Çavuş
16 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Avira Antivir kullanıyorum programdan bir şikayetim yok gayet iyi ama tek sorunu bazı virus olmayan programları virus olarak görüyor. bişi yapma(ignore) komutu veriyorum fakat daha sonra tekrar geliyor.
Bu antivius de Kaspersky deki gibi ''güvenilir ler ekle'' olayı yokmu yardım eden herkese teşekkürler.
Slm arkadaşlar mikrofon ile sesi pc ye kaydedebiliyoruz fakat anlık olarak mic den gelen sesi nasıl çalarız. yani şöyle diyim pc yi megafon niyetine nasıl kullanırız. yardımcı olursanız sevinirim.
Golekontöre üye olanlara bir sorum var. Dün ki goller sonucu hediye kontör geldimi?
Arkadaşlar ben internetteyken bilgisayarda kasılmalar oluyor köşede windows ağda yada donanımda meydana gelen sorun ile temp dosyasını yazamadı gibi bir uyarı çıktı pc kitlendi reset attım bugün yine dikkatimi çekti HDD den gıcırdama sesleri geliyor acaba sorun neyde olabilir şuan bişi yok yazıyorum

not; birde pc açılırken windows ilerleyen çubuğu çok fazla bekledi ;)

yardımlarınızı bekliyorum
AMD athlon x2 5600 işlemci -
Msi k9n neo v2 anakart -
ATI x1550 512 mb GPU
2 adet 1 gb 667 kingston ram -
300 watt psu
WD hdd 250 gb

Bu bilgisayarı dizdireli 15 gün oldu ama bitmeyen bir sorunum var Bilgisayar oyunlarda donuyor veya oyundan atıyor ilk başlarda ekran kartı ısınıyor diye şüpheleniyordum termal macun kullandım ama sanırım ondan değil işlemci fanından.... Bilgisayar bazen tamamen kitleniyor klavye mous hepsi kiteleniyor mecburen reset atıyorum..
CPUz adlı programdan pc boşta iken görüntü aldım bir bakın sorun varmı? yada ne yapmam lazım teşekkürler

Ben epeydir girmiyordum geçen bir bakam dedim 30 kere denedim girmedi oyuna noolmuş yine eskiden giriyordu
benim paylaşmak istediğim resim silinmiş anlamadım tekrar gönderiyorum
http://img522.imageshack.us/my.php?image=dsadsarv8.jpg
Storage bu oyunda varmı bulamadım birde türkler hangi server de bidene türk yok Teşekkürler
arkadaşlar ben yeniyim oyunda reheberi okudum hiç bişey anlamadım silahalrı itemleri üzerime anlamadım
görevde alamadım item çıkardım dolu ne yapacağımı bilmiyorum HELP ME hiç değilse silah alıyımmm
Adam bana ne yapmaya çalışıyor Turkish_tr isimli char bana böyle pm ler gönderiyor beni hacklemeyemi çalışıyor yoksa GM ye sebepsiz olarak şikayet mi bilidiyorr yardımmm ediinnnn
http://img106.imageshack.us/my.php?image=srooork2.jpg
Hakkında
Forum İmzası:
Miami Heat = Dwyane Wade
Justin Timberlake
Enrique Iglesias
Real Madrid = Cristiano Ronaldo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.535 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.