Şimdi Ara

***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
27.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,ben de dün 122i kombi taktırdım.Oda kumandası olarak kablosuz ve mümkünse telefondan ev dışından kontrollü bir model arıyorum.

    Okuduğum kadarıyla honeywell y87rfc2090 ve tc100 bu özelliklerde ve modülasyonlu modeller.

    Sorum şu : tc100 kullanan var mı aranızda,bir sorun yaşadınız mı? (Zira uygulamasının yorumlarında insanlar bağlantı sorunları yaşadıklarından bahsetmişler)

    Yoksa her ikisine de bu kadar para vermeden honeywell t3r alıp geçemeli miyim?

    Not: bütcem müsait,eğer uzun vadede tasarruf sağlayacaksa 3 - 4k harcama yapabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal37 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de baya bir süre Termostat araştırması yaptım niyetim Netatmo Termostat almaktı ama gb122i open-therm protokolünu desteklemediği için Honeywell 2090 uzaktan erişimli olan modeli aldım şu ana kadar çok memnunum uzun vadede parasını çıkaracağını düşünüyorum bulunduğum site de en düşük doğalgaz faturalarından birini ödedim ayrıca evimde 8 aylık bebeğim var oda sıcaklığı en az 23 derece oluyor Termostat evin en soğuk odası olan yatak odasında diğer odalar daha yüksek sıcaklıkta tabi bu evin cephesine,yalıtımına bulunduğu ile göre değişir özellikler
    Termostata gelirsek; uygulama arayüzü yavaş çok bir özellik yok ama işimizi görüyor program yapabiliyorsunuz, bazen plansız şehir dışına gideceğimiz zamanlar oluyor uzaktan erişim bu konuda iyi bir ayrıcalık oluyor evde olmadığımız zamanlarda Eco mod a alıyoruz geleceğimiz saatte ev sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz
    Termostat sıcaklık değişimi 0.5 derece hassasiyette keşke daha ara sıcaklıklar olsaymış
    Bu durumun güncellemeler ile değişebileceğini düşünüyorum
    Gördüğüm başka olumsuzluklar şu an için yok işin çok teknik detayına hâkim değilim ama termostat kullanımı hem konfor hem kolaylık sağlıyor en azından kombiyi artır, azalt yok üşüdük yok terledik olmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • metal37 M kullanıcısına yanıt

    Bende aynı kombiyi yeni bağlattım farklı marka termostat takmak istiyorsan önce yaşadığın şehirdeki servisleri ara, bazıları farklı marka o.t bağlamam kombi garanti dışı kalır diyor, bazıları bağlarım ama 250tl ücret alırım sonrasına karışmam diyor.


    Bende ileride sıkıntı olmasın diye Buderus RC150 modülasyonlu kablolu oda termestatı aldım taktım, sabit 25c'ye ayarladım kombiyi de 40c yaptım ara ara yakıp kapatıyor kendisini.

    Evin içini 25,5c ile 24,7 arası değişiyor.


    Ama şöyle bir hata yapmışım benim ev dublex ve ben en az ısı kaybı olan ve kombiye en yakın oda olan salon'a taktım, salonda ısı kaybı olmadığı için üst katlar biraz daha soğuk.

  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt

    modülasyonlu oda termostatında kombi kazan sıcaklığı yüksek dereceye ayarlanmalı 55c gibi

    ev ısındıkça modülasyonlu oda termostatı kombinin kazan sıcaklığını düşürecek çalışma esası böyledir

    oda termostatını daha uzak bir noktaya monte etmeniz gerekir

  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Oda termostatını üst kata alıcam hafta sonu kazanıda 55 yapayım o zaman, teşekkürler

  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt

    üst katlar daha iyi ısınacak

    ayrıca alt kattaki peteklerin alt vanalarını kısın. kombiye en yakın olandan itibaren...> 1 tur ..> 1.5 tur..2 tur şeklinde vanaları açın. alt kattaki vanalar tamamen açık olmamalı

    böylece üst kattaki radyatörler daha iyi sirküle olacak

  • Arkadaşlar GB 122i taktırdım bende 2 sorum olacak.birincisi sıcak su kullanırken su arada soğuyor bunun nedeni nedir?ikincisi sıcak su basıncını düşürmenin bir yolu varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;


    Evimde bulunan mevcut kombim arızalandı.Bende çok eskidiği için tamir ettirmek yerine yeni kombi alayım dedim.Aşağıdaki kombilerden hangisini tavsiye edersiniz?


    -Buderus gb122i 24/30

    -Vaillant Ecointro 24/28

    -Viessmann Vitodens Connect 25/29


    Bunların dışında daha altsegment firmalardan tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır?

  • Arkadaşlar servis menüsündeki L2 ayarlarına gelince 2.1.A görünüyor sadece aşağı yukarı tuşlarıyla alt menüde bulunan ayarlara gitmiyor neden olabilir ?

  • kardeşim kolay gelsin kusura bakma sana sorum olcaktı bizdede buderus gb122i mevcut ancak bu kombi durmadan çalışıyor hiç uyku moduna yani dinlenme moduna geçmiyor.40 derece ayarlayalım 39.3 de sabit kalıyor devamlı yanıyor ve gaz sarfiyatı mevcut bu sebeble çok fatura fazla geliyor sizdede öylemi yoksa bizde mi sıkıntı cvp verirsen sevinirim

  • droguzhan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende aynı durumu yaşadım ve kaliteli bir termostat alarak sorunu çözdüm size de tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HakanBey03 kullanıcısına yanıt
    Hangi termostatı aldınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    Honeywell y87rfc2090

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-7CF674D27 G kullanıcısına yanıt

    Aradan baya zaman geçmiş ama aynı sorunlar bende de var ev 150 m2 civarı yerden ısıtma servis fabrika ayarı ile bırakıp gidiyor sadece nasıl bir çözüm buldunuz acaba alt ayarları nasıl yaptınız ?

  • Bu kombi termostat istiyor günlük 3 metreküp yakıyor sitenin en az doğalgaz fatura ödeyen sakiniyim. Termostat oda sıcaklığı 23.5 derecede ayarlı evde bebek var siz düşünün bu kombiyi kullanan arkadaşlara tavsiyem termostat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kombi ayarları ile oynadınız mı l5 a3 ayarı kaçta

  • ***BUDERUS GB122İ*** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=TF7LhkMC0JY
  • Arkadaşlar merhaba, her videoyu izledim ve kombi çalışırken ekranda genelde içindeki suyun sıcaklığını gösteriyor yani bu görüntü var.

    ***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları




    Ancak, bizim kombide bu ekran var sürekli ve geri tuşuna basınca yukarıdaki ekran geliyor. Bu alttaki ekran ne göstergesidir acaba? Sağında ve solunda - işaretiyle nedir anlamadım. Nasıl yukarıdaki gibi kombi su sıcaklığı gösterecek şekilde ayarlanabilir?


    ***BUDERUS GB122İ*** Kullanıcıları




  • spintirea kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de oluştu.


    Petek tulu ile ısı yükseltme tuşuna 3-5 saniye basılı tutunca normal ekrana geri dönüyor.



    -derece- ekranın ne olduğunu bilmiyorum ama normal ekrana dönmek için Petek+Isı tuşuna basılı tutunca düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm_rdm -- 19 Kasım 2023; 19:37:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.