Şimdi Ara

Bugün apaçi kavgasına tanık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımla istanbul turu atıyorduk bisikletlerimizle. O mis gibi deniz havasını içimize çeke çeke eminönü-beşiktaş istikametinde seyrederken bir düzine insancığın sağlı sollu itiştiğini gördüm.

Olaya ilk yorumum, çeşitli sanal kaynaklar kullanılarak (msn,facebook,mesaj vb.) ortaklaşa bir mekan belirlenipte, kavganın önceden planlandığı üzerineydi. Veya kavgalı iki grubun, belki rastlaşırız diye aynı mekanda yolculuk etmesi ve nitekim karşılaştıkları bir durum, veya başkası....

... Kulaklıkla müzik dinleyen arkadaşımın önüne kırarak onu uyardım, "Hey, uğurcan! Apaçi kavgası var, dur ve izleyelim ne dersin?" diyebildim o heyecanla.
    Son hız gittiğimiz için yavaşlamamız bi 5 metreyi alabildi, gerçi olay yerini pekte ıskalamamıştık. İçten içe olayı biraz uzaktan, dikkatlerini çekmeden izleyebilmeyi ikimizde istiyorduk ve bunu başardık.

Sizinde saptayabileceğiniz gibi, hepsinde kot pantolon vardı, opsiyonel olarak türlü yelek,polar,medium size t-shirt giymişlerdi. Hepsi farklıydı yani....

Kavgayı saptamama yarayan o ilk tekme ve cılız apaçinin savrulması ve benim arkadaşı durdurmamın üzerinden halbuki 10 saniye bile geçmemişti, ikinci part apaçilerde birbirlerinin popolarına umarsızca, dengesizce tekme savuruyorlardı.

Hepsinin soğukanlı birer delikanlı, kavga kaşağısı, teknik bilen dövüşçüler olduğunu biliriz, nitekim hepsinin kavga anında gözlerinin heyecandan yaşardığı ve ellerinin ayaklarının tirediği bariz bir şekilde gözüküyordu.

Kavganın kilit isimlerinin zarar görmemesi adına arkadaşları onları çekiyor ve "X, sakin ol dur oğlum!" diyorlar ve rakibe yönelip, "Senin ... becereceğim tamam mı" gibi ithamlarda bulunuyorlardı.

Açıkcası biraz apaçi tekniği görmek istiyordum ama en ufak bir yumruk darbesine bile tanık olamadım. Sadece birbirlerinin boğazlarını göstermelik sıkıyorlar, tekme savuruyorlar ve analizlerime göre bunların 7de10u yani 70%, boşa gidiyordu.

Kavganın bitmesine yakın, hepsinin iç içe geçtiği bir insan yumağı olmuştu, buradan ciddi darbeler alınabilirdi diye içimden geçirdim ama itiş kakıştan başka birşey yoktu. Ve sonra dağıldıar.

Dikkat çekebileceğimizi anladım ve arkadaşım uğurcana "Gel boşver ya, mallara bak hıha!" diyerek tekrar yola koyulmamızı sağladım. Aslında laf atılacak bir hedeftim ve bundan çekinmiştim, çünkü onların 5erli gruplarının saldırısına uğrayıp itilip kakılmak hafifte olsa darbe almak can sıkıcı olabilirdi, heleki bilmediğimiz bir mühitte.....

GOD BLESS APAÇİS.

Süphanallah....

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.

• özet geç dayı

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • 7de 10 nasıl oluyo bi vuruşta 2 adamamı denk getiriyolar
    Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan
  • İnsan foto çeker bi ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce tanık olduğum olay.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apachi dediler geldik. yok mu video falan
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • uçup kaçsaydın ordan flyingmaaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 20 Mayıs 2010; 0:04:21 >

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • yazı cok sıkıcı olmus

Orijinalden alıntı: Eren

özet geç dayı

Eren avatardaki Jessica Alba mı ?

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

7de 10 nasıl oluyo bi vuruşta 2 adamamı denk getiriyolar

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

7de 10 nasıl oluyo bi vuruşta 2 adamamı denk getiriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

özet geç dayı

Eren avatardaki Jessica Alba mı ?

evet
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.