Şimdi Ara

BUCA NASIL BİR YERDİR?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

valla insan zamanla herseye alısıyo..hangi sehirden geldiginde cok onemli tabi istanbuldan geliyosan mesela sana izmir geneli bile köy gibi gelir..okul un sosyal imkanları oldukca kısıtlı sana tavsiyem sene uzatmadan bitir kurtar kendini..

Okuldan nasıl bir sosyal imkan beklentisi içindesiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdson

quote:

valla insan zamanla herseye alısıyo..hangi sehirden geldiginde cok onemli tabi istanbuldan geliyosan mesela sana izmir geneli bile köy gibi gelir..okul un sosyal imkanları oldukca kısıtlı sana tavsiyem sene uzatmadan bitir kurtar kendini..

Okuldan nasıl bir sosyal imkan beklentisi içindesiniz?

valla benim bi beklentim yok artık bitiyo okul cekip gidicem bi daha da ne okuluma ne de bucaya ugrarım
  • Buca güzel yerdir.Yeşil vadide güzel yerdir. yeşili ottur. bucada oturuyorum.
  • allah ezan mı okunuyor
  • buca tarıhı acıdan coook zengın bır yer olup yahudı ve dıger gavur soylu ınsanların harabe sayılabılecek tarıhı harikulade guzellık cok sayıda yerı barındırır yesıllekler arsında kurulmustur ama bundan arta kalan yer fı tek hasan sısmlı sahısın bahcesnın halka acmasıla olusan mekandan baska bı yesıllık pek bulunmaz efenım gezıp gormenızı tavsıye edıyoruz ...
  • beyler kayıtlarda gittim gordum ama nası bier olduuna karar weremedm cunku ben ne forbesi gordum nede gölü

sadece daR sokaklar fln wardı bide heykele doğru giden kalabalık bi yol

bidewww.dutlusokak.com bu yurtta kalıcam barış manco sokağında sanırm bilginiz warmı buralarla ilgili bide ben iö yüm hatırlatıyım

• Buca fena bi yer değildir.Otobüsle 15dkda alsancağa akarsın

Bucada güzel kızlarda çoktur.Eski sewgilim örneğin
  • ben bucayı çok çok iyi bilmem ama tanıdıkların evlerine gidiyoruz soruyoruz ordan biliyorum.
    geçen birinin evine gittik salonda otururken içeriye biri nar fırlattı. duyduklarıma göre de akşamları pek tekin olmuyormuş.ama sen öğrenci adamsın yalnız takılmazsın bi şey olmaz.okuyan arkadaşlar var 9 eylül de duymuştum girerken kimlik kontrolü yapıyorlarmış bi ara galiba o gasp olayı içindi.

@metintekin
    bucanın trafiği gibi trafik görmedim ben izmirde alsancağa 15 dk ya zor akarsın
  • bucanın trafiği gibi trafik görmedim ben izmirde alsancağa 15 dk ya zor akarsın

yok be yaw gece 10 dk sürdügüde olur şöföre baglı ..

şakası bir yana sabahları harbi trafik felçtir eger buca dışından gelecekseniz okula trafik baya yorar adamı ...

onun dışında güsel kızları pek çokdur ... kaç yıldır istanbuldayım hala oranın kızlarını özlüyorum.. güsellik bir yana onlar çok cana yakın sevecen tatlı kızlardı. bir erkek kendileri ile konuşmak istediginde burdakiler gibi " ay bu adam bana asılıyor" demiyorlar ..seninle arkadaşca sohbet ediyorlar..

kim ne derse desin kardeşim izmirde farklı bir yaşam akıyor ..

• Bucadan 15 dakikada Alsancağa gidiyorsun ha ??
    Nitrojen filanmı patlatıyor bu otobüs ??

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Buca fena bi yer değildir.Otobüsle 15dkda alsancağa akarsın

• hocam harbi gece 10 civarı binmiştik 15 dk oldu olmadı konaktaydık
    yıl 2000 ha

quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

Bucadan 15 dakikada Alsancağa gidiyorsun ha ??
    Nitrojen filanmı patlatıyor bu otobüs ??

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Buca fena bi yer değildir.Otobüsle 15dkda alsancağa akarsın

• izmir guzel yerdir merak etme alışırsan kolay kolay kopamazsın bi daha..

karşıyakayada bekleriz
  • eğitimde 5 sene okudum ve en belalı yerlerden eşrefpaşada 4 yıl evde kaldım.2000 de okul bitti geçen hafta diplomayı almaya gittim İzmir bambaşkadır.Sewerim o memleketi İlerde yerleşecem zatti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scream©

arkadasım Buca güzel bi yer degildir bunu kafana sok bi kere begenenler nesini begeniyo bilemiyecem.bildigin dag iste..güzel bi yer olsa gobeginde cezaevi olmazdı zaten..ayrıca tekin bi yer degildir basmane tarzı bi yer olmasa da tekin degildir..okulun dibindeki hasanaga parkında bilimum adam bıcaklama hatta silahla vurma olayları gayet dogaldır..hatta okulun tuvaletlerinin icinde bile gasp olayları yasanmıstır..hırsızlıkta son derece yaygındır..b.oktan evlere bi dünya kira isterler ögrencileri sömürmeye bayılırlar..ulasımda sorundur gerci her tarafa otobus var ama gelip gorunce daha ii anlarsın..okula gelince okul senden nasıl para kopartırım modunda bi okuldur ottan b.oktan para toplarlar her sene..bu sene otoparkı da paralı yaptılar zamanında kullanılmayan turnikeler icin bi dunya para topladılar..valla benim cevremde ne bucayı ne de okulunu seven yok elbet sevenler var ama onlarda genelde izmirli..izmirliler memleketlerini cok sverler at gozlukleriyle bakarlar..aklıma simdilik gelenler bunlar..

Arkadaşım öyle bi abartmışsınki bi anda kendimi teksas da sandım 10 yıldır bucada oturuyorum dediğin olaylar bana hiç denk gelmedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kuzen®

quote:

Orjinalden alıntı: Scream©

arkadasım Buca güzel bi yer degildir bunu kafana sok bi kere begenenler nesini begeniyo bilemiyecem.bildigin dag iste..güzel bi yer olsa gobeginde cezaevi olmazdı zaten..ayrıca tekin bi yer degildir basmane tarzı bi yer olmasa da tekin degildir..okulun dibindeki hasanaga parkında bilimum adam bıcaklama hatta silahla vurma olayları gayet dogaldır..hatta okulun tuvaletlerinin icinde bile gasp olayları yasanmıstır..hırsızlıkta son derece yaygındır..b.oktan evlere bi dünya kira isterler ögrencileri sömürmeye bayılırlar..ulasımda sorundur gerci her tarafa otobus var ama gelip gorunce daha ii anlarsın..okula gelince okul senden nasıl para kopartırım modunda bi okuldur ottan b.oktan para toplarlar her sene..bu sene otoparkı da paralı yaptılar zamanında kullanılmayan turnikeler icin bi dunya para topladılar..valla benim cevremde ne bucayı ne de okulunu seven yok elbet sevenler var ama onlarda genelde izmirli..izmirliler memleketlerini cok sverler at gozlukleriyle bakarlar..aklıma simdilik gelenler bunlar..

Arkadaşım öyle bi abartmışsınki bi anda kendimi teksas da sandım 10 yıldır bucada oturuyorum dediğin olaylar bana hiç denk gelmedi.

Aynen arkadaşım şirinyerdeyiz bizde şirinyerin ilk evi bizimmiş anneannem anlatır bu tür olayları ben hiç görmedim bucada, bucayı çok severim sade güzel üniversiteli kaynayan bir yerdir siz birilerine kanmayın korkmayında sizi korkutmak istemişle reşşek şakası yapmışlar galiba kötü olaylar heryerde olur kırk yılda bir genede ben hiç görmedim,insanına göre davranıyorlar herhalde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.