Şimdi Ara

BUG KO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bıraktım ve oyundan soğudum zaten aklıma bile gelmiyor.
    Oyunu bıraktıkdan sonra daha birçok illegal programlar çıkmış başlamam imkansız.
  • Oynayın oynayın. Daha çok kerizlerler sizi
  • Bazı koxperlarda ölümsüzlük gördüm bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 458 °F

1. Si a blocked user ! Playeri player banlayamaz. Server is und yazısı gitti bunu getirdiler.
    hiçmi 1 aylık ban yiyen charınız yok deneyip görürsünüz.

2. cash ile alınan buf sc lerinin silinmesi ve bufun silinmesi warriorların yeni krowaz silahıdır bilgilendireyim dediç

Elinde +7 wirinom olduğunu varsayalım rakibe atak yaptın ve buffını sildin orada senin clientten servera bir kod gidiyor.Zaten koxpta clientı taklid ederek sanki senin clienttan gidiyormuş gibi komut yolluyor adamlarda buff sc silmenin komutunu bulmuş demekki bir şekilde.Çok zor bir şey değil sonuçta zamanında ölümsüzlük denen şeyde oydu K2 önüne geçemeyince kaldırdı...
  • 2006'da üye olmuştum Dh'ya eskiden bilgi paylaşım için konu açılırdı şimdi açılan konuların çoğu şikayet
    isyan,kötüleme bilgi paylaşım yok denicek kadar azalmış.

Birde oyunu bırakmış arkadaşlar hala niye buralarda takılıp karalama kampanyası yürütüyor onu anlamadım
    uskoyu bıraktırıp pw ye oyuncumu topluyonuz?bizde oynardık eskiden pw sonra noldu orasıda TL ye döndü yok krowaz itemlerini scleri pusa koymalar falan filan Online oyunlarda büyük paralar dönüyor bunu herkez bilir bu nedenle hile asla fixlenemez.Örneğin ben cs atarken CS'de SXE var sürekli güncelliyolardı ama yine wall doluydu.
    oyuna ara verdim dota oynım ordada var hile warrock oynadım ordada var metin2 var silkroad var cs var pwde antiskip diye bişey getirmişler adam duvarın içinden geçip duruyor.

Bu taktikle biyere varamassınız bakın Deniz Baykala 71 yaşında hala iktidar olucam diye uğraşıyor.

Bu konuyu açtınız elinize ne geçti arkadaşlar ya bilet gönderin yardım isteyin yada oyundan uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

2006'da üye olmuştum Dh'ya eskiden bilgi paylaşım için konu açılırdı şimdi açılan konuların çoğu şikayet

Birde oyunu bırakmış arkadaşlar hala niye buralarda takılıp karalama kampanyası yürütüyor onu anlamadım
    uskoyu bıraktırıp pw ye oyuncumu topluyonuz?bizde oynardık eskiden pw sonra noldu orasıda TL ye döndü yok krowaz itemlerini scleri pusa koymalar falan filan Online oyunlarda büyük paralar dönüyor bunu herkez bilir bu nedenle hile asla fixlenemez.Örneğin ben cs atarken CS'de SXE var sürekli güncelliyolardı ama yine wall doluydu.
    oyuna ara verdim dota oynım ordada var hile warrock oynadım ordada var metin2 var silkroad var cs var pwde antiskip diye bişey getirmişler adam duvarın içinden geçip duruyor.

Bu taktikle biyere varamassınız bakın Deniz Baykala 71 yaşında hala iktidar olucam diye uğraşıyor.

Bu konuyu açtınız elinize ne geçti arkadaşlar ya bilet gönderin yardım isteyin yada oyundan uzak durun

Genel olarak doğru fakat "Online oyunlarda büyük paralar dönüyor bunu herkez bilir bu nedenle hile asla fixlenemez" sözü kısmen doğru örnek blizzard wow.KO içinde aynı şey geçerli olur yeterki acımadan banlayan 24 saat oyunda olan bir GM olsun.

İlk başlarda oyuncu sayısında azalma olacak haliyle.Item kiralayıp koxp açıp kendi tabiriyle pk ya akan çoluk çocuk bir kaç saat lvl kasıp 10 dakka sonra banlanmaktan bezip havlu atacak.+80 lvl +8 setli fakat koxp ile sc silen wall hack kullanan çarlardan bir iki tane altta banned yazınca geri kalanlar evde windows cd si arayıp bulup format atacak.Oyuna arınmış olarak geri dönecek.Ondan sonra oyuna geri dönüşler başlayacak.

Bütün bunlar olur fakat GM nin gerçekten GM lik yapması gerekiyor.Zamanla kiralık itemlarda kalkar zaten onların asıl oyuna dahil edilişindeki amaç koxp ile hackin birazda olsa önüne geçmek.Artık koxper itema para vermiyor.Esikiden paraya para demiyordu hackerlar şimdi tadı tuzu yok sanırım işin.Çara bir giriyorlarki kiralık itemlar

Ama gel görki K2 bunu yapmıyor koxpa evet diyor nedeni ise gerçekten çok aptal bir kesim varki hem pre alıyor hem GB alıyor item çekiyor hemde koxp kullanıyor.Geçende moradonda birisi flood yapıyor koxp ile pm attım dedimki yarın çarını boş görünce üzülmeyecekmisin? Cevap "itemlar kilitli nolcakki" peki gb ler? Cevap yok... Aynı ay içerisinde ban yiyip tekrar platin alan o kadar çok adam varki biraz aklı olanın bu türü anlaması mümkün değil.E durum böyle olunca K2 neden uğraşsın uğraşmadan kazanmak varken? Onların mantığı bence böyle fakat bence temiz oyun oynatsa alınacak pre çok daha fazla olacak oyuncu sayısı hat safhaya çıkacak ben eminim oyuna çok fazla dönen olur.Her neyse oyun adamların ve yapmıyorlar.

• Hiç oynamak nasip olmadı ama WoW a WoW diyorum öyle güzel bir sistemi varsa.
    Bizde burda boşboş tartışcamıza ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız bu konuda bilet hazırlasın bizde sürekli gönderelim kampanya yapalım belki yeni sürüm geldiyinde bir çaresini bulurlar K2nin bayisi falan deyilim bir çıkarımda yok Bana göre herkez haklıdır benim anlamaya çalıştığım neden karalama konuları açılıyor oyunu bırakıcak adam bırakır. Bana göre 2 neden var: Pw'ye user toplamak - Diyeri gerçekten bu oyunda hezimete uğramışlar kan davası güdüyolar :D
  • hasan çok saçmalamışsın. ne yapalım yani pollyanna cılık mı ?
    ko yu severek oynuyor ve hala para veriyoruz mu diyelim ki orda resimimdede bronze pre yi görmüşsündür.
    online oyunlarda hile fix lenemez ? hmm k2 seni bu hale getirdi galiba ya da aynı t.c devleti gibi oldu zaten zam zam kötülük sonra devlet büyük...
    biz oyun nasıl güzel olabilir diyoruz. sen kalkmışsın bize k2 savunuyorsun. o yazılan 14 tane bugun 1 tanesi wow da olsa adamlar oyunu kapatırdı emin ol.
    bak oraya alta ne demişim notu iyi oku.
  • quote:

2006'da üye olmuştum Dh'ya eskiden bilgi paylaşım için konu açılırdı şimdi açılan konuların çoğu şikayet

Oyunu bıraktım burdayım gerçek faktörleri söylemek yada tartışmak karalamaksa Uskoyu da karalarım. PW server reklamı yapmıyorum şahsen bir pw serverim felanda yok ama pw serverleri misli misli uskoya tercih ederim isterse ytl dönsün şöyle basit bi izahat sana yetecektir.

USKO'da +9 bir tane iteme vereceğin paranın daha azına "pirate" "private" "pw" serverlerde full char dizersin ve senden daha üstün kimse olamaz buda sana EŞİTLİK getirir...
    USKO'da birtane +9 item alırsın cz ye çıkarsın +10/+3 adamlara ezilir ezilir oyuncak olursun yada koxperlere beleş np olursun...
    USKO'da platine golda verdiğin para komple yalandır durduk yere ban yersin itiraz edersin hiçde bişey yapamazsın...
    USKO'da küfür serbesttir gelen geçen ana avrat sövebilir çoğu piratede küfür 1 ay mute sebebidir anaya küfür ban sebebidir...
    Pirate serverde item almasan uskoda 6 ay PLATİNE vereceğin paraya gene charını dizersin... Hemde en sağlam adamlara eşit olursun...
    Bunların haricinde pirate serverde oynadığının karşılığını alırsın 2 aydır oynuyorum +10 raptor +9 armorum +3 takılarım var tek eksiğim iron neck. YTL basanlarda +10 armor +5 uniq var eminim 2-3 ay daha oynasam onları ytl vermeden yakalayabilirim.
    Hangi pw serverde oynadığımın reklamınıda yapmıyorum, bana yasakmış şuymuş buymuş deme serveri işletenlerin derdi o.
    Pirate server kapanır felanda diyorsan oynadığım server 1 yıldır açık.

Updated Date: 30-apr-2009 
    Creation Date: 13-oct-2008
    Expiration Date: 13-oct-2009

>>> Last update of whois database: Wed, 05 Aug 2009 12:20:27 UTC <<<

USKO'da noldu ? Bulutgezer şunlar yapılacak bunlar olacak dedi k2 yetkilisi çıkıp hiçbirini yapmıyoruz fixlemiyoruz dedi umut verdiler verdiler sonuç ? pert =)
    Paran çok k2 ye mi yatıracaksın ? Yatır itiraz etmiyorum ama rezil bir oyuna milyon dolarların yatırılmasını milli ziyan olarak görüyorum gidip pw servere yatırın para yurt içinde kalsın bari.

Dipnot: Lütfen hangi pw serverde olduğumu sormayın reklam yapıyor denmesini istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 5 Ağustos 2009; 15:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

eveeet gelelim fasulyenin faydalarınaaa...
    1-) Koxp (artık hiç bir programlama dili bilmeyenlerin bile yaptığı koxp)
    2-) HF (bence k2 yapımı olduğu kesinleşen k2 nin kaybedilen oyuncularının aldığı preler yerine kazanmaya çalıştığı paranın oyun içine yansımış hali)
    3-) playerı playerın banlaması (bknz: "A bloke user ,Disconnectin now" alan adamlar ve item isteyip ban atan charlar.)
    4-) edit char ve gb yapma programları (forumda da konusu açıldı)
    5-) yetersiz hatta olmayan müşteri hizmeti
    6-) Türkleri iplememeleri
    7-) bunlarında üstüne üstük koxper veletlerin (yaşları genelde 10-15) her ay premium, cash, hf alması.
    8-) artık knight online ın açık kaynak kodlu olması herkesin istediği gibi değiştirmesi.
    9-) cash ile alınan scleri silme ayriyetten priestlerin attığı buffuda siliyorlar.(koxperların işi)
    10-) k2 nin gb satması "bayilik" adı altında ucuza verdiği preleri pahalıya bize kakalaması. #lamerstyle33
    11-) Commander olamayan userlerde artık yazı yazabiliyor yukardan. #Antor
    12-) Anvil bug ve bugla basılan itemlerin binlerce lirayla satılması. #Antor
    13-) Terziden kıyafet sipariş eder gibi gm lerden item lvl np vb sipariş edilmesi. #Romst3rHERE
    14-) Bazı koxperlarda ölümsüzlük.

eklemek istediğiniz varsa buyrun meydan sizin

not: istemeyen oynamaz, biz böyle rahatız, seni kim takar, 1 2 kişiyle olcak iş değil boşver diyecekler yazmazsa iyi olur

PW'de yukarı yazdıklarının hepsi var hatta daha fazlası yanlış hatırlamıyosam yunus örer diye birinin programı var edit karakter yapıp kendine 500np snde 3k ex 50m para falan çekebiliyosun. Ben bunu arkadaşımın evinde gördüm ve magedeki tüm statlar editti.Tek yapman gereken exeyi kırmakmış onuda forumlarda anlatıyolar x-skip li serverda dupeyi bulup 80tl 300 kontür kazandı adam bana göre ko için yüksek bir rakamdır bu.Bana göre pwciler bunları görmek istememiyolar usko ile karşılaştırılamayacak kadar çok bug var.En basitinden db hataları yüzünden bazı itemler npcye atılınca 15k görünsede 15m veriyor.bazı itemler buglu arayıp bulununca şow oluyor daha stat bugu bile yni düzeltilerSana burda pwdeki bugları saysamki sen benden daha iyi biliyosundur eminim ömrümüz yetmez.Bu kadar programlamadan anlıyan adam pwye yüklense 1 ay dayanamaz bir kere siz pw ile uskoyu karşılaştırarak hata yapıyosunuz her neyse beni hiç ilgilendirmez kim ne oynamış kim ne yapmış herkez istedini yapar ben istesemde istemesemde karışamam.

Şu soruyalara cevap arıyorum: neden sürekli böyle karalama konuları açıyonuz ? oyunu 2 senidir oynamıyom diyen adamın burda ne işi var ? bu konulardan kazancınız ne veya elinize ne geçiyor ?

• bu konuda hasan yusuf adlı arkadasımıza katılıyorum oyunu bırakan def olsun gıtsın bu karalama kampanyaları nereye kadar yukarıda yazdıgın maddeler dogru olabılır ama oynuyan ınsanlar zaten bunu bılıyolar sahsen kendıme bakıyorum bir pw oyuncusuyum ama 1 kere uskoya karalama yazmıs ınsan degılımdır yaptıgınız sadece konu kırlılıgı yanı hasanın dedıgı gıbı hıc bır paylasım yok yardım ıstıyene yardım etmek yok amacınız ya pw ye user toplamak yada karalayıp ego nuzu tatmın etmek madem oyunu bıraktınız gıdın kardesım daha ne ısınız var burda ( orn: dıger oyuncuların bu cukura dusmesını ıstemıyoz yardım edelım aman aman aman anam anam anam anam ) resmen karalama be birader
  • imzanı sevdim döner için ölürüz yürü be :D
  • hasan yaşın kaç bilmiyorum ama hiç birşeyi anlamamışsın ko konusunda.
    oyun bok yuvası ona rağmen Türkler üzerinden parazit gibi geçinip milyon dolar kazanan bir şirket var.
    oyunu bırakıpta oyuncularını azaltmaya çalışan yok. oynamasak zaten bu bokları nereden bilicez. pw falanda oynadığım yok. zaten o da k2 nin mıçtığı bok.
    tek istediğimiz hakkımızla oynadığımız oyunun azcık bizi düşünmesi.
    birde fake üyelik açıp kendi kendini desteklemen saçma olmuş. bu konuda seni destekleyen pek olmaz sanırım.
    konuyuda fazla kirletme. bir yönetici tartışma ve bu arkadaşın mesajlarını silerse sevinirim.
    notta yazmıştım ama genede yazmışsın. Antorda gelip cevabını verir eğer mesajlar silinmezse.
    üstelik sen kimsin k2 yi savunuyorsun bu kadar yaptıklarından sonra?
    biz kimseye burda oynamayın demedik bir tane mesaj göster böyle dediğim.
    aksine oyuncuları artsın diye uğraşıyoruz. oyun güzelleşirse user artar diyoruz.

• Kimin tahrikçisi olduğunuz gün gibi ortada ancak Antor böyle taklalara gelmez.

Bana bunlarla gelme daha dolu şeylerle gel bunlar ufak şeyler;
    Söylediğin yaşta değilsin, gösterdiğin yaştasın...
  • Çok ayıp yaptınız kulceretic açılma tarihine bakın Katılım zamanı: 7 Ağustos 2007 üstelik IPdende kontrol edebilirsiniz benim ıpden olsun yeminle oyunu bırakırım bu tip iftiralarla napmaya çalışıyonuz yok takla falan benim içimde dışımda bir tipik velet sözleriyle senin yaşın kaç diye saldırman çok ayıp. haddinizi bilin ben sizle nasıl konuşuyosam sizde benle öyle konuşunki 1 oyun için aramızı bozmıyalım
    Asıl şimdi taklaya geldin ANTOR
    ha gelelim user toplama böle user toplanmaz resmen oyunu aşşalamışın üste yazdım bunun yerine toplu bilet atıp baskı yapsak daha faydalı olur diye ama siz görmek istedinizi görüyosunuz
    Her Türlü pahse girerim arkadaş o msjı ben atmadım kimseye öle bir msj atması yönünde talimat vermedim benim savunmaya ihtiyacım yok şükür kendimizi savunuyoruz hem bu dünyada hem öteki dünyada her türlü bahse varım.şimdi bide dersiniz öteki dünya ne alaka iftira atılıyosa bunun öteside var geriside

• seko sen yazdıklarımı baştan bidaha oku sonra gel yaşımı merak eden profilden baksın benim size sordum
    Şu sorulara cevap arıyorum: neden sürekli böyle karalama konuları açıyonuz ? oyunu 2 senidir oynamıyom diyen adamın burda ne işi var ? bu konulardan kazancınız ne veya elinize ne geçiyor ?
    size yazdık bunun yerine ingilizcesi iyi olan bir arkadaş çeviri yapsın bilet atıp kampanya yapalım diye
    sen burda sabaha kadar konuşsan boş arkadaş gerçek oyuncuya böyle yardım edilir seninki gibi bugları sıralayıp giderek değil.sorunun kaynağı aşşadaki gibi insanlar oynamayan adamın ne işi var bu kadar nefret ettiniz oyunu takip etmekten zevkmi alıyonuz bunlar çelişkili ifadeler. Bide Wowda böle olsa oyunu kaparlarmış falan filan istersen site verim bak wow hilelerine varmı yokmu sonra gel tartışalım hiç oynamışlım yok.istediyim kadar saçmalarım istersem savunurum buna karışamazsınızki savunmayla alakası yok sadice üste yazdım sorulara cevap istedik konuyu saptırmayın attınız iftiralardan dolayı özür dilemenizi bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: TryAgain

Oynayın oynayın. Daha çok kerizlerler sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKiu -- 6 Ağustos 2009; 0:28:55 >

• yav bir kazancımızın olduğu yok. sadece oyunu zevk alarak oynamak isteyen playerlarız o kadar.
    ben ko genelde ayda 1 ya da 2 konu açarım diğerleri beni ilgilendirmez karalama konuları falan. 2 senedir oynamıyorum diyen ben değilim sanırım başkasına söyledin.
    larryde söyledim mesajları sil saçma bir oyun yüzünden kalp kırılmasın diye.
    amaç zaten oyundaki bugları konuşup adam gibi değerlendirmekti...
  • hocam bende diyorumki burda boş boş konuşmaktansa ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız ticket hazırlasın kampanya yapalım baskı yapalım adamın biri siz oynayın iyi kerizlerler diyip gidiyor sormımmı bunun ne işi var diye
  • quote:

hocam bende diyorumki burda boş boş konuşmaktansa ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız ticket hazırlasın kampanya yapalım baskı yapalım adamın biri siz oynayın iyi kerizlerler diyip gidiyor sormımmı bunun ne işi var diye

koxperları şikayet edenleri banlıyorlarmış. Bugraloji iyi bilir.
    en iyisi ya oynamamak ya da göz yumup gene pk nı atıp lwl ini kasıp itemini yapmak.
    bu konuyu görüpte bir derman bulacaklarını sanmıyorum zaten k2 nin muhabbet amaçlı, bilmeyenlerin öğrenmesi ya da oyuna başlayacakların bu konularıda düşünüp başlaması için açtım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.