Lige daha yeni başlamıştım hemen 6-7 maç sonra fener çıktı karşıma ve sonuçbüyük ihtimal türkiye kupası maçındada böyle olacak10 kişi kaldım 24. dk da sonra 2 gol daha sabrişimdi kimileri çıkıp anca menejerlik oyunuda yenersiniz diyecek fakar bu menejerlik oyunu gerçekten daha gerçek
emin ol birazdan fm yi açıp fenerbahçeyle galatasarayı 6-0 yenebilirim o da yetmezse 35-0 40-0 hiç farketmez bunlar artık çocuk oyuncağı
bende 12-0 yenmiştim GS'yi keşke ss alsaydım
bu durum psikolojik gibi görünüyor gerçek anlamda mutluluk dan uzak arkadaşların kendilerini sanal aleme vermesi normal merak etmeyin beyler fenerli arkadaşlarla aramızda para topluyoruz tedavi ettirecez sizi kurtulacaksınız
bu skorun ustune gunde 1 tane alınması tavsiye olunur. Yalnız takımınız gibi hepsini 1 anda degil gunde 1 tane alınız..
o fitili kendin tıkamıosan gel yardım edeyim bir el atam sanada kendine gel
lan veledi zina sen çok ötmeye başladın o fitilleri şişe geçirir senide üstüne oturtur çöp şiş yaparım bebe seni
Sanal Haaa :) Sizde realde Avrupa sampionu oldunuz.Ne blm Sampionlar ligini aldnzdsamı Sanal diosnz.Son macta Tum fenerliler gordu nasıl top oynandıfgını.Carsamba gunude tum herkes gorcek Galatasarayın nasıl 1 takım oldugnu.LEverkusen galatasaray için rezillkti.Fakat szn rezilliklerini saymaya kalkarsak 1 daha foruma uğrayamassnz
7-0
quote:
Orjinalden alıntı: leogs
7-0
6-0,6-1,4-0,3-0'dan 3-4
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
Lige daha yeni başlamıştım hemen 6-7 maç sonra fener çıktı karşıma ve sonuçbüyük ihtimal türkiye kupası maçındada böyle olacak10 kişi kaldım 24. dk da sonra 2 gol daha sabrişimdi kimileri çıkıp anca menejerlik oyunuda yenersiniz diyecek fakar bu menejerlik oyunu gerçekten daha gerçek
Ee noldu şimdi?
Kadıköy'de 5-0 bitmişti maç ve gollerin tamamını İliç atmıştı. Oyun duruyor, maç detayları silinmediyse gönderirim, bakarsın... Geçen senelerde de bir 9-0 ya da 7-0 Galatasaray galibiyeti vardı ama 2020'li yıllardı. Oyunda bazen büyük takımlar küme düşüyor. O zamanlardan biriydi sanırım o fark... Oyun işte...