Şimdi Ara

***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
27.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rdm_rdm R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyeceğim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HakanBey03 kullanıcısına yanıt

    Termostat off moduna geçince kombideki alev işareti sönüyormu. Yoksa hala alev işareti yanmaya devammi ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kombimden kalma(gb012) intherm mrl300rf marka oda termostatim var acaba gb122 ile de uyumlumudur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimlule İ kullanıcısına yanıt

    kuru kontak çalışan her on-off o.t uyumludur

  • ibrahimlule İ kullanıcısına yanıt

    Kombiyle termostat uyumlu çalışır termostat off moduna geçince arada 2 dk lık gecikmeden sonra kombi de off moduna geçiyor.

  • İyi akşamlar arkadaşlar.Buderus gb122i kombim var ve buderus kablosuz oda termostatım var.Oda termostatı 23.5 dereceye ayarlı.15 gündür eve gittiğimde 23.5 derecede sabit duruyordu.Dün eve gittim 22.5 derece olmuş ve üzerinde alev işareti yoktu çalışmıyordu. Saati kontrol ettim saatte dönmüyordu. 1 saat sonra saate yine baktım çalışmış. Hava 7 derece acaba kombi ara sıra kendini durduruyormu dinleniyormu böyle bir şey mi var.

  • Merhaba arkadaşlar buderus gb122i modelini kullanıyorum. Gelen servis elemanı sıcak su ayarını 45 e ayarladı bu yıkanma suyun normal dedi. Duş alırken cok sıcak olduğunu farkettim 40 dereceye aldım hala cok sıcak. Birde oda termostatı var. Acaba kombiden değilde oda termostatından mı ayarlanıyor sıcak suyun derecesi.

  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

    Sıcak suyu bende 40c de kullanıyorum şuana kadar sıkıntı yaşamadım ben.

    Sıcak su diye peteklerin suyunu 40c yapmış olabilirmisin?


    Bu arada ben Eco Mod da kullanıyorum sıcak suyu açtıktan belli bir zaman sonra sıcak gelmeye başlıyor bende.

  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Kombide sol tarafta altta olan musluk işaretine basıp yaptım.peteklerin suyu kaç derecede hiç bilmiyorum.kombi 50 de calisiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=G3lkf8brk0M
  • Gb122i kombim durmadan çalışıyor . Çözümü nedir. Kullandığım ev müstakil ısı yalıtımı çok iyi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Buderus GB122İ model kombi sahibiyim ve bir ay önce Bosch CR10 Modülasyonlu Kablolu Termostat satın aldım. Bugün servis kurulum için geldi ve kurana kadar herhangi bir sorun belirtmemesine karşın tam kurarken, sinyal alamadığını ve bu termostatın kombiyle uyumsuz olduğunu söyledi. Servisten başka birilerini arayıp sordu ve aynı cevabı aldı.


    Ben internette araştırdığımda kombi ile termostatın uyumlu olduğunu gördüm hep ve buna göre sipariş verdim ama servis maalesef böyle söyledi. Buderus kombi ve Bosch Modülasyonlu Kablolu Termostat kullanan var mıdır burada? Bu servisin belirttiği şey gerçek midir veya bilgi eksikliği mi?

  • Erdem1112345612 E kullanıcısına yanıt

    Bizde aynı şeklde çözüm bulamadık çok fazla fatura gelmekte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilk kurulum 2 gün önce yapıldı, 20 saat kesintisiz güzel çalıştı, ertesi gün basınç 1 di 1.5 yapmak için su doldurma vanasını açtım 1.5 oldu ama denk mi geldi bu yüzdenmi oldu 2 gündür artık petek kısmı çalışmıyor, sıcak su normal çalışıyor, 1 günlük cihaz nasıl bunu yapar ya, kombiler aylarca kesintisiz çalışan zor bozulan makineler değil mi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertesi gün geldi servis, Dönüş bağlantı parçası bozulmuş, değiştirdiler çalıştı..Elektronik şans işi lafının muhatabı olmuşuz, su doldurma vanasını açtım diye olmamış dediler, zaten o yüzden niye olsun basınç yükseltmek için yapılması önerilen basit bir işlem.. bundan sonra yıllarca sorunsuz çalışır İnşallah..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 15 Mart 2024; 14:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kombiyi yeni aldım. Kombinin üzerindeki OK tuşunu basılı tutunca devreye giren fonksiyon nedir anlayamadım. %10 ile %100 arasında bir değer secebiliyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.