Şimdi Ara

Bugün başıma gelen sinir bozucu bir olay!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öncelikle herkese selamlar.konuyu açma isteğim biraz sinirdem birazda çevrede başkalarınında bu tarz olayların başına gelip gediği?! Bugün aracımın balans ayarını yaptırmak için sanayide ve bilindik bir lastikçiye gittim. Aracım çok fazla alçak olmamasına rağmen aracı havaya kaldırma aparatının(adını bilemedim) takozları arabanın altına girmeyince ben tam aracı alıp başka yere gitmeye niyetlenirken ustanın çırağa yaptığı bir elat hareketi sonrası çırak ön çamurluktan iki elle aracı hacaya kaldırmaya yani az esnetmeye çalıştı.ben hop napıyon ordan arabaya yüklenilirmi demeye kalmadan çamurluk saçı esneyip löp diye göçtü. Öyle.kolaymı göcer demeyin göçtü ki aracım yeni mercedes a serisi. Tabi ben sinirle.söylenmeye başladım. Sonra çamurluğum iç tarafından vursurdum araya ince bir tel sokarak.çamurluk şans eseri dışa geri attı.umarım saç esneme yapmamıştır.araç pis olduğu için göze gelen bir durum göremedim.söylene söylene çıktım ordan. Madem takozlar aracın altına sığmıyo neden zorlama iş yapıyosun. Bu bugün başima.gelen bir olay.daha önce servislerde çok kez bu tarz ufak tefek sorunlar başa geldi. Bir yeri yaparken bir yeri bozuyolar. Bunlara nedennolanda insanlarımızın çok dikkatsiz ve millet malına karşı umarsamaz oluşu benim görüşüm.ben mi şansızı m başkalarınımda başına gelen şeylermi bilemedim. Ama genel olarak servislerle alakalı şikayetçi çok.







  • Bizim insanımız oyle 5 dakikada işi bitsin uğraşmasın .

    Esnafta falan saygı kalmadı , insanlar cok değişti . Halbuki bilmiyor ki bir gun boyle yaptıgı müşterilere zorunlu kalacak ihtiyac duyacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkiyla is yapani bulmak zor artik hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini düzgün yapan yok ..tamir ettirmeye götürüyorsun bir bakıyorsun ki başka yerini bozmuşlar .Nası olsa gavur malı tamir ederken vur kır parçala ..bide bi kaç tur at yardıra yarıdra .nası olsa elalemin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z4 varken en cok sorun olan durumdu hic bir yerde takozlar aracin altina girmiyordu. Araci kaldirmadan once hep baslarinda bekliyordum ki bir sacmalik yapmasinlar. Once kriko ile kaldirip takozu altina sokup krikoyu indiriyorlardi.
    Yapmasi gereken buyken acemlik yapmis ugrasmak istememis.

    Geri attiysa ve goctugu nokta kaporta cizgisi yoksa sorun olmaz. Ama kaporta cizgisine denk gelen bir yerden goctuyse geri atsa bile olabilir biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 10 Temmuz 2015; 21:17:31 >
  • Memlekette işini düzgün yapan adama denk gelmek büyük şans oldu artık ne düzgün esnaf kaldı ne düzgün ticaret ahlakı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yıkamaya verdim, vites körüğünü çıkarmışlar nasıl becerdilerse, vites topuzuna bağlı üst kısmı çıkmış ve takılacak bir yer de gözükmüyor.
  • Bende dur yapma napiyosun diyene kadar elleriyle kucakladı arabayı halter kaldirir gibi 😀 camurlukla kaput arasinda bisluk fazla benim aracımda,camurluk gacırdama tarzi bir ses eşliğinde resmen yuları esnedi aradaki boşluk kayboldu.birseyler söyledim yapmasın diye fakat cırak ya suruyeli yada konuşma özrü vardı,dediğimi anlamadı ve bana birşeyler dedi anlamadım. Bende üstüne gitmedim.ama içim gitti.altrfikte bir kazada çok takmam orda elden birşey gelmez ama burda göz göre göre senin malına gavur malı gibi davranmaları çok can sıkıcı. Eğer esneme yaptıysa kıkatınca hemen göze gelir.aracın rengi yüzündenn. Neyae memleketimiz böyle.yapacak birsey yok.ben avrupaya sık giderim,inanın orda böyle birşey yok.
    Aklıma geldi,Eskiden honda type-r ım vardı son kasa.servise cam sileceği için bile gitsem genç çalısanlar taragından deneme sürüşune çıkarlar benzimini gözle görülür derecede azaltıp geri teslim ederlerdi. Birde genç çalısan ustalar 2-3 kişi çikarlardı.kavga etsen bir dert etmesen bir dert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hangisini anlatayım. Baştan soruyorum artık, nesinden utanacağım haylazın. Almış eline kilitli pensi mesela, soruyorum "ne yapacaksınız onunla?". Bedava değil öyle, ben de bedava kazanmıyorum.

    Avrupa'da işçilik daha ucuz diyorum, inanmıyor kimse Polonya'lı ustalar... istedikleriyle yaptıkları bizimkilerin yanında bedava sayılır.

    Müşterinin de hatası var ama, pazarlık ede ede kuruttular ustaları.
  • Park sensörü taktırıyorum arabanın tamponunu çatlattılar. Gel'de ne yap böyle işe şimdi. Adam çıragını yolluyor o beceremiyor belli ki gel sen yap. Yok abi kimse kimsenin malına değer vermiyor.
    Body kit işine merak saldım modifiye işine giriştim, artık bu esnaf'ları öyle tanımaya başladım ki haddi hesabı yok.
    Adamdan bir ön tampon eki sipariş ettim, inanın aracı bırakıp gitsem o dandik parçayı takıcaklardı.
    Neyse baktım ön tampon eki parçasında kırıklar var çatlaklar var gene takmaya yeltendi.
    Dedim napıyorsun görmüyormusun ? Hiç aldırış etmiyor. 2 hafta daha bekle dedi.
    Bekledik parça geldi gene oturmadı. Bu esnaf'a şimdi ben napıyım? Heryere şikayet ettim orası ayrı.
    Gene aracın iç aksamına neon kablo döşetiyorum, geldi bir plastik parçayı kırdı.
    Sonra laflara bakın, neymiş bu plastikte en sağlam japon arabalarıymış.
    Anasını satıyım öyle bir geriyor ki parçayı gelde kırılmasın, yahu deliricem artık.
    Herşeyi serviste yaptırmayı düşünüyorum, ama serviste parça yok mecburen böyle yan sanayi ürünler takıyoruz.
    Kesinlikle tavsiyem arkadaşlar, yetkili serviste orjinal parça takın gerçekten bu adamlarla uğraşılmaz varsın 100 tl fazla olsun sinirlenmeye değmez.




  • Türk insanın çalışma disiplini ve işçilik kalitesi gerçekten çok kötü. Parasıyla iş yaptırıyorsunuz genede işini hakkıyla yapan esnaf ve ustas sayısı çok az. Sürekli başlarında durup dikkat etmek gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabaya yapsalar çıkarırım 9 mm liği veririm mermiyi..onlar kim oluyoda koskaca mercedese böyle bişey yapabilir..mahkemeye gidin hocam değer kaybı davası açın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam garantisi devam eden aracı kendi tamircisine getirirdi hep ona kızardım,şimdi aracımda en ufak bir sıkıntı olsa ilk önce servise giderim baktım beni yolacak kaz olarak görmüyorlar orada işi bitiririm macera aramam sanayide.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtcfli

    Benim arabaya yapsalar çıkarırım 9 mm liği veririm mermiyi..onlar kim oluyoda koskaca mercedese böyle bişey yapabilir..mahkemeye gidin hocam değer kaybı davası açın

    Ya şaka maka harbiden cok güzel trollüyosun yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el aldıgım lagunamıın kapı kılıdını yaptırmıs benden öncekı sahibi dangalak ya fark etmedi yada önemsemedi, arabanın kapı yalıtım malzemesını geri takmamış yahu plastık zaten neyını takmadın yada takamadın öyle kalmış arabayı aldıgımda gec fark etmıstım sahıbı coktan kendı sehrıne donmustu yanı malzeme bagajda duruyordu bende sımdı kapıyı sokecekler takıcaklar dıye ugrasmıyorum malzeme oyle duruyor napıcam bılmıyorum

    böyle usta çok malesef hayvan gibi davranıyorlar araclara para koparma pesınde hepsi
  • Hadi sizinki lastikçi. Benim yetkili servis elemanı arabayı liftten indirirken arka kapıyı açık unutuyor geri geri iterken pat duvara çarpıyor köşesi. Ben kimseyi dinlemez girerim servisin içine köşeden izlerim hep bazen aracın yanına giderim falan, başında olmasam hiç haberim olmayacak böyle bir durumdan. Neyse çocuk çok mahçup oldu falan insanlık bende kalsın dedim sert çıkışmadım ama iyi niyet işte herşeyin başına gelmesinin nedeni, Doğuş oto hala bana arabanın kodu ile rütuş boyası hazırlayacak güya söz vermişlerdi.

    Ne mi yaptım servis ile ilişiğimi kestim artık gitmiyorum iyice suyu çıktı çünkü servisin. :)
  • Bende bir blans ayarı için servise gidip bekeyeyim dedim keşki gideydim dicemde servislerde de bu tarz şeylerle karşılaşmak mümkün. Geçenlerde arabanın direksiyonunu yıkamacıda çok göze gelecek bir şekilde çizmişlerdi. Yıkayan elemanın eline baktım,saat artı bileklik var. işini yaparken çikarsan onları ama nerdee...
    ben birkaç zamam önce arkadaşımın arabasını almıştım,pis almama rağmen temizletip teslim etmiştim. Birkerede şortunu almıştım,cebi delikti,diktirip geri vermiştim. Yani demek istediğim biz mi milletin malıma çok değer veriyoruzda bizde biraz değer bekliyoruz, çok mu zor bu anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasko2348

    Bende bir blans ayarı için servise gidip bekeyeyim dedim keşki gideydim dicemde servislerde de bu tarz şeylerle karşılaşmak mümkün. Geçenlerde arabanın direksiyonunu yıkamacıda çok göze gelecek bir şekilde çizmişlerdi. Yıkayan elemanın eline baktım,saat artı bileklik var. işini yaparken çikarsan onları ama nerdee...
    ben birkaç zamam önce arkadaşımın arabasını almıştım,pis almama rağmen temizletip teslim etmiştim. Birkerede şortunu almıştım,cebi delikti,diktirip geri vermiştim. Yani demek istediğim biz mi milletin malıma çok değer veriyoruzda bizde biraz değer bekliyoruz, çok mu zor bu anlayamadım

    Şort ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar aracın kalitesine göre para hesabı yaptıkları için, dükkana mercedes gelmiş boş göndermek olmaz deyip saldırmışlar.. araç tipine göre muamele yapıyorlar resmen!!!

    izmirde herkesin arabasını 10liraya yıkarlar, benim 3kapılı grandvitarayı gören direkt 20-25 lira diyor,
    kasa olarak öyle çok büyük de değil aslında ama 4x4 araca bindiğine göre para vardır bunda, nasıl olsa öder diye düşünüyorlar
  • Sinirin hakikaten bozulmuş sanırım. İmla ve yazım hatalarıyla dolu yazılarını zar zor okudum. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.