ünide okuyodu güzel kızdı şimdi bi baktım profilede güzel kızmış yahu ama ne bileyim işte bana mı bakar o kız klasik muhabbet işte beyler kız para kazanıyo ben işsizim baştan bitti olay zaten kız sosyal benim tek arkadaşım yok sosyal medyada güçsüzüm 0ım e böyle olunca hiçbişey yapası gelmiyo insanın doğal olarak sonra diyolarki özgüvenli ol şöyle ol böyle ol ulan bu durumda o özgüveni nerden topluycam allah aşkına? |
bugun bi kızdan hoşlandı

-
-
Önce kendini guclendirmelisin hocam sigma male grindset budur kendin guclenince kizlar gelir gider buna da takilmayacaksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kafanda darbuka çal
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Önce kendini guclendirmelisin hocam sigma male grindset budur kendin guclenince kizlar gelir gider buna da takilmayacaksinben kendimi güçlendirene kadar oooo ....
-
Guclenmeden kız yok hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Guclenmeden kız yok hocambilg mühendisiyim yakında iyi paralar kazanıcam bu bi güç değilmidir hocam
allah aşkına bi kız oldugunu düşün kimle çıkıcan ortada düzgün adam yokki adam düzgün olsa bile biraz da ne olduguna bakarsın afedersin garsonla çıkma hayali kurmaz kimse yani koskoca mühendis varken
-
Knk ona kalaydı ben avukatım omg hani kız?quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogbilg mühendisiyim yakında iyi paralar kazanıcam bu bi güç değilmidir hocam
allah aşkına bi kız oldugunu düşün kimle çıkıcan ortada düzgün adam yokki adam düzgün olsa bile biraz da ne olduguna bakarsın afedersin garsonla çıkma hayali kurmaz kimse yani koskoca mühendis varken
Alıntıları Göster
Bu işler çevre ve karizma ile olur starbucksta bi tezgahtar çocuk vardı adam 80 kilo full kas o varken bana bakmazdı kimse o ortamda mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Knk ona kalaydı ben avukatım omg hani kız?
Bu işler çevre ve karizma ile olur starbucksta bi tezgahtar çocuk vardı adam 80 kilo full kas o varken bana bakmazdı kimse o ortamda mesela
Alıntıları Gösterçözüm ne hocam ben hiçbir zaman o 80 kilo kaslı adam olmayacam ki
güzel sosyal çevrem falanda olmayacak
kendimi bi tek para yönünde geliştirebilriim onun dışında aynı böyle devam yani hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogçözüm ne hocam ben hiçbir zaman o 80 kilo kaslı adam olmayacam ki
güzel sosyal çevrem falanda olmayacak
kendimi bi tek para yönünde geliştirebilriim onun dışında aynı böyle devam yani hocam
Alıntıları Gösterparan olur ve ayda 3000tl spora gömersen 80 kg o lursun
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806paran olur ve ayda 3000tl spora gömersen 80 kg o lursun
Alıntıları Gösterhamza boş yapıyosun hocam
-
Yardım istedin elimden geleni yapıyorum işte hocamquote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloghamza boş yapıyosun hocam
Alıntıları Göster
Gerçek sigma patrick bateman gibi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X