Şimdi Ara

Buca'dan Urlaya'ya nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir Buca'dan nasıl Urlaya gidebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden sağolun,

Bir de İzmir'de denize girilebilecek yerleri ve buralara nasıl gidebileceğimi yazarsanız sevinirim...

• aga bucadan fahrettin altaya giden otobüse bineceksin yani buca balçova otobüsüne sonra fahrettin altay meydanında ineceksin orda sor urla otobüsleri nerden geçiyo diye eshotun otobüsleri gidiyo zaten ordan binersin gidebilirsin
  • Fahrettin Altay dan otobüsler kalkıyo.
  • gitme daha iyi
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • Deniz için geliyorsan Fahrettin Altay'dan Urla dolmusuna değil de Çeşmealtı dolmusuna binmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

İzmir Buca'dan nasıl Urlaya gidebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden sağolun,

Bir de İzmir'de denize girilebilecek yerleri ve buralara nasıl gidebileceğimi yazarsanız sevinirim...

denıze gırmekse amac

özdereye gıt daha guzel

garaja gıt özdere arabası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araban varsa bucadan otobana çık en fazla 45 dk.
  • gerek yok gitme bence
  • narlıdere sonra otoban.toplam yarım saatte ordasın
  • beyler tam olarak anlatabilecek var mı gitmeyti düşünüyozda urla veya seferhisar
  • Deniz için Urla'ya gitme hayal kırıklığı olur.
  • Ben Urla'da oturuyorum.Zaten şöyle bir yanlıs bilgi var Urla deniz kenarında değil,Belediye binası ilçe merkezi vs deniz ile alakası yok ama söyle birşey var 5-6 dakikada arabayla deniz kenarında olabiliyorsunuz.Sahil seridinde arkadasların da dedigi gibi denize girilebilinecek fazla güzel yerler yok.Yine de Pazar gününün geçirmek amaçlı gelecekseniz düsünülebilir.
  • urla değil başka nerelere gidilebilir otobusle denize gitme amaçlı
  • Çeşme, Çeşmealtı ve Kuşadasına gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

Çeşme, Çeşmealtı ve Kuşadasına gidebilirsiniz.

nasıl ahngi otobuslebucadan çıktım mesela nereye gitcem nereden otobuse bincem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFellowxCc

quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

Çeşme, Çeşmealtı ve Kuşadasına gidebilirsiniz.

nasıl ahngi otobuslebucadan çıktım mesela nereye gitcem nereden otobuse bincem

Kuşadasına her otobüs şirketinden gidebilirsin. Kamilkoç vs. Çeşmeye bir yerden dolmuşla gidiliyordu ama unuttum
  • Cesmealtı ve Çesme için Buca'dan 670,270,671 veya 271 e bindikten sonra FahrettinAltay'da inip arka taraftaki Cesme veya Cesmealtı dolmuslarına binebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Unique

Cesmealtı ve Çesme için Buca'dan 670,270,671 veya 271 e bindikten sonra FahrettinAltay'da inip arka taraftaki Cesme veya Cesmealtı dolmuslarına binebilirsin.

bu 670,270,671 veya 271 şirinyerden binebilirim demi bide hangi duraktan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Unique

Ben Urla'da oturuyorum.Zaten şöyle bir yanlıs bilgi var Urla deniz kenarında değil,Belediye binası ilçe merkezi vs deniz ile alakası yok ama söyle birşey var 5-6 dakikada arabayla deniz kenarında olabiliyorsunuz.Sahil seridinde arkadasların da dedigi gibi denize girilebilinecek fazla güzel yerler yok.Yine de Pazar gününün geçirmek amaçlı gelecekseniz düsünülebilir.

bende urla'lıyım okul lise yaş kaç bilader :)?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.