Şimdi Ara

Bugs Bunny'i Bilmeyen Bir Nesil Yetişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 5. sınıfların dersi boşmuş, derslerine ben girdim. televizyonu görünce çocuklar eğlensin diye çizgi film açayım dedim.

bugs bunny açıcam size dedim ''abi one ? , bags ne abi ?'' demeye başladılar. meğer hiçbiri bilmiyormuş, pizza şeklinde gözlüklü konuşan bir yaratığın çizgi filmini izlediler. biraz baktım artık çizgifilmlerde tavşan, ördek falan kalmamış yaratıklardan karakter yapmışlar, hepside gıcık gıcık gevşet ağızlı çizgi filmler hiç samimiyet yok.

• Pokemon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Grandpa'nın nesi var ki, iyi bence izlenir

• Haydo reisi bilmeyen bir nesil yetişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

Haydo reisi bilmeyen bir nesil yetişiyor

Haurdan tuzu uzatsana.
  • en çok pikachuya üzülüyorum pokemon
  • ilahı açsaydın ya baks banide kimmiş!!!

not: gelsin -ler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Subminal mesaj dolu olan çizgi filmi izleyip ne yapsınlar.

• Bugs bunny de az sapık değildi ha
    onune geleni öpüyordu

• Sadece su cizgi filmi bilenler ve ozleyenler artilasin. "Batman The Animated Series" nami diger BATMAN TAS tek ozledigim cizgi filmdir jokerin kahkahalari hala aklimda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kaça gidiyorsun ki derslerine girip çizgi film açtın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

Haydo reisi bilmeyen bir nesil yetişiyor

Haurdan tuzu uzatsana.

Pul biber mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

bugün 5. sınıfların dersi boşmuş, derslerine ben girdim. televizyonu görünce çocuklar eğlensin diye çizgi film açayım dedim.

bugs bunny açıcam size dedim ''abi one ? , bags ne abi ?'' demeye başladılar. meğer hiçbiri bilmiyormuş, pizza şeklinde gözlüklü konuşan bir yaratığın çizgi filmini izlediler. biraz baktım artık çizgifilmlerde tavşan, ördek falan kalmamış yaratıklardan karakter yapmışlar, hepside gıcık gıcık gevşet ağızlı çizgi filmler hiç samimiyet yok.

Bugs Bunny'i Bilmeyen Bir Nesil Yetişiyor

• Yorum atanlardan kimse ciddiye almamis olayi ki bence cok vahim bir durum.Ulkemizde kucuk yaslardaki cocuklari maalesef egitici oyunlar yerine sesi cikmasin diye televizyon basina oturtup sacma sapan cizgi filmler seyrettiriyorlar.Benim de 3 yasinda kardesim var bazen oyle bakiyorum pepe haricinde egiten bir cizgi film yok ki pepe de bilgi veren zeka gelistiren bir program degil.

Hatirliyorum da kucukken bugs bunny izlerken onun yaptigi davranislar cok hosuma gidiyordu cunku bu cizgi filmde bilgi degil sana en cikmaz yollardan nasil siyrilabilecegini zekani en efektif nasil kullanabilecegini ogretiyordu.

• Hocam öğretmenmisiniz yoksa ortaokullumusunuz ?
  • Ninja Kaplumbağalar
    Batman
    Atom Karınca

• Bunu bilmeyen camdan atlasın. Ne güzeldi bee "tavşan sezonu ördek sezonu" diye atışırlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Sen kaça gidiyorsun ki derslerine girip çizgi film açtın?

Headshot

___

Ama ne yazık ki yeni nesil çizgi filmler çöp, nerde o he man ler, tom ve jerry ler, duffy duck lar
  • Mars. kullanıcısına yanıt
    Ben hep Daffy Duck olurdum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmen olsan abi demezlerdi zaten, görevli falan olup da girip çizgi film açayım demeyeceğine göre en fazla 8'e giderken 5.sınıf birinin nasıl olduğuna pek laf atma bence, üzüldüm şu anda bu yazıyı kendin çok büyükmüş havalarında yazdığın için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.