Şimdi Ara

Bucadaki suri Velet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
18.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazi üniversitesinde bu veledi düşündüm bir an
    Spatulayla asfalttan kazırlardı herhalde
    Deüde yapmak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZİKMAN -- 5 Mayıs 2019; 1:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler o kadar fazla oldu ki camın ağzına sıçan kürt kızanlarını, zorla çiçek satmaya çalışan kıptileri arar olduk

• Çıkarsana şunu ya diye bağıran bir serseriye taktığı kelepçeyi çıkardı polis gözümün önünde, 3. Sınıf insanlara tonla para ödüyoruz. Bunlara güvenmeyin risk almayın ihtiyatlı olun ve gerektiğinde kendi işinizi kendiniz halledin.

• Kutsal irk uyesiymis, o yuzden hic bulasmayin bence. Polis onu degil sizi iceri tikar

• İşte bunlar hep online oyunlarda ananıza bacınıza küfreden veletler.Acıma yetime döner koyar götüne demişler.Bu yüzden çocuklardan nefret ediyorum.Türk veya Suriyeli farketmeksizin.
  • Oranın erkekleri ne boka yarıyor ben şu an onu anlamaya çalışıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durduk yere gelip, bulaşıp hırsızlık yapmaya yok şöyle yaparım böyle yaparım derse ağzına 2 tane vurursun. Ayrıca bu kadar şikayetçi insan varken devlet ne halt yiyor. Veledide bütün akrabalarinida kicina tekmeyi koyup geri Suriye'ye postalayamiyor mu? Zorla insanı devlet düşmanımı yapmak istiyorlar?

• Ne kadar Boş konuşuyorsunuz siz öyle . Suriyeli savunacak değilim ama çok üstün müs gibi davranmaniza gerek yok 6 sene Buca'da yaşadım . 1 tane öyle Suriyeli var 100 tane Türk var . Bucayi bilen bilir . Cingeneside kürdü de türkü de aynidir . Hasanağa da köpek gezdiren tipler Türktur bıçakları eksik olmaz . Yukarı Adatepe tarafı kurttur her halt vardır . Ona bina sallacaginiza özeleştiri de yapın . Bos muhabbet yapmayın .

• Bunun suriyelisi oldugu kadar, belkide daha fazlasıda olabilir, bunun türk' versiyonlarında var. Faşizan yaratıkların bu iğrenç asagılıyıcı tutumlarını kendi düşüncesini benimseyenlerede yapmasını istiyorum. Sonucta metrobüsün ortasında bi kadının uzerine sperm atmaya çalışan da bir milliyetciydi. Tabi dogal olarak o bir milliyetçi olmuyor size gore bir sapık sadece. Bu çocukta size göre artık ne ise tum suriye öyle olmasıda mantıksızdır. Fasizanlık iste boyle bir hastalık. şunlara bak söz konusu aşağılama olunca hep bir başkaları, gerçekten çok güzelsiniz, çok akıllısınız, çok entelsiniz.

damacanayıda unutmayalım. şimdi ben bu konuların üzerine çıkıp "türkler damacanayı böyle böyle yapıyor" desem ne hissedersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 5 Mayıs 2019; 4:37:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Ne kadar Boş konuşuyorsunuz siz öyle . Suriyeli savunacak değilim ama çok üstün müs gibi davranmaniza gerek yok 6 sene Buca'da yaşadım . 1 tane öyle Suriyeli var 100 tane Türk var . Bucayi bilen bilir . Cingeneside kürdü de türkü de aynidir . Hasanağa da köpek gezdiren tipler Türktur bıçakları eksik olmaz . Yukarı Adatepe tarafı kurttur her halt vardır . Ona bina sallacaginiza özeleştiri de yapın . Bos muhabbet yapmayın .
    dostum bunlara göre türkler hariç dünyada geri kalan bütün ırklar sorunludur. bunlara lafta anlatılmaz. düşün yani sen çok basit bir şekilde yazmışsın, ki bunu yazmasan bile bir insanın bu kadarını bile düşünüp akıl etmesi gerek. ama akıl olmadığı için olmuyor işte.

• Dövmek birşey değil sonrası var. Haber kanallarına çıkarsanız kamu baskısı olur aleyhinize küçük çocuğu dövdü diye ondan sonra kendinizi tutuklanmış bulabilirsiniz, öyle bir durumda yakalayın polisi arayın gelsin alsın. Ayrıca video çekin haber kanallarına verin kamu baskısı olunca emniyet savcılık harekete geçer o çocuk için.

• Çocuk biraz daha büyüsün 18 olsun o zaman hep birlikte gidip döveriz. O zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görür. Haberlere de kızları taciz etti diye yazdiririz o zaman millet olarak güzel galeyana geliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bridget1988

12 yasında hemde suri'li bi velet'den korkar olmus bu millet yok daha neler.Ulan alsanıza ayagınızın altına ne beklıyorsunuz ?
    Linççi tayfa bekliyorda ondan. Böyle bir suri velet izmirde dayak yedi çocuğun üstüne ülkeyi yapmadıkları kaldı

• Asarım keserim diyenlere inanmıyorum sadece lafta varsınız ve herkes bu kadar delikanlıysa aslansa dışarda bir çok bundan daha önemli olay oluyor orda neden asıp kesmiyorsunuz bi boş yapmayın ya.

• Her gören bi lira vermek yerine bi tokat patlatsa böyle olmazdı, suç bu veletlere acıyıpta telefon verip oynatan gereksiz hümanistlik yapan aç diye yemek verenlerde. Çocugun suçu yok her çocuk gibi işine kolay geleni yapıyor yani "BENİ SİZLER YARATTINIZ".
  • bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    İnsanın ağzı torba değil ki büzesin kardeşim.

Herkes görüldüğü gibi değildir. Böyle sanal alemde ters psikolojiler uygulamaları normal. Dediğin gibi gerçek hayatta yaşanan çok haksızlık var. Bu şey gibi bir şey. Sürekli "intihar edicem" deyip yapmayanlar var, bir de hiçbir şey demeden yapanlar var.
  • Yakın zamanda 2 olay başıma geldi;

Metrobüs durağında bekliyorum.Suriyeli küçük kız çocuğu mendil uzattı istemedim sarılmaya başladı, ayağıma sarıldı bırakmıyor.Dürttüm bırak falan dedim bırakmadı, sinirlendim hafif ittim (samimi söylüyorum) birden kendini geriye attı ve takla atarak yere düştü.Ağlamaya başladı sonra bir adam geldi cebinden çıkarıp 10 tl para verdi, dedim devam edin sayenizde böyle hareketleri rahat rahat yapıyorlar işte dedim.Bu millet akıllanmaz

Bir diğer olaysa; 2 suriyeli velet kavga ediyorlardı önümde (bende o sırada yolda yürüyorum) Bağıra bağıra konuşuyorlar bildiğin büyük ihtimalde küfür ediyorlardı.Biri tam dönerken ayağıma bastı, bastığı gibi kolundan tuttuğum gibi kaldırıma fırlattım “Abi napıyon sakin ol abi” tarzında bir tepkisi oldu.Adam gibi dur aklını alırım dedim.Sonrasında ise koşarak uzaklaştı, belirli bir mesafeden sonrada bağırarak arapça bir şeyler söyledi.(O arada yanımdanda bir teyze geçiyordu, aferin oğlum çok iyi yaptın, geçen kızımla yürürken bize laf atıyordu bunun gibiler dedi)

Yani demek istediğim bunlara yüz verilecek bir zaman kalmadı artık, hiçbir zaman vermedim halada vermiyorum.Yanlışınız gördüğünüz yerde dövün, başka şekilde uslanmaz bunlar

• Çok doğru diyosun dostum katılıyorum sana.

• Ben 2-3 sene evvel bu çocuğu bir cafeden kovdurdum daha o zamanlar belliydi bunun ne olduğu ama çocukta suç yok bunu orada şımartanlar var aman çocuk aman bilmem ne. Bir de oradaki cafe sahipleride bu çocuğun o cafelere rahat rahat girmesine hep müsade etti. Her gün o öğretmen evlerinde ki cafelere gelirdi bu bunu o dönem şımartanlar alsın sahip çıksın buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 5 Mayıs 2019; 9:8:3 >
  • Yapmayın etmeyin 12 yaşında çocuk neticede

Ben olsam evini öğrenir raspı annesiyle mezemeng babasına sopa çalardım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.