Şimdi Ara

Bugün başıma gelen sinir bozucu bir olay!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim de başıma 1 ay önce bu tarz bir olay geldi.
    audi aracıma sıfır 4 adet lastik taktırmak için bir lastikciye gittim.
    eski lastikleri söktüler, o arada yenileri takacak iken bir de baktık bijon şifresi kayıp.

    bütün dükkanı talan ettiler bulamadılar.
    en sonunda ümidi kestik, almanyadan şase numarasına göre yenisi gelecekmiş falan, doğuş'u aradık sorduk.

    3-4 saat sonra buldular Allah'tan. ucuz kurtulduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Sinirin hakikaten bozulmuş sanırım. İmla ve yazım hatalarıyla dolu yazılarını zar zor okudum. Geçmiş olsun.

    Yazım yanlışı ve imla hatalarından dolayı kusura bakmayın.telefondan uzun yazınca böyle oluyo☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtcfli

    Benim arabaya yapsalar çıkarırım 9 mm liği veririm mermiyi..onlar kim oluyoda koskaca mercedese böyle bişey yapabilir..mahkemeye gidin hocam değer kaybı davası açın

    kes lan troll yeter her konuda zırvaladığın
  • Benzer bir olay benim başıma da geldi. Bir akşam arkadaşıma gittim, alkoller alındı, yerimi yadırgayacağım için ben eve gideyim dedim arkadaşıma, tabi alkol var aracı orada bıraktım 3km civarı yolu yürüyerek gittim eve. Sabah bir geldim aracın yanına araç bıraktığım gibi durmuyor burun kaldırımdan uzakta, kaldırım yapmaktan sorumlu sayın belediye işçileri aracı aynı yöntemle kaldırmışlar Megane 3 kazası, çiziği, eziği olmayan aracımın sol ön çamurluğu yaklaşık olarak 2-3 cm dışarı esnemiş. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Hele bir de üstüne evin önünde çamurluğu düzeltmeye çalışırken, samimiyetimiz olmayan komşu sınıfındaki bir mahluğun yukarıdan yürüyerek gelmek suretiyle "Ne o la acemiler kaza mı yaptınız :))))))" demesiyle ekstra küfür sarfedilen bir durum...
  • Nefret ettiğim meslek grupları arasında sanayi ustaları,hoş yetkili serviste çok farklı değil ya.
    Misal en son yetkili servise bagaj lambası için gitmiştim lambayı takarken bagaj kapağının arkasındaki koca plastiği kırmışlar.
    Üstelik kırık bir şekilde takıp bana teslim ettiler aracı.
    Bende farketmedim ertesi gün şehirdışına çıktım servisten 500 km uzaklaştıktan sonra durumu farkettim.
    Bulunduğum bölgedeki yetkili servisi aradım ucuz bir parçaysa cepten değişeyim diye ama 280 lira fiyat çıkardılar.
    Bende parçayı kıran servisi arayıp ağzıma ne gelirse saydırdım,en sonunda ''geldiğinizde değiştiririz parçayı'' dediler.
    Yine bir yetkili serviste park sensörü taktırdım sensörleri yanlış takmışlar,sensörün markasının servisini arayıp doğru takma şeklini onlardan öğrenip kendim düzelttim.
    Ayrıca bu üstteki anlattığım haricindeki başka bir yetkili servise 20 bin bakımı için gittim,ön frenlerin ses yaptığını söyledim,bana balatalar değişecek dediler,kabul ettim.
    Sonra aracı bakımdan aldım eve giderken ön tekerlerin sesi kesilmişti ama bu seferde arka frenlerden ses gelmeye başlamıştı.Arayıp durumu anlattım ''yaa onda bişi yok freni temizlemeyi unutmuşuzdur'' gibi rahat bir cümle kullandılar.
    Sırf bunlar yüzünden gitmediğim servis kalmadı ama hepsi aynı,al birini vur ötekine.




  • En son megane aracımın arka plakalık ışıklarından biri patlayınca sanayinin yolunu tutmuştum. 2 liralık küçük ampul takılacaktı altı üstü, ancak sanayideki ustanın elindeki meyve bıcagıyla plakalık lambasını sökmeye kalkıp plastik parçanın girdiği o aydınlatma kısmını ezik ve çizik içinde bırakmasıyla birlikte sanayi maceramı sonlandırmış bulundum.

    Aracımı sürekli renault yetkili servisine götürüyorum artık. Bu tip ufak şeylerden para bile almıyorlar tanıdıkları için. Müşteri memnunuyeti adına çokda parçamı ücretsiz değiştiler. Genel bakımlarınada sanayidekinden yüzde 40 fazla veriyorum ortalama,ancak insan muamelesi görüyorsunuz en azından..
  • Lastik taktirmak icin ankarada buyuk bir goodyear ana bayisine gittim araci adam lifte alip lastikleri degisecekler arac laguna 2 kartli araba adam lifte aldi motor calisirken bi baktim karti cekmeye calisiyor bayada zorluyo cikmiyor diye hemen kostum napiyosun diye motor stop etmeden kart cekilirmi diyorum ne biliyim meganelerde oylede diyo bana birde bana piskin piskin parca bozulsa fiyati 1600tl olurmusun oldururmusun bu adami simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayıci usta kalfa Çırak kesiminden ne bekliyorsunuz arkadaşlar,kapasıte bu,bizde ucuz olsun da ne olursa olsun mantığı var,zaten Pahalı yaptırsam servise gıderdım dıyoruz.bu kesim ilkokulu zor bıtıren 2.2 = kaç eder sorsanız bilemeyecek durumda adamlar,zaten kafaları çalışsa okurlardı.boza kıra bır Şeyler öğrenmişler,işini 10 numara yapan varsa (ben görmedim)bunlar istisna.diğerlerıne gıdıp araba emanet edenin sonradan şikayete pek Hakkı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayilere gram güvenim yoktur. İmkanım olsa lastiğe hava bastırmaya bile servise giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.