Fenerbahçe kalecilerinin üzerinde bir süredir dolaşan kara bulutlar, bir türlü dağılmak bilmiyor. Üst üste yaşanan talihsizlikler sonrası, sezon başında 4. kaleci konumunda bulunan Mahmut Ertuğrul Taşkıran, bir anda kaleyi korumaya en büyük aday konumuna geldi.
Volkan Demirel’in 2-3 hafta dinlenmesi gerektiği ortaya çıkarken, kale yine Mert’e kaldı. Ancak belindeki ağrılar nedeniyle önceki günkü idmanı yarıda bırakan genç file bekçisinin görev yapması tehlikeye girdi. Bu gelişmeler sonrası tüm gözler Ertuğrul’a çevrildi. Volkan Demirel gibi Fenerbahçe’ye Kartalspor’dan gelen 5 Kasım 1989 doğumlu, 1.91 boyundaki file bekçisi, bir anda kendisini 1. kaleci konumunda buldu. Alper de onun yedeği.
Yazmayı unuttum..
Lige hazırlanırken kaleci kadromuz.. 1) Volkan D. 2) Volkan B. 3) Mert 4) Ertuğrul 5) Alper
Oradaki Volkan Babacan değil mi? Kayserispor'la anlaşmadı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Oradaki Volkan Babacan değil mi? Kayserispor'la anlaşmadı mı?
lige başlarken kimler vardı onu yazdım...yani nereden nereye geldi kaleci oyuncularımız..ilk 3 yok 4. kalecimiz as
Fb'nin kaleci derdi olacağını sanmıyorum yada bilinçaltımda böyle birşey kalmış
babacandan iyi kaleci ertuğrul
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Fb'nin kaleci derdi olacağını sanmıyorum yada bilinçaltımda böyle birşey kalmış
vallaha hangi Yerli geçse güven veriyor maaşallah..
Sadece kaleci mi? Sezon başından beri takımda sakatlanmayan kalmadı maşallah. La yoksa GS'nin kulüp doktoru bize mi transfer oldu?
Alın Serkan Kırıntılı'yı işte adam boşta 2. kaleci olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Sadece kaleci mi? Sezon başından beri takımda sakatlanmayan kalmadı maşallah. La yoksa GS'nin kulüp doktoru bize mi transfer oldu?
Bence gençlere destek verilmesi lazım, transfer falan yapılmasın, yapılacaksa Mert kiralık yollansın kesin oynayacağı bir takıma. Sezon sonuda dönsün, Volkan'ın 1. yedeği olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Hıncal uluçtan tavsiye aldık: Adnan Polat Galatasaray'a bir iyilik yapmak istiyorsa,Rijkaard'ı ve Sağlık ekibini Fener'e yollasın.
Ertuğrul da oynasa pek sorun olmaz genç bir arkadaş kendini ispatlamak adına hırslı ve dikkatli olucaktır. Savunma hata yapıp net bir pozisyon vermedikçe gol yemeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Ertuğrul da oynasa pek sorun olmaz genç bir arkadaş kendini ispatlamak adına hırslı ve dikkatli olucaktır. Savunma hata yapıp net bir pozisyon vermedikçe gol yemeyiz.
aynen genç bir kaleci için herşey savunmada bitiyor..
Bu maçta kaleciye fazla iş düşmez.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Bu maçta kaleciye fazla iş düşmez.
Katılıyorum 3-0 veya 4-0 alırız gibime geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Hıncal uluçtan tavsiye aldık: Adnan Polat Galatasaray'a bir iyilik yapmak istiyorsa,Rijkaard'ı ve Sağlık ekibini Fener'e yollasın.
Rijkaard bizde olsaydı geçen sene tam onun istediği transferler yapılırdı.Başarılı olurduk ve Brezilya ekolunu bitirirdi.
Neyse ki iyi kaleci yetiştiriyoruz. En azından o bölgeye iyi çalışıyor altyapı...