atılacam not: Anadolu teknik lise mezunuyum bilgisayar programcılığı bölümünden teknosa,vatan bilgisiyar,yada media mark gibi yerlerden iş hayatına başlamak ve böyle bir yerlerde kariyere devam etmek.

2.yol: ygs-lys sınavlarına başvuru yaparak 2 yıllık bilgisayar programcılıgı üstüne okumak ek olarak bu 2. yolda gidersem tam tamına 1 sene boş vaktim olacak 2 yıllıga gideneş kadar ve bu 1 senelik boş zaman diliminde php'ye sıfırdan başlayarak 1 sene boyunca sıkı çalışma devam ettirmek ve bunun yanında google adsense geliri ile şimdiden ek iş sistemini kurmayı planlıyorum bu yoldan devam edersem kesinlik le bilgisayar üstüne iş bulmak istiyorum.

Kafamda planladığım 2 tane yol var bu yollardan bir tanesi bnm iş hayatımı belirleyecek.Yaşım 21 bu arada kesinlikle bilgisiyar üstüne iş yapmak istediğimi belirteyim tecrübesi olanlar acill bana yardım ederse sevinirim...

• Lise mezununa iş kalmadı artık , hangi meslek olursa olsun üniversite olsun.
  • Vatana falan girmede, dandik urunu pazarlamaya calişitken bulursun kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Lise mezununa iş kalmadı artık , hangi meslek olursa olsun üniversite olsun.

kesinlik le 2.yolmu olsun diyosun kardeş
  • Tartismasiz 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes 2.yol gidiyor o zman 2.yoldan yoluma devam ediim
  • Kesinlikle 2. Yol hatta iki yıllık üni bile yetersiz kalacak bir zamandan sonra üniversite okumazsan o dediğin yerlerde ne istediğin maaşı alabilirsin ne de istediğin alanda çalışabilirsin ben de 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum şuanda mühendislik için dgs ye çalışıyorum.
    Daha bilgilerin tazeyken katla bilgilerini sürekli öğren kendi kendine projeler yap siteler yap sat hatta ama kesinlikle DİPLOMA ŞART!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.