Şimdi Ara

Bugün bir çılgınlık yapıp ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçı babamla birlikte Fenerbahçeliler Lokalinde izleyeceğim . Sizde böyle çılgınlıklarınız varsa yazın bakalım kim neler yapmış .

• up
  • yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz işler bunlar

• Fener gol attığı zaman sevirsen Galatasaray gol attığında üzülürsen sorun olmaz.
  • Ya yemin ederim forum adabini bilmeyen adamlarla ayni ortamda olmaya sinir oluyorum

kardesim bir konu acildiktan 3 dakika sonra UPlanmaz.

Sacma sapan isler yapmayin.

Acil bi konu mu senin bu actigin? Acil birine kan mi lazim da 3 dakikaya konu UP liyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Ya yemin ederim forum adabini bilmeyen adamlarla ayni ortamda olmaya sinir oluyorum

kardesim bir konu acildiktan 3 dakika sonra UPlanmaz.

Sacma sapan isler yapmayin.

Acil bi konu mu senin bu actigin? Acil birine kan mi lazim da 3 dakikaya konu UP liyosun.

Katiliyorum zaten futbol bolumu o kadar aktif degil benim gibi yorumdan ziyade okuyucular cogunlukta 3 dakikada bir konu geriye dusmez dusse bile uplanmaz.

• Nick-mesaj uyumu hakikaten
  • Bir gün Yılmaz hocalarla lokalde oturuyoruz Namık abi nasıl içmiş, gggggoooollll. NO SİGNAL.
  • ben zaman zaman babamın takıldığı yerde izlerdim şehir lokalinde.gs lilerle fenerlilere karşı ittifak olurdum hep.babam da düşman saflarında doğal olarak.
  • bende kadikoyde fenerlilerin baskin oldugu bir cafede izleyicem

• Kocaman bir çılgınmışsın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Maçı babamla birlikte Fenerbahçeliler Lokalinde izleyeceğim . Sizde böyle çılgınlıklarınız varsa yazın bakalım kim neler yapmış .

Hiç bi sorun olmaz hocam babam ve arkadaşları demişsin koca koca adamların sana sataşcağnı sanmıyorum
  • Formanla git bari ;)

• Direk geçen yıl ki FB Ülker-Galatasaray MP Maçını Sinan Erdem'de Fenerlilerin arasında izledim . Oturduğum bölgedeki taraftarlar bağıran tayfadan olmadığından benim için sorun olmamıştı maç. Ayağa bile kalkmamıştım. Tezahürat yapılırken eşlik etmediğimde yanımdaki abi niye bağırmıyorsun dedi . Ben de abi ben Zonguldakspor taraftarıyım. Beleş bilet buldum öyle izliyorum maçı dedim. Anlayış gösterdiler.
  • İlkokullu çocuğu dövecek halleri yok ya.
  • Ben geçen seneki TTarena'daki 2-1lik maçı stadda izlemiştim. O da ilginç bir deneyimdi. Vip den izlediğimden sorun olmamıştı.

Bu maça da yine bilet buldum ama bu sefer vip değil pegasus'du o yüzden yemedi gitmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.