Şimdi Ara

BUCA NASIL BİR YERDİR?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bzm yurt kurucesme'deydi. yazın polis gelmeden düğün bitmez zaten orda...
    arkadaslar gidiyordu brz oynuyorlardı çerezleri alıp yurda geliyorlardı

• şaka yapıyorum Gökhancm :) denildiği gibi her yerin iyi yeri de var kötü yeri de

Arkadaş kesinlikle haklı.22 yaşındayım ve 16 senedir bucalıyım..Kaldığın yere göre deişir arkadaşım ama sen öğrenci olucaksın ve kampüs civarında kalıcaksın senin için çok sorun olmaz...Burda semtlere göre çok şey farkeder...Şirinyer ve buca mesela pek birbirine benzemez...Bucanın iç kesimleri senin tahmin ettiğin tarzda Sende gecenin bi yarısı yalnız gezmez ve merkezden fazla uzaklaşmazsın olur biter

Bu arada okulun hayırlı olsun..Kazasız belasız bitirmen dileğiyle

• pm den cevapladım sana yurdu

ben okurken kızlar kalıyordu demek erkege çevirmişler

o sakakda evlerde kızlar kirada durur aynı evde 5-6 kız belki dahada fazla ahh hatırladım o zamanları şimdi

ulan bidahamı kazansak izmiri ne etsek

yaw bucalı elemanlar heykelde heykel pide vardı hüseyin abi hala duruyormu orda

bilen varmı

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

nette şu yurdu buldum bilen warmı burayı

http://www.dutlusokak.com/kurumumuz.php

• quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

pm den cevapladım sana yurdu

ben okurken kızlar kalıyordu demek erkege çevirmişler

o sakakda evlerde kızlar kirada durur aynı evde 5-6 kız belki dahada fazla ahh hatırladım o zamanları şimdi

ulan bidahamı kazansak izmiri ne etsek

yaw bucalı elemanlar heykelde heykel pide vardı hüseyin abi hala duruyormu orda

bilen varmı

quote:

nette şu yurdu buldum bilen warmı burayı

http://www.dutlusokak.com/kurumumuz.php

abi durmaz mı yaaa...
    pide yiyene yarım tas soguk ezogelin corba beleşşş...

• beyler cok saolun ya walla cnm bi an once gitmek istedi simdide
  • Son zamanlar da burası baya değişti arkadaşım..Bundan bi 10-12 sene önce sadece bizim apartmanlar vardı etrafımızda.Her yer bayırdı.Çingeneler filan gelir çarşı kurarlardı.Hırsızlık yoktu..Herkes akraba gibiydi.

Şimdi sokakta gördüğüm hiç kimseyi tanımıyorum.Evimize 2 sene önce kışın akşam üzeri 5-6 civarı hırsız girdi.Gerçi bişi çalamadılar Sokakta yürürken laf atan atana.Tabi bunlar saat 10 oldu mu evine giren tipler Gece 12 den sonra emin ol çok daha güvenli

Evler biraz pahalı.Yanımızda dayalı döşeli ev var kiralık sorayım istersen.Bizim sokak gene aile sokağı..Okuluna da yakın..

Akşamarı sevgi yolu var , yedi göller var , gölet var gezmek için..Mevlana var bide içmek için Çarpılcaz şimdi ezan okunuyo Mevlana nın olduğu bölgeyi pek tavsiye etmiyorum...Tıngırtepe diye geçer orası..

şimdilik aklıma bu kadar geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 31 Ağustos 2006; 19:59:28 >

• Arkadaşım herkes bir şey söylemiş biz burada cumhuriyet kuruldugundan beri oturuyoruz tabii zamanla degişti varoş semtler oluştu olsun onlarda insan ben o semtlerde gidip geziyorum bizlere bakıp yaptıkları köy ekmeklerinden veriyorlar lavaş, evlerine davet ediyorlar ayran ikram ediyorlar ben hiç bir kötülüklerini görmedim benim oglan o kötü denilen semtlerde gitar kursuna gidiyor insan olana insanca davranırlar kafana takma çok güzel yere geliyorsun sen dersleri düşün
  • arkadasım Buca güzel bi yer degildir bunu kafana sok bi kere begenenler nesini begeniyo bilemiyecem.bildigin dag iste..güzel bi yer olsa gobeginde cezaevi olmazdı zaten..ayrıca tekin bi yer degildir basmane tarzı bi yer olmasa da tekin degildir..okulun dibindeki hasanaga parkında bilimum adam bıcaklama hatta silahla vurma olayları gayet dogaldır..hatta okulun tuvaletlerinin icinde bile gasp olayları yasanmıstır..hırsızlıkta son derece yaygındır..b.oktan evlere bi dünya kira isterler ögrencileri sömürmeye bayılırlar..ulasımda sorundur gerci her tarafa otobus var ama gelip gorunce daha ii anlarsın..okula gelince okul senden nasıl para kopartırım modunda bi okuldur ottan b.oktan para toplarlar her sene..bu sene otoparkı da paralı yaptılar zamanında kullanılmayan turnikeler icin bi dunya para topladılar..valla benim cevremde ne bucayı ne de okulunu seven yok elbet sevenler var ama onlarda genelde izmirli..izmirliler memleketlerini cok sverler at gozlukleriyle bakarlar..aklıma simdilik gelenler bunlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Scream©

arkadasım Buca güzel bi yer degildir bunu kafana sok bi kere begenenler nesini begeniyo bilemiyecem.bildigin dag iste..güzel bi yer olsa gobeginde cezaevi olmazdı zaten..ayrıca tekin bi yer degildir basmane tarzı bi yer olmasa da tekin degildir..okulun dibindeki hasanaga parkında bilimum adam bıcaklama hatta silahla vurma olayları gayet dogaldır..hatta okulun tuvaletlerinin icinde bile gasp olayları yasanmıstır..hırsızlıkta son derece yaygındır..b.oktan evlere bi dünya kira isterler ögrencileri sömürmeye bayılırlar..ulasımda sorundur gerci her tarafa otobus var ama gelip gorunce daha ii anlarsın..okula gelince okul senden nasıl para kopartırım modunda bi okuldur ottan b.oktan para toplarlar her sene..bu sene otoparkı da paralı yaptılar zamanında kullanılmayan turnikeler icin bi dunya para topladılar..valla benim cevremde ne bucayı ne de okulunu seven yok elbet sevenler var ama onlarda genelde izmirli..izmirliler memleketlerini cok sverler at gozlukleriyle bakarlar..aklıma simdilik gelenler bunlar..

• quote:

quote:

arkadasım Buca güzel bi yer degildir bunu kafana sok bi kere begenenler nesini begeniyo bilemiyecem.bildigin dag iste..güzel bi yer olsa gobeginde cezaevi olmazdı zaten..ayrıca tekin bi yer degildir basmane tarzı bi yer olmasa da tekin degildir..okulun dibindeki hasanaga parkında bilimum adam bıcaklama hatta silahla vurma olayları gayet dogaldır..hatta okulun tuvaletlerinin icinde bile gasp olayları yasanmıstır..hırsızlıkta son derece yaygındır..b.oktan evlere bi dünya kira isterler ögrencileri sömürmeye bayılırlar..ulasımda sorundur gerci her tarafa otobus var ama gelip gorunce daha ii anlarsın..okula gelince okul senden nasıl para kopartırım modunda bi okuldur ottan b.oktan para toplarlar her sene..bu sene otoparkı da paralı yaptılar zamanında kullanılmayan turnikeler icin bi dunya para topladılar..valla benim cevremde ne bucayı ne de okulunu seven yok elbet sevenler var ama onlarda genelde izmirli..izmirliler memleketlerini cok sverler at gozlukleriyle bakarlar..aklıma simdilik gelenler bunlar..

valla kardes gercekler acıdır gelince daha ii anlayacaksın beni..

• ciddi olamazsın bukadarda diildir
  • quote:

ciddi olamazsın bukadarda diildir

kardes inanmadıgın yeri soyle..okulun tuvaletlerinde gasp olmustur 1 hafta laf olsun diye güvenlikciler okula girenlere kimlik sordu sonra eksi tas eski hamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream© -- 1 Eylül 2006; 0:07:06 >
  • quote:

quote:

kardes inanmadıgın yeri soyle..okulun tuvaletlerinde gasp olmustur 1 hafta laf olsun diye güvenlikciler okula girenlere kimlik sordu sonra eksi tas eski hamam..

sen ordamı okuosun?
  • quote:

quote:

quote:

sen ordamı okuosun?

evet bu sene son sınıfa geciyorum..

• senin fakültenin olduğu yer 9 eylülün en güzel kampüsü...buca-kopta ev tutabilirsin yurtta kalmayacaksan..ben bu yıl mezun oldum ev kiramız 240ytl idi ama eylülde artacaktı...dışarı çıkmayı da pek sevmem diyosun eğer yakında restaurant olması çokta önemli değilse senin içi n buca-kopta ev tut..etrafına göre daha iyidir buca-kop sonuçta site...alsancak'a da otobüsle 45-50da gidebilirsin ordan..tabi 576 gelirse ..ben okula yakın olsun evim alsancaka giderken zorlanayım dedim ve buca-kopta oturdum 4 yıl..ilk yıl üçyolda oturdum hatay tarafında ama otobüs azdı ve dolu geçiyordu ve 9 daki ders için 8de çıkmam gerekiyodu..buca koptayken 9daki ders için 8:40da çıkmam yetiyodu hatta kahve bile içiyodum

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen ordamı okuosun?

sen nasıl dayandınki ozmn bu zamana kadar,peki hiç mi ii bi yonu yok

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

senin fakültenin olduğu yer 9 eylülün en güzel kampüsü...buca-kopta ev tutabilirsin yurtta kalmayacaksan..ben bu yıl mezun oldum ev kiramız 240ytl idi ama eylülde artacaktı...dışarı çıkmayı da pek sevmem diyosun eğer yakında restaurant olması çokta önemli değilse senin içi n buca-kopta ev tut..etrafına göre daha iyidir buca-kop sonuçta site...alsancak'a da otobüsle 45-50da gidebilirsin ordan..tabi 576 gelirse ..ben okula yakın olsun evim alsancaka giderken zorlanayım dedim ve buca-kopta oturdum 4 yıl..ilk yıl üçyolda oturdum hatay tarafında ama otobüs azdı ve dolu geçiyordu ve 9 daki ders için 8de çıkmam gerekiyodu..buca koptayken 9daki ders için 8:40da çıkmam yetiyodu hatta kahve bile içiyodum

abi gelmez o 576 ben de bi sene oturdum bucakoopta..

• quote:

ayrıca bunlarda doğru ne yazık ki...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen ordamı okuosun?

valla insan zamanla herseye alısıyo..hangi sehirden geldiginde cok onemli tabi istanbuldan geliyosan mesela sana izmir geneli bile köy gibi gelir..okul un sosyal imkanları oldukca kısıtlı sana tavsiyem sene uzatmadan bitir kurtar kendini..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen ordamı okuosun?

valla insan zamanla herseye alısıyo..hangi sehirden geldiginde cok onemli tabi istanbuldan geliyosan mesela sana izmir geneli bile köy gibi gelir..okul un sosyal imkanları oldukca kısıtlı sana tavsiyem sene uzatmadan bitir kurtar kendini..

bnmde geldiim yer küçücük bier bilecik..belki bana buca cok şaşalı gelir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.