öyle çok çok güzel bir yer değil bi kere büyük bekllentiler içinde gelme... orada yaşarsın gezmeye konak-alsancak-karşıyaka falan... buca'da belli başlı birkaç nokta var gezmek için... geceler bazı bölgelerin tekin olmadığı doğrudur... hele bir zeytinlik efsanesi var sorma gitsin
Bir kere gittim kız arkadaşımı görmek için o da. Buca dedikleri gibi kötü bir yer değil. Tabi İzmir'in ilçelerinin hepsine gidemediğim için yanılıyor da olabilirim.
Bir de beyler evka mıydı neydi bir yer vardı 1 2 3 diye ayrılıyordu. Kafama takıldı şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: feat
Bir kere gittim kız arkadaşımı görmek için o da. Buca dedikleri gibi kötü bir yer değil. Tabi İzmir'in ilçelerinin hepsine gidemediğim için yanılıyor da olabilirim. Bir de beyler evka mıydı neydi bir yer vardı 1 2 3 diye ayrılıyordu. Kafama takıldı şimdi
sanırm bndede aynı sey olucak
YAW İZMİR MERKEZ DEDİGİN YER NE KADAR Kİ GEZİNCE GÖRECEKSİNİZ
EVKA MEVKA BOŞVERİN YAW SİZ MERKEZDE KALIN
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
quote:
Bir kere gittim kız arkadaşımı görmek için o da. Buca dedikleri gibi kötü bir yer değil. Tabi İzmir'in ilçelerinin hepsine gidemediğim için yanılıyor da olabilirim. Bir de beyler evka mıydı neydi bir yer vardı 1 2 3 diye ayrılıyordu. Kafama takıldı şimdi
ya izmir de merkezde 10 tane ilçe var yok zaten bi başından bi başı 2 saat sürer öle abartılacak bir yer değil... taşra sistemi var tire,torbalı,çeşme vb gibi ilçeler il merkez dışındaki büyük ilçelerdir. izmir in merkez ilçeleri... konak,balçova, buca,gaziemir,bornova,karşıyaka vb birkaç tane daha var
evkalar da belediye tarafından yapılmış evlerin oldugu yerler açılımı ev kazandırma... izmir in çeşitli ilcelerinde var. biri de bucada evka1 olması lazım bucadaki... ama güzel yerler değil...
quote:
Orjinalden alıntı: redhotrider
quote:
quote:
ya izmir de merkezde 10 tane ilçe var yok zaten bi başından bi başı 2 saat sürer öle abartılacak bir yer değil... taşra sistemi var tire,torbalı,çeşme vb gibi ilçeler il merkez dışındaki büyük ilçelerdir. izmir in merkez ilçeleri... konak,balçova, buca,gaziemir,bornova,karşıyaka vb birkaç tane daha var
evkalar da belediye tarafından yapılmış evlerin oldugu yerler açılımı ev kazandırma... izmir in çeşitli ilcelerinde var. biri de bucada evka1 olması lazım bucadaki... ama güzel yerler değil...
hmm bende ole duydum evt..
bide şey bucada oturuosan yurt hakkında bilgin warmı ya ben 2 tane buldum dramalılar we dutlu sokak diye senin onerebileceğin biyer warmı
quote:
quote:
quote:
quote:
bide şey bucada oturuosan yurt hakkında bilgin warmı ya ben 2 tane buldum dramalılar we dutlu sokak diye senin onerebileceğin biyer warmı
özel yurt mu devlet yurdu mu???
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
özel yurt mu devlet yurdu mu???
özel tabikide
Konusu açılmışken
Ben Buca'ya gelebilirim 1 2 hafta içerisinde kız arkadaşımın yanına da kalacak yerim yok. Buca'da yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
şimdi 2 tane nur cemmatine ait yurt var...
burç ve asımbey... burç yurdu gercekten fiyatına gore cok konforludur 1 sene kaldım orda bu sene buyuk ihitmal 200-250 arası fiyat verirler aylık.
fakulte civarında pansiyon tipi kucuk yurtlar var ama onlarda pek rahat edemezsin...
genelde bucadaki buyuk yurtlar hep nur cemmatine aittir kısacası...
studyo daireler akademi yurtlar falan var onlar da 400-500 milyondan falan başlıyor aylık...
bi de özel yurda girerken iii düşün!
senelik senet imzalatırlar! sene ortasında ben gidiyorum dersen sorun cıkarırlar... zorluk çekersn. aklında 2-3 ay kalır yurtta sonra arkadas bulur eve cıkarım gibi bi fikir varsa bence devlet yurduna git... kafana göre çıkar gidersin!
nur cemaati yurtlarında kalamam ben yaf,dewlet yurduda ole hiç rahat edemem=(
dediğim yurtlar hakkında hiç bi bilgin yokmu?
bide ben iö yüm,studyo daireler we akademi yurtlar uzakmış sanırm,sorun olmasın gece gece
Devlet Yurdu olarak İnciraltı harikadır, tek sorunu kampüse uzaklığıdır, yoksa denizkenarı olup çevrede Özdilek, kafeteryalar, restoranlar vs doludur. Her odada banyo tuvalet ve balkon var. Okula yakın bir yerde olmak istersen 1-2 ay devlet yurdunda idare edip arkadaş bulacaksın, eve çıkacaksın daha iyi olur (muhtemelen evka-1). Okula yakın olan yurt Kuruçeşme ama İnciraltı kadar rahat ve konforlu değildir, odalarda banyo- tuvalet vb olmayıp koridorlarda ortak kullanımlıdır, çevreside o kadar gelişmiş değildir, tek avantajı okula yakın olmasıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: erdson
Devlet Yurdu olarak İnciraltı harikadır, tek sorunu kampüse uzaklığıdır, yoksa denizkenarı olup çevrede Özdilek, kafeteryalar, restoranlar vs doludur. Her odada banyo tuvalet ve balkon var. Okula yakın bir yerde olmak istersen 1-2 ay devlet yurdunda idare edip arkadaş bulacaksın, eve çıkacaksın daha iyi olur (muhtemelen evka-1). Okula yakın olan yurt Kuruçeşme ama İnciraltı kadar rahat ve konforlu değildir, odalarda banyo- tuvalet vb olmayıp koridorlarda ortak kullanımlıdır, çevreside o kadar gelişmiş değildir, tek avantajı okula yakın olmasıdır.
hocam saolasın destegin için ama devlet yurdu we de ew şuan için aklımda yok
balçova çok uzak... zaten ilk gun kayda gidince etrafta bi sürü yurt için dolaşan adam görürüsün... ellerinde broşür falan.. gider gezersn oralarda ama dediğim gibi özel yurttran ayrılmak istersen sorun cıkarırlar... bi grdin mi kalırsın 1 sene!
pm attım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erdson
hocam saolasın destegin için ama devlet yurdu we de ew şuan için aklımda yok
kardeş ilk sene git özel yurtta kal. bucanın ortamının pek ii olmasada idare eder oldugunu biliyorum.Orda 2.öğretim kamu yonetiminde okuyan adanalı arkadaşlarım var.2 sınıfa gectiğinde ise zaten 1 sene ortamını kurmuş olursun ondan sonra kafa dengi bikaç arkadaşınla beraber bir ev ayarlayıp eve çıkarsın,işlemi tamamlarsın
kedi arkadaşı, benim bi arkadaş anlatmıştı bana, -kendisi kız- bucada evine doğru yürürkene tabi kulağında mp3 çalar falan duymamış bişey, yanına bi araba yanaşmış direk kapıyı açıp kızı içeri almaya çalışmışlar Allah'tan soğuk kanlı kalıp kaçmış ama kötü yine de 9 Yıllık izmirli olarak bucaya hiç gitmedim, sadece geliş geçiş. Ama yine de pek sağlam bi yer olmadığını hep duyuyoruz... Şimdiden kolay gelsin sana yurt konusunda yardım edemiyorum malesef pek ilgi alanıma girmiyo henüz
eğitim fakultesinin karsı tarafında bunlardan cok cok var... dediğim küçük yurtlar işte bunlar braz pansiyon gibi oluyor tam bir yurt denemez... mesela tam okulun ustunde var izmir erkek ogrenci yurdu... okula gidince ydy kapısından yukaru yürü kafe temple ın karsısı... guzel yer ama kafe temple de 4 mevsim düğün olur uyuyamazsın... gerçi bucanın hiçbir yerinde düğün bitmezki...
hocalara kafanmı attı,gidip bi temiz halay çeker ondan sonrada derse girersin
eğitim fakultesinin karsı tarafında bunlardan cok cok var... dediğim küçük yurtlar işte bunlar braz pansiyon gibi oluyor tam bir yurt denemez... mesela tam okulun ustunde var izmir erkek ogrenci yurdu... okula gidince ydy kapısından yukaru yürü kafe temple ın karsısı... guzel yer ama kafe temple de 4 mevsim düğün olur uyuyamazsın... gerçi bucanın hiçbir yerinde düğün bitmezki...