Şimdi Ara

BUG KO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

hasan yaşın kaç bilmiyorum ama hiç birşeyi anlamamışsın ko konusunda.
    oyun bok yuvası ona rağmen Türkler üzerinden parazit gibi geçinip milyon dolar kazanan bir şirket var.
    oyunu bırakıpta oyuncularını azaltmaya çalışan yok. oynamasak zaten bu bokları nereden bilicez. pw falanda oynadığım yok. zaten o da k2 nin mıçtığı bok.
    tek istediğimiz hakkımızla oynadığımız oyunun azcık bizi düşünmesi.
    birde fake üyelik açıp kendi kendini desteklemen saçma olmuş. bu konuda seni destekleyen pek olmaz sanırım.
    konuyuda fazla kirletme. bir yönetici tartışma ve bu arkadaşın mesajlarını silerse sevinirim.
    notta yazmıştım ama genede yazmışsın. Antorda gelip cevabını verir eğer mesajlar silinmezse.
    üstelik sen kimsin k2 yi savunuyorsun bu kadar yaptıklarından sonra?
    biz kimseye burda oynamayın demedik bir tane mesaj göster böyle dediğim.
    aksine oyuncuları artsın diye uğraşıyoruz. oyun güzelleşirse user artar diyoruz.

user artırmak için diyodun öle diyosan ben haklıyım lafı çevirip durma çok güzel iftira atıp suçlamalar yapıyonuz sonra kıvırıyonuz Allah aşkına sen ne deniyon ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

hocam bende diyorumki burda boş boş konuşmaktansa ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız ticket hazırlasın kampanya yapalım baskı yapalım adamın biri siz oynayın iyi kerizlerler diyip gidiyor sormımmı bunun ne işi var diye

koxperları şikayet edenleri banlıyorlarmış. Bugraloji iyi bilir.
    en iyisi ya oynamamak ya da göz yumup gene pk nı atıp lwl ini kasıp itemini yapmak.
    bu konuyu görüpte bir derman bulacaklarını sanmıyorum zaten k2 nin muhabbet amaçlı, bilmeyenlerin öğrenmesi ya da oyuna başlayacakların bu konularıda düşünüp başlaması için açtım.

Oyuna başlıcaklara hazırlıkmış burdada ama sen böle yazarsan ben hasız olurum sen önce dedinki amaç oyunu güzelleştirmek oyuncu toplamak bende yazdım bugları sıralayıp giderekmi düzeltiyosun diyince çevirdin lafı saçmaladının farkındamısın attın iftira için özür dilemelisin

• ya ne iftirası ne suçu senle ilgili bişey değil. nerden geldik buraya. sen kimsin allah aşkına söyle.
    sanki dedik ki hasan_yusuf knight ı batırdı. niye bu konuda bunları tartışıyoruz?
    tartıştığımız şey ne ? kim neden suçlanıyor? neyle suçlanmış? allah allah başka adam mı kalmadı memlekette.
    muhabbetine konu açtık adam söylemediğini bırakmadı. pw server kurucusuda olduk, dolandırıcıda olduk, iftiracıda olduk. bir modda geliip bakmaz mı bir konuya. derdini anlamadım ki? ne yapmamızı bekliyosun?
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende diyorumki burda boş boş konuşmaktansa ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız ticket hazırlasın kampanya yapalım baskı yapalım adamın biri siz oynayın iyi kerizlerler diyip gidiyor sormımmı bunun ne işi var diye

koxperları şikayet edenleri banlıyorlarmış. Bugraloji iyi bilir.
    en iyisi ya oynamamak ya da göz yumup gene pk nı atıp lwl ini kasıp itemini yapmak.
    bu konuyu görüpte bir derman bulacaklarını sanmıyorum zaten k2 nin muhabbet amaçlı, bilmeyenlerin öğrenmesi ya da oyuna başlayacakların bu konularıda düşünüp başlaması için açtım.

Oyuna başlıcaklara hazırlıkmış burdada ama sen böle yazarsan ben hasız olurum sen önce dedinki amaç oyunu güzelleştirmek oyuncu toplamak bende yazdım bugları sıralayıp giderekmi düzeltiyosun diyince çevirdin lafı saçmaladının farkındamısın attın iftira için özür dilemelisin

biri oyuna başlıcak oyundaki bugları öğrenmesin mi ?
    şu an oyundan zevk alan sadece koxp açanlar var. koxp açıp oynıcaksa buyursun gelsin.
    senin dediğin herkes ko oynasın aman poh poh layalım mı ?

• ayrıca hasan sende Knight online ın güzellikleri zevkleri diye konu aç
    iki konuda alt alta dursun millet bakar. gelen gelir oynamaya gelmeyen gelmez zaten şu an çok bile oyuncu var.
    tamam mı illa ko nun güzel yanını görüyorsan böyle yapalım bu mesajlarda silinsin. sende rahat et bende.
    ben anlamadım zaten konu buraya nasıl geldi. ne dedim de geldi...
  • quote:

ya ne iftirası ne suçu senle ilgili bişey değil. nerden geldik buraya. sen kimsin allah aşkına söyle.
    sanki dedik ki hasan_yusuf knight ı batırdı. niye bu konuda bunları tartışıyoruz?
    tartıştığımız şey ne ? kim neden suçlanıyor? neyle suçlanmış? allah allah başka adam mı kalmadı memlekette.
    muhabbetine konu açtık adam söylemediğini bırakmadı. pw server kurucusuda olduk, dolandırıcıda olduk, iftiracıda olduk. bir modda geliip bakmaz mı bir konuya. derdini anlamadım ki? ne yapmamızı bekliyosun?

SEN NE DEDİYİNİ BİLİYMİYOSUN sen demedinmi hesap açıp kendini desteklemişin falan filan iftira resmen kendi yazdını unutuyosun 1 dedin diyerini tutmuyor caresizlik insana herşey yaptırır diye boşuna dememişler
    kurucusu dolandırıcı falan genele söledim 1kişiye değil

• quote:

hasan yaşın kaç bilmiyorum ama hiç birşeyi anlamamışsın ko konusunda.
    oyun bok yuvası ona rağmen Türkler üzerinden parazit gibi geçinip milyon dolar kazanan bir şirket var.
    oyunu bırakıpta oyuncularını azaltmaya çalışan yok. oynamasak zaten bu bokları nereden bilicez. pw falanda oynadığım yok. zaten o da k2 nin mıçtığı bok.
    tek istediğimiz hakkımızla oynadığımız oyunun azcık bizi düşünmesi.
    birde fake üyelik açıp kendi kendini desteklemen saçma olmuş. bu konuda seni destekleyen pek olmaz sanırım konuyuda fazla kirletme. bir yönetici tartışma ve bu arkadaşın mesajlarını silerse sevinirim.
    notta yazmıştım ama genede yazmışsın. Antorda gelip cevabını verir eğer mesajlar silinmezse.
    üstelik sen kimsin k2 yi savunuyorsun bu kadar yaptıklarından sonra?
    biz kimseye burda oynamayın demedik bir tane mesaj göster böyle dediğim.
    aksine oyuncuları artsın diye uğraşıyoruz. oyun güzelleşirse user artar diyoruz.

10 msj var diye fake diyip atladın ama 2007 üyesi adam bu yüzden özür dilemeni bekliyorum
    yaşımada bakmadınmı hala atıp tutması kolay Ipyemi baktırıcan naptırıcaksan yaptır
    lütfen bidaha kendi yazdıklarını okuda öle msj at daha fazla küçülme

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Kimin tahrikçisi olduğunuz gün gibi ortada ancak Antor böyle taklalara gelmez.

Bana bunlarla gelme daha dolu şeylerle gel bunlar ufak şeyler;
    Söylediğin yaşta değilsin, gösterdiğin yaştasın...

Ben bu mesajı şu hasan mıdır nedir onun mesajları arasında görmedim Antordan özür diliyorum ve aynen katılıyorum bu yazılanlara. Ve konuya da mesaj yazmama kararı aldım. önce gelip konumu bok et sonra haksız olduğunu anlayınca kişisele çek oyunla alakalı tartışmayı bırak iftiraya gel. oh ne ala memleket. modlarada pm atıyorum dünden beri ama ilgilenicekler inş. işleri olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 6 Ağustos 2009; 13:07:37 >
  • wow da bug ları bırak belli gold satışlarında bile ban oluyo ben oynadım gercekten cok guzel bir oyun ama pwp dede pwe dede zevk alamadım Cz nin yeri bi başkadır
    Not:daha once soylediyseniz ozur dilerim uykum var butun yorumları okuyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

USKO'da 80 lvl +8 çitin set iron neck diye devam edip giden roguem cz de ÇIPLAK (human dı eminim çıplak olduğuna en azından donu ve pauldronu yoktu) bir bp tarafından malice-debuff atılmaksızın 8-9k hp siyle 2 yediği gün usko benim için bitmişti şaka değil bi kapattı 4500 sonraki damageyi hatırlamıyorum kaçamadım bile press ok yapıp oyunu kapattım =) Minör yapmıyorsun diyenlerede 4500 gördüğüm damage ve 2 vuruşta yattığımıda belirteyim halı silkeler gibi silkeledi... 1024 hp potu basarken öldüm aman deyim... Critleyip vurduğumda spike 1000 vurdu adama...

Şimdi privatedeyim 8k hp li roguem var iron neckim felanda yok en baba priestlerden 2 yiyip yatmıyor en azından 15-20 saniye can çekişiyorum (Kesen priestlerin en az +10/+3 olduğunu varsayıyorum ki az bile sayıyorum) Oynadığım privatede bile koxp yok dupe yok. En uçuk adamla arandaki fark uniq+3 ile uniq+5 takıyla raptor+10 ile baal+10 arasındaki farktır ondada adamda onlar var diye eleştiremiyorsun. Herkeze açık satış gayette adil =) USKO daki gibi kimden nerden neyden geldiği bilinmeyen bi parça iteme 4000 - 5000 lira verecek kadar cinnetlik bişey değil.

CZ koxpdan kurtulmanın yolu USKO için basit. Kaldıracak archer sınıfını sword-mace rogue yapacak skilleride ona göre ayarlayacak bowlar nolacak demeyin bowlarıda maceye yada sworda çevirmeleri büyük bi iş felan değil. +5 impactın ap si 80, shardınki 84 olduğuna göre ona göre damage veren skiller ve stun-slow gibi efektler eklenerek rogue classı renklendirilebilir...

oynadığın pvp yi özel den söyler misin?

• Şimdi Doğruya Doğru Usko Kendini Kendini Karalatmasa Kimse Uskoyu Karalamazdı Eğer Bu Oyunda Bug Koxp Dupe Olmasaydı Zaten Kimse Kalkıpta Burada Oyunu Boşa Karalamazdı

Oyunda Bu Saydıklarımız Olmasada Oyunu Karalasınız Hasan_Yusuf a Hak Verebilirdim Ama Her Türlü Karalayanlar Hakldır
  • www.mmorpg.com

girin bulun bi gerçek free2play indirin oynayın sizde kurtulun bizde

gamelist den oyunları puanlarına göre sıralamayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu

2006'da üye olmuştum Dh'ya eskiden bilgi paylaşım için konu açılırdı şimdi açılan konuların çoğu şikayet
    isyan,kötüleme bilgi paylaşım yok denicek kadar azalmış.

Birde oyunu bırakmış arkadaşlar hala niye buralarda takılıp karalama kampanyası yürütüyor onu anlamadım
    uskoyu bıraktırıp pw ye oyuncumu topluyonuz?bizde oynardık eskiden pw sonra noldu orasıda TL ye döndü yok krowaz itemlerini scleri pusa koymalar falan filan Online oyunlarda büyük paralar dönüyor bunu herkez bilir bu nedenle hile asla fixlenemez.Örneğin ben cs atarken CS'de SXE var sürekli güncelliyolardı ama yine wall doluydu.
    oyuna ara verdim dota oynım ordada var hile warrock oynadım ordada var metin2 var silkroad var cs var pwde antiskip diye bişey getirmişler adam duvarın içinden geçip duruyor.

Bu taktikle biyere varamassınız bakın Deniz Baykala 71 yaşında hala iktidar olucam diye uğraşıyor.

Bu konuyu açtınız elinize ne geçti arkadaşlar ya bilet gönderin yardım isteyin yada oyundan uzak durun

Tukiu musn nesin güzel kardeşim.
    senin zihniyetinde insanlar var olduğu sürece bu k2 denilen ve yabancı sermaye üzerine 3-5 tane çabulcunun kurduğu lanet şirket bu vatanın saf evlatlarını daha çooooookkkk sağar.
    şurda adam güzel bir konu açmış olumsuzlukları yazmış.sebebi ne olursa olsun konu hoşuna gitmediyse çıkar gidersin sapır saçma yorumlar yazıp k2 nin avukatlığını ne diye yaparsın anlamak mümkün değil.
    iki seçenek sunuyorum
    1-koxper'sın
    2-wessaur gibi çok yüksek meblada para yatırdın oyuna ve bu gibi topicler vasıtasıyle uskoda ezzebileceğin userları kaybetmek istemiyorsun.

ayrıca bende pw de oynuyorum.
    bundan 3-4 ay oncesıne kadar usko'daydım ve en az 700-800 lira para yatırmıs olmama rağmen cz de ayakta durmak zorlanıyordum.bunu söylüyorum ki uskoda item-ytl ilişkisinin ne boyutlarda olduğunu az da olsa anlayabilesin.
    demişsin ki pw de uskodan daha fazla bug var.Nerden çıkarıyosun anlamıyorum.wh, sh, seri80,buff silme,seri heal yok pw de.ve bu saydıklarımın hepsı uskoda var.

• Hey maşallah,neler neler çıkmış oynamayalı.
    Koxperlar parasite atar olmuş,adam banlar olmuş.
    Kendine buff+ac atıp 10k heal yapan asas,warrior görürseniz şaşırmayın.
    Dikkat edin parasite atmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Hey maşallah,neler neler çıkmış oynamayalı.
    Koxperlar parasite atar olmuş,adam banlar olmuş.
    Kendine buff+ac atıp 10k heal yapan asas,warrior görürseniz şaşırmayın.
    Dikkat edin parasite atmasın.

1 snde 20 kere R atma programı var.
  • ya sev ya terket !

beyenmiyorsan oynamayacaksın abicim bu kadar basit sadece bir oyun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImTheBoss

ya sev ya terket !

beyenmiyorsan oynamayacaksın abicim bu kadar basit sadece bir oyun bu

sadece bir oyun olduğunu bize değil koxperlere söle!!!YTL ile item alanlara söle!!!Para ile Koxp alanlara söle!!!2-3m için millete söven veletlere söle!!!
  • 3-) playerı playerın banlaması (bknz: "A bloke user ,Disconnectin now" alan adamlar ve item isteyip ban atan charlar.)

Bir player i bir player banlayamaz. Eski yazı Server is undergoing manintance idi şimdi yazan A bloked user , disconnecting now. Eskiden ban yemiş chariniz varsa girin deneyin yazıyı görün... Bu oyunu bu hale getiren peki ne bunu hic düşündün mü ??? Bu +10 silah'ı basan adamlar kullanıyor mu sence ? yoksa ytl üzerinden satiyor mu ? seri r yi herkez bilmiyor bu oyunda sayılı kişi biliyor bunu yapanlar kim ? gb satıcıları ? oyunu bu hale getiren kim gb satıcısı mı "bizler" mi ? gb satıcısı neden gb icin bu yollara girişiyor alan varki girişiyor bu işlere ,bu buglara. eli ile sınırsız gb kasarım satarım diyen varmi ? bu oyunu yok eden şey YTL. Bu kadar basit ytl vermeden de oynanabiliyor şu ana kadar premium aldim charimi 83 yaptim . 2007 şubat ayınadn beri oynadigim karakter cypher da oynuyorum. Charimdaki 1 tek itemim bile ytl ile alınmış degil hepsi gece gündüz verdigim emegim. Oyunu k0xperlar mi ... ediyor sizce ??? K0xperlar kastıkları np leri transliyip satiyorlar np li char diye alan da aliyor . Kısacası oyuna ytl geldi oyun bitti. Burada boş boş birbirinizi yemeyin isteyen oynar istemeyen oynamaz .Konunun hepsi mi yanliş kesinlikle dogru yerleride var ama yanliş yerleri de var kötülücez diye sacmalanmiş yerler olmuş düzeltin derim ;)

• Ben şahsen k2 hakkında düşüncelerimi yazmak isterim.

Oyuna yaklaşık 3 senedir oynuyorum.Bera daki itemsiz 78lw mageme item yapmak icin gb alacaktm..Oyunda neler degismis diye foruma bakmak istedim.Bu konuyu görünce zaten başlamamam gerektigini anladım.Heleki gb fiyatlarından ve morodondaki boş ortamdan oyunun ne hale geldigi anlaşılıyor..bf itemleri acınacak bi şekile düşmüş..zamaninda 20gb veripte alamadigim imir ring 170m ye satar olmuş playerlar.Gb nin fiyatı 5 ytl idi dün..Artık iyice playerların suyunu sıkmaya başlamış k2.Yakinda cidden oyunu ya kökten degistircekler yada oyun moyun kalmıyacak..

Dun gece beramusa girip etrafa bakayım dedim, oda ne.. B2 nin %20si bile dolu gözükmüyo.Ciddi user kaybi olmus oyunda.Ama herzamanki gibi b1 e gece 3 olsa bile giremiyorsunuz boşuna denemeyin..Oyun free degil artık.Sadece giris beleş.Cz ye çıkman icin milyarları vermek lazım oyuna..

Bazı insanlarda konuda pwp nin hatalarını saymış bugları vs..Tabiki privatelerde hata olabilir.Ama bazı pwp ler son derece ka li te li..Hele ki ytl vermeyipte oyundan zevk aldığım anları sadece pwpde yaşadım..Bazı pwp ler ytl ilede item, np vs satıyorlar onlara bişey diyemem ama hepsi öyle degil.Arayan bulur kendine göre bi pwp zaten..

Sozun kısası, k2 bu işten karlı çıkan taraf olacak ve playerlarda malesef hic birsey yapamayacak.İşte o zaman oyun acinacak halde degil playerlar acinacak halde dusecek.Tam bi trajedi

• 2 aydır falan netim yok. giremiyorum foruma. oyun falanda unuttum artık daha neler çıktığını bilmiyorum
    şu an cafedeyim herkes dota wow da valla. neyse konu uplanmış gördüm yazayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.