Şimdi Ara

Bugün Göz Doktoruna Gittim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol gözümün çok az üst kısmında acayip bir ağrı var bi gelip bi gidiyor ben gözümde diye gittim doktor gözde hiçbirşey yok dedi neyse mesele bu değil bu sırada bana harfleri gösterdi uzagı tam goremıyorum sol göz 1 sağ 1.5 benim için hiçbir sorun yok şuan ama şimdi üni falan baslıcam bir sorun olurmu gözlük yada lens kesinlikle taktırmam yaş 20 oldu sayılır lazer tedavisi düşüyom 1.5 için evdekilerde doktorda yapmaz diyorlar yada benim için şuan bir sorun yok şuan gayet güzel görüyom ama uzakda zorlanıyom biraz yakın çok net görüyom napacam :( ?

• Bence gözlük kullanmalısın 20 yaşında 1.5 numara için doktorların lazer tedavisi yapacağını zannetmiyorum.
  • Ya gözlük istemiyorum şimdi saten bu ağrı sinüzit galiba bu olmasaydı saten doktora gıtmıcekdım yanı gozumden bı sıkayetım yok ama sımdı ders. unide olcak bakalım napacaz son ihtimal lazer tedavisi ama sol 1 sağ 1.5 büyük deilki ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [iddaa]John Rambo -- 4 Eylül 2008; 23:54:48 >
  • Eğer gözlük kullanmazsan şimdi 1.5 olan gözlük numarası ileride daha da artacaktır.
  • ne yani herkes gözlüklerden kurtuluyor artık ben şimdi gitcem 1 1.5 için gözlük takacam ölemi beyler bana gözlük tak demeyin bir çözüm söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth

Eğer gözlük kullanmazsan şimdi 1.5 olan gözlük numarası ileride daha da artacaktır.

Alakası yok,
    Göz numarasının artacağı varsa artar zaten, gözlük kullanmamak göz numarasını arttırmaz.
    Kullanmakta numaranın artmayacağı anlamına gelmez.

@Rambo,
    1,5 numara hiçbirşey, bunun için operasyona girmek istiyorsan elbet bi ton tetkiklerden geçireceklerdir seni ama yaşın genç oldugu için bi kaç sene daha bekleyelim diyebilirler.
    Bugün askeri hastenedeydim göz muaynesi için, 19 yaşında biri geldi, gözü 8 numara miyop, ben ordan ayırılırken çocuğa çürük raporu çıkarıyorlardı.
    Sen numarana şükret, bi dönem gözlük kullanırsın, sonra lazer tedavisi denersin, ama bu operasyonuda herkese yapmıyorlar..
    Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 5 Eylül 2008; 17:56:28 >

• LSG saol cvbın için saten 1.5 benim için şuanda bir sorun değil iyi görebiliyorum çok uzaklaşırsam tabiki net göremem ama okadar uzakdan okumanında bana bir faydası olmucak

şu yazındada sana katılıyorum tamamen.Gözlük kullanmassan göz numarası büyümez bencede tamamen doğal bana kalırsa saten bir sorun olmadıgı için şimdi böyle devam etcem ilerde birşey cıkarsa ozaman lazer denerim şimdilik erken 1.5 değmez bence doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [iddaa]John Rambo -- 5 Eylül 2008; 17:28:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla yas 16 0.50 astitmat(nası yazılır bilmioyorum) miyop olmusum gözüm acayip ağrıyo takmassan yükselir dedi takıyorum kuzenim 0.75 baslamıs şimdi 3.5takmalısın
  • benim 2006 yılında sağ gözüm 1.25ti sol 0.50 flndı tabi ben naptım gözlük takmam bu yaştan sonra! dedim ihmal ettim 2007 sonunda 1.25 olan göz olmuş 2.75 sol gözüm de sağ kadar olmuş o yuzden ihmal etme derim hiç..şimdi gözlük takıyorum(günün büyük bi kısmında) ve gayet memnunum.lens takma fikrinden de uzaklaştım nedense

• Gözlük kullan derim. 4-5 yıldır kullanıyorum. Şu an gözlerim 2.5 numara.
  • ben 6 yasimdan 24 yasima kadar gözlük kullndim sag gözüm 3 sok gözüm 1.75 numara idi ve bu sürec 18 yil sürdü ne eksildi nede artin derken exzaimer lazer teknolojisi ile karsilastim ve 2004 yilinda 800 dolara ankarada lazik operasyonu oldum suan 4 yil oldu memnunum gözlügü attim ancak hala bi sorunum var gece arac kullanireken cok zorlaniyorum karsidan gelen araclarin isiklari gözlerimi cok aliyor hele bide yagmur yagiyorsa cok zorlaniyorum tekrar doktora görünecem bakalim yeni bi teknik cikti ise tedavisine bakicam onun disinda sorun yok
  • 9 yaşında sağ 0.50 sol 0 dı.her sene arttı.yaş 19. sağ -2.50 sol -1.50 bu numaralar hiç azalmıcakmı yaa
  • herkesin sol gözde bişey var.benimde ayno şekil 1.5.gözlük verdi kullanmıcam galiba
  • Dostum bro rambo diyorsun ki 1.50 a 1 demişsin unviersiteye baslıycam demişsin herhangi bir problemım yok demişsin.
    Benim sag ve solda 1 e 1 miyop var gözülügümü cıkartıyım tahtadaki yazılanlardan hiçbirşey anlayamıyorum.Hemde en onun bır arkasında oturmama ragmen.Bence ihmal etmemelisin.
  • şuanda okuyorum saten bir sorunum yok en önde oturuyorum ama arkalara gidersem biraz bulanıyor yazılar mesele böle kalsa benim için sorun değil cunku suanda hiçbir problemim yok uzakda herseyi goruyorum ama sadece yazılarda zorlanıyorum yakın çok net

ünide suan acıkda okuyorum seneye kazanırsam en kötü ihtimal forumda okudum numaralı 1 ayda bir cıkarıyon sadece lensler varmış onu düşünüyorum

bilgisayara cok az bakıyorum.Bilgisayara cam koruması aldım ışınları engelliyor.Balık yağı hapı kullanıyorum.İnş bir sorun olmaz böyle kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth

Eğer gözlük kullanmazsan şimdi 1.5 olan gözlük numarası ileride daha da artacaktır.

kullansan da kullanmasan da artacaksa artar ama ergenlik bitince artması da duruyor diye biliyorum tabi bahsettiğin şeyin miyopi olduğunu varsayıyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.