Şimdi Ara

Bu yöntemde baydı artık amaa ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• -12 bir lamer
  • -12 demişin senin yaş kaç acaba kardeşim adam 25 yaşında olsada yapıyo 40 yaeşında olsada yapıo önemli olan beyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

-12 demişin senin yaş kaç acaba kardeşim adam 25 yaşında olsada yapıyo 40 yaeşında olsada yapıo önemli olan beyin

diger konularda garip garip yazıosunuz ya geldi fln die
  • hakkaten baydı yani
  • Doğruyu söylemek gerekirse ben bişey anlamadım.Biri bana anlatsın
  • Ne Zekasız İnsanlar Var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way yhaa haLa aynı yontem..artık su yontemı değiştirmeLeri Lazım bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

way yhaa haLa aynı yontem..artık su yontemı değiştirmeLeri Lazım bence

dimi yani
    ama onların zekaları anca o kadar alıo
  • biri aga gel dupe yapak dedi tamam kanka nasıl olcak dedim oda bana vercen sora ben sana 2 tane vercemdedi tmm dedim trade attım kabul etti hemen 31noah verdim sonra da evet deyince heyecanlandın değil mi dedim utanmadan evet gel dk keselim dedi
  • Bi de sonda siee demesi yokmu adamı bitiriyo
  • -10 ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

-12 demişin senin yaş kaç acaba kardeşim adam 25 yaşında olsada yapıyo 40 yaeşında olsada yapıo önemli olan beyin

o arkadaşta o adamın beyin zekasından bahsediyor sanırım 40 yaşında olabilir ama zekası 12 -
  • yiyen varmı ki?
  • Yeni Yöntem Üretsinler Lütfen Herkes sonunda küfürle bitirir sen farklı bitirmişin
  • bak dostum bu yöntem artık baydı diyosun.Ama bu yönteme maruz kalan herkez senin gibi topic açınca bizede baygınlık geliyor.Yeter artık tamam bu olaylar serverlarda gerçekleşiyor,Ama artık bu olayları buraya taşımak sadece topic kirliliğine yol açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Yeni Yöntem Üretsinler Lütfen Herkes sonunda küfürle bitirir sen farklı bitirmişin

ya bak dediğim gibi
    -10 olduğu için anca bunu üretebilio beyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

bak dostum bu yöntem artık baydı diyosun.Ama bu yönteme maruz kalan herkez senin gibi topic açınca bizede baygınlık geliyor.Yeter artık tamam bu olaylar serverlarda gerçekleşiyor,Ama artık bu olayları buraya taşımak sadece topic kirliliğine yol açıyor.

kurallar dahilinde konuyla alakalı istediğini paylaşabilir.
  • -18
  • 4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.