Şimdi Ara

Bugun aracımı satıcam ceza gözükür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gib'den baktığımda ceza gözükmüyor ama e devletten baktığımda ceza gözüküyor.

Noter satışında bu ceza görünür mü acaba ?

• ehliyetine yazilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye cezayı ödemiyorsunuz?
  • af kapsamında olabilir, cezanın tarihi ne zaman ?
  • kralnigde K kullanıcısına yanıt
    70 le gidilmesi gerken yerde 82 ile gittim diye neden 200 tl ödeyim ? Bu kadar zenginmi bu ülke ?

Dün bakan kendisi açıkladı tuzak radarlar var hızları biranda düşürüp ceza yazdılar diye.

10 km hız için neden 200 tl ödeyim 120 ile mi gitmişim ?? Millet yanlaya yanlaya gider 200 le gider bişi yok biz 10 km aştık diye 200 tl ohh.
  • "O digerleri" ne ceza yazilmadigini nereden cikarttin? Cezayi odememe gibi bir luksunuz yok nasilsa odeyeceksiniz.
    Evet mantiga ters. Benim de basima geldi , hatta simdi bankadan geliyorum 199 tl ceza odedim 83 le girdigim radar icin( bolunmus 3+3 şeritlik cevre yolunda) . Ama tepki bu sekilde olmamali.
    Devlet 1 liralik borcunuz icin 100 lira masref yapar sizden 101 lirasini tahsil eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Neiss

"O digerleri" ne ceza yazilmadigini nereden cikarttin? Cezayi odememe gibi bir luksunuz yok nasilsa odeyeceksiniz.
    Evet mantiga ters. Benim de basima geldi , hatta simdi bankadan geliyorum 199 tl ceza odedim 83 le girdigim radar icin( bolunmus 3+3 şeritlik cevre yolunda) . Ama tepki bu sekilde olmamali.
    Devlet 1 liralik borcunuz icin 100 lira masref yapar sizden 101 lirasini tahsil eder

Radarın amacı tuzak değil ,göz korkutmadır.Kritk bölgelere koyularak yavaş gidilmesini sağlamaktır.

Ama ülkemizde para tuzağı olarak gizlenmiş vaziyetteler.Asgari ücrete çalışan adamım 200 lira ceza nasıl ödeyim ?

Geliriniz iyidir 200 lira sizin için birşey deildir.200 lira çok fazla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    ben tuzak mı değil mi bilemem. Haksız olduğunu düşünüyorsanız itiraz edin. Yaşadığınız şehirde belediye bu radar sistemini dışarı bir firmaya yaptırıyorsa o tuzaktan olabilir itiraz edebilirsiniz. Ama 70 yazan yerde 82 ile gittiyseniz ödemekle mükellefsiniz. İllaki 120-130'lara çıkmanıza gerek yok ceza ödemek için. Yanlış olduğunu düşünüyorum. Tabi size kalmış bir durum.
  • ödemeden noter onaylamaz.
  • o ceza ileride bile gelse o tarihte araç sizde olduğu için size gelir ve sonu haciz e kadar gider ki siz bu akılla çok yaşamazsiniz

Pardon kimi kime şikayet ediyoruz? Ben geçen itiraz ettim de hiçbir şey çıkmadı, acaba yanlış yere mi şikayet ettim? Öyle bir söylüyorsunuz ki her şey nizamında bir biz yanlışız. 110 luk yolda tabelaya bir uysam üzerimden Allah korusun kamyon geçer neden çünkü o yolda 50 ile gitmek intihar etmektir. Bu bir kalem. Gelir kalemi, razı da olmuşuz ödemeye nitekim elbet sen de ödeyeceksin. Ben 1 defa yedim 1 daha yememek için Ankara-Eskişehir çevre yolunu tıkıyorum. Ortada 50 ile gidiyorum. Yaya trafiğinin mümkün olmadığı viyadükte. Daha iyi oluyor demek ki. Daha yeni açıklama yapıldı tuzak artık olmayacak. Demek ki biliniyordu zaten tuzak olduğu bunların hep ancak alan razı veren razı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Pardon kimi kime şikayet ediyoruz? Ben geçen itiraz ettim de hiçbir şey çıkmadı, acaba yanlış yere mi şikayet ettim? Öyle bir söylüyorsunuz ki her şey nizamında bir biz yanlışız. 110 luk yolda tabelaya bir uysam üzerimden Allah korusun kamyon geçer neden çünkü o yolda 50 ile gitmek intihar etmektir. Bu bir kalem. Gelir kalemi, razı da olmuşuz ödemeye nitekim elbet sen de ödeyeceksin. Ben 1 defa yedim 1 daha yememek için Ankara-Eskişehir çevre yolunu tıkıyorum. Ortada 50 ile gidiyorum. Yaya trafiğinin mümkün olmadığı viyadükte. Daha iyi oluyor demek ki. Daha yeni açıklama yapıldı tuzak artık olmayacak. Demek ki biliniyordu zaten tuzak olduğu bunların hep ancak alan razı veren razı.

Ben haberi doğru okuyup anladığını düşünmüyorum. Sadece tuzak kelimesine takılmışsın, cezayı da yiyince canın yanmış bir şekilde konuşuyorsun. Kimi kime şikayet ediyormuşsun, ben çoğu haklı itirazında cezasını iptal ettiren, düzelttiren insan gördüm. Uyacaksın kardeşim kural neyse. Herşey nizamında değilse sen bireysel olarak nizama uy. Herkes kafasına göre 110luk yol 120lik yol 80 lemi gidilir 70 lemi gidilir derse bence o devletten nizam beklemeyin. Vatandaş vergisini ödemeyecek,ceza yemeyecek, onu yapmayacak bunu yapmayacak ne güzel dünya. Var mı böyle bir ülke? Kaldı ki Türkiye'de yaşıyorsun zengin bir ülke değiliz. Bu iş neden böyle diye tartışmak en doğrusu. Herşey bireyde biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

70 le gidilmesi gerken yerde 82 ile gittim diye neden 200 tl ödeyim ? Bu kadar zenginmi bu ülke ?

Dün bakan kendisi açıkladı tuzak radarlar var hızları biranda düşürüp ceza yazdılar diye.

10 km hız için neden 200 tl ödeyim 120 ile mi gitmişim ?? Millet yanlaya yanlaya gider 200 le gider bişi yok biz 10 km aştık diye 200 tl ohh.

O zaman onu bilip kullanacaksın bne fakirim 75 'i geçemem diyeceksin her arabaya bindiğinde .

120 olan yerde 180 ile gideyim ben de ee kardeşim memurum ödeyemem , öğrenciyim ödeyemem , fakirim ödeyemem .

Kurallara uy o zaman saçmalığa bak .
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Tuzak radar vs, bu tabirler halka şirin gozukme çabaları. Halk okuyunca kendini haklı görüp seviniyor ışte. Bir kişi de demiyor ki kurala uymadim cezaya razıyım diye.

Ben öğretmenim. Okuduğunu anlama konusunda sınav yapıyorum. Not veriyorum. Ahkam kesme hakkı bana ait bu konuda. Zaten gerisini de okumama gerek yok.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    herşeye şükredin.hamdolsun deyin.Sorgulamayın.Niye diye sormayın .Hakkınıızı aramayın.Siz sadece kabullenin.

10 km 'lik bir hız farkı için 200 tl gibi bir cezayı normal görüyorsanız bişey diyemicem sizin kadar zengin değilim.

Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

herşeye şükredin.hamdolsun deyin.Sorgulamayın.Niye diye sormayın .Hakkınıızı aramayın.Siz sadece kabullenin.

10 km 'lik bir hız farkı için 200 tl gibi bir cezayı normal görüyorsanız bişey diyemicem sizin kadar zengin değilim.

Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Şükretmekle kurallara uymamak arasındaki benzerlik nedir açıklar mısın ?

Kural kuraldır . Sana göresi bana göresi olmaz . İster 3 km hız ile geç ister 1 km ödeyeceksin . Arabaya göre , maddi duruma göre olmadığı sürece ödeyeceksin .

Lafa gelince idam gelsin , cezalar caydırıcı olsun kendinize gelince 10 kilometre hıza 200 lira mı olur yaaaaauuuuv

O zaman basma kardeşim arabanın kapısına fakirim yazdır her bindiğinde aklında olur .

• Vicdanın rahat olacaksa şansını dene belki görülmez.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin ne diyim. Haberi doğru anlamamışsın diyince neden zoruna gitti anlamadım. Sen öğretmenliği bırak çocuklara bişey öğretemezsin bu egonla. Selametle.
  • satarken gözükmese bile, o ceza aracı sizden satın alan kişiye geçmez, cezaların şahsiliği ilkesi vardır, dolaysıyla ceza kimin adına düzenlenmişse mükellefi odur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.